Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ti tyttttttttttttttttt

Płacę alimenty 300 zł - jak je obniżyć? Uważam że to za dużo

Polecane posty

Gość Darass
to musi być prowokacja!!!

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli to nie prowo to nie masz szans koles na obnizenie, ewentualnie sprowokujesz matke dziecka i pojdzie złozyc o podwyzszenie alimentów i ona wygra na bank

Gość oczywiście temat jest też
jesteście już nudne z tymi niższymi zarobkami kobiet, nie sposób obiektywnie tego stwierdzić bo wpływ ma tu wiele czynników a z reszta w polsce nikt tego nigdy nie badał a swoją teze opieracie na pracy naukowej gościa ze stanów, który z reszta po czasie przyznał, że źle się do tego zabrał

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
76%4&/7247728-7 oby było wiecej takich facetów jak Twój ;)

oczywiście temat jest też jesteście już nudne z tymi niższymi zarobkami kobiet, nie sposób obiektywnie tego stwierdzić bo wpływ ma tu wiele czynników a z reszta w polsce nikt tego nigdy nie badał a swoją teze opieracie na pracy naukowej gościa ze stanów, który z reszta po czasie przyznał, że źle się do tego zabrał NIE nie stwierdzm tego na podstawie jakiś bzdurnych badań , tylko życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to samo stanowisko w mojej firmir zajmowane przez kobietę traci na wartości od 15-30% Z ŻYCIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 12313213213
ojciec mojego dziecka daje mi 4000 tysiaki miesiecznie i jeszcze czasem pyta przy okazji np wakacji czy swiat czy nie trzeba nam wiecej.... za trzy stowy to bym nie wyrobila nawet tygodnia

Gość 12313213213
..

Ja mam 2000 zł na 2 dzieci to tak w sam raz 300 zł to chyba by dzieci były w domu dziecka to na wyżywienie nie starczy wez dziecko była da ci te 300 i powodzenia a była do pracy zarobi czas dla siebie będzie mieć i żyć nie umierać cwaniak

" wez dziecko była da ci te 300 i powodzenia " nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ilu ojców chętnie poszłoby na taki układ

Gość SanFrancisco
I znów odezwały się pazerne matki które chcą jak najwięcej zedrzeć od byłego faceta. 300 zl + 300 zl + 600 zl . Jest to bardzo duza kwota na miesiąc jak na dziecko.

x

"a ile kobiet by dało 300 zł też nie zdajecie sobie sprawy " hehe akurat w to jestem w stanie uwierzyć

POWIEDZMY ZE matka dziecka mieszka we dwojke z dzieckiem....czyli -czynsz sredni to 400-200 na dziecko prad-200 to 100 na dziecko gaz 100 to 50 na dziecko telefon stacjonarny zeby jelen mogl sie do dziecka dodzwonic-50 to 25 na dziecko dziecko potrzebuje spodni dwoch par-zima 160 buty 100 szalik rekawiczki sanki 100 dziecko musi sie rozwijac kulturalnie 50 kino basen itp trzeba dziecku kupic bielizne 50 posciel-50 reczniki srodki czystosci 50 czasem dochodza korepetycje-koszt kolo 200 zakup podrecznikow srednio 500 pomoce naukowe plus przybory 100 jesli to nastolatka to do tego dochodza podpaski .kosmetyki. NO I TU DOCHODZI JEDZENIE POWIEDZMY 10 ZL DZIENNIE BEZ SZALENSTW!CZYLI 300! POLICZCIE SOBIE TATUSIOWIE ILE KOSZTUJE WASZE DZIECKO!!!! I NIE PISZCIE DO KURWY NEDZY ZE DZIECKO W DOMU MA POSCIEL ,RECZNIKI, ITP BO TO MATKA KUPUJE A WAS TO W OGOLE NIE OBCHODZI -JEJ Z NIEBA NIE LECI!A WY CO? OGRANICZY SIE JEDEN PALANT Z DRUGIM DO PLACENIA ALIMENCIKOW I SMIE BEZCZELNIE TWIERDZIC ZE 300! TO DUZO TE 600 TO MALO! WY LATACIE Z KUTASAMI ZWIEDZAC DUPSKA WOLNYCH PANIEN A MATKA SIE BUJA SIE Z DZIECKIEM -OPIEKA NA 24 GODZINY NA DOBE! CIEKAWE ILE TAKA OPIEKA KOSZTUJE? TE SWOJE SMIESZNE WYWODY WEEKENDOWYCH TATUSIOW SCHOWAJCIE SOBIE W MAJTY !WSZYSCY TACY DEBILE POWINNI BYC PODDAWANI WAZEKTOMII,!

Gość SanFrancisco
Bardzo interesujące, że co miesiąc kupujesz dziecku sanki, kosmetyki, podreczniki, reczniki, posciele i inne kutore wymeniłas..

oczywiście temat jest też " wez dziecko była da ci te 300 i powodzenia " nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ilu ojców chętnie poszłoby na taki układ rzygam jak to czytam !!! zabieracie dupe za pas jak się jakieś kłopoty zbliżają , a tu takie pierdoły piszecie !!! facet nawet nie ma odwagi towarzyszyć swojej partnerce na sali porodowej , bo SPENIAŁ ze strachu !!! nie pierdol mi o równouprawnieniu i , że wolałbyś , bo na 100 byś nie wolał !!!

Gość mimimnamnsaaj
ja bym ci jeszcze podwyzszyla, ale z ciebie dran je...bany wlasnemu dziecku chcesz odebrac pieniadze

SanFrancisco Bardzo interesujące, że co miesiąc kupujesz dziecku sanki, kosmetyki, podreczniki, reczniki, posciele i inne kutore wymeniłas.. w jednym miesiącu są to sanki w innym książka , albo klocki , ale raz w miesiącu to twoim zdaniem za dużo , żeby "TWOJEMU "dziecku coś kupić ?

Gość SanFrancisco
A skoro opieka nad własnym dzieckiem tak bardzo ci przeszkadza, jest taka męcząca i tak bardzo przez to cierpisz to oddaj ojcu dziecko i przestan narzekać. Proste.

Gość gfhjfgjhgjghjghjgjhgjhgjg
Kafeteria w formie 1/10

Gość ewaabra
gdyby mąż chciałby płacić mi tylko 300 zł miesięcznie na dziecko... kastracje miałby gratis ... tacy ludzie powinni tyko z lalkami dmuchanymi sypiać - alimenty 0zł :)

Gość SanFrancisco
Wyobraź sobie, że nie pale papierosów. Skoro ty palisz to już wiem na co ci takie wysokie alimenty.

mnie opieka nie doskwiera -ja jestem juz BABCIA!!!jedna corka ma 21 a druga 17!!! i zawsze sobie dawalam rade ...ale doskonale wiem jak jest i w jaki sposob zachowuje sie taki jelen!moj ex tak corce namieszal w glowie ze przez rok do psychologa z nia uczeszczalam !na szczescie ta starsza nie dala sie zwiesc ladnym slowkom tatunia....a dzis....nie odzywa sie do corek od 4 lat -nawet wnuka pierworodnego nie widzial...plunac takiemu tylko w twarz...po 18 latach malzenstwa