Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PersonalnyTrener.pl Paweł Ż

Darmowa konsultacja treningowo żywieniowa w Warszawie

Polecane posty

Gość PersonalnyTrener.pl Paweł Ż

Witam serdecznie nazywam się Paweł Żelazowski jestem Master Trenerem w klubie Pure Złote Tarasy w Warszawie. Ponieważ w miesiącu styczniu wiele osób wraz z Nowym Rokiem ustala sobie dość ambitne cele, które chciałby zrealizować. Postanowiłem pomoc wielu chętnym.. Jednym marzy się przebiec maraton inni chcą stracić 5 kg jeszcze inni wyrzeźbić sylwetkę oraz zadbać o swoje Ciało. A.. Jaki jest Twój cel? Co chciał(a)byś osiągnąć? Czy jesteś gotowy na zmiany? Jak mogę pomóc. ????? Zapraszam Cię na 60cio minutową DARMOWĄ konsultacje treningowo-żywieniową, gdzie porozmawiamy o istotnych tematach związanych z realizacją postanowienia Noworocznego. Jesli nie masz czasu napisz maila, postaram sie pomoc. Zapewniam, iż ze spotkania wyniesiesz dużo pozytywnej energii, chęci do działania , wiedzę potrzebna by zacząć realizować potrzebny plan. Wystarczy, że napiszesz maila z propozycją daty spotkania lub zadzwonisz. Poniżej kontakt do mnie oraz namiary na moją stronę www oraz Funpage na FB. Pozdrawiam Serdecznie Paweł Żelazowski mail. pawel.suples@gmail.com lub pawel@personalnytrener.pl tel: 507608977 www.personalnytrener.pl lub www.facebook.com/profile.php?id=100000750390832

Gość zbieraczka złomu
ludzie spam!!!

Gość PersonalnyTrener.pl
Szanowna Pani, to czy to spam to ocena czysto subiektywna. Moze Pani nie zwraca uwagę na zdrowie i odpowiedni styl życia inni pewnie tak. Stad moja propozycja doradzenia co mozna zrobic lepiej w pewnym sektorze. Pozdrawiam.