Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

Już dawno temu Ci napisałam, że jestem stara dla Ciebie, zdjęcie jest z przed roku, po prostu mam dobre geny jak to mówią i wyglądam młodziej niż mam. Napisz tu czy już zobaczyłeś, bo chcę usunąć to zdjęcie.

WomanInTheFog- Czyli to jednak ty, jesteś naprawdę piękna, dla takiej to żyć i umierać. Nie dziwota że moi przodkowie dla takich kobiet jak ty to życie oddawali z uśmiechem na twarzy. Niech żyją Aryjki !!

Gość njun niezalogg
Piszę co widzę:p

Lipnicka:):P x Nie nie państwo samona. Nie ważne. Skoro nie wiesz to widocznie jeszcze nie jest z Toba tak źle. Otóż 155 lat Pne istniało swego rodzajo organizacja państwowa rozciągająca się od dzisiejszych granic polski do hiszpani....Niektórzy twierdzą, że byuło to państwo słowiańskie na długo przed powstaniem imperium rzymskiego i równie rozległe;)

Aten stary zgred, zwany przez mądrych ludzi imbecylem, chciał z nią iść na randkę. Nie dla psa kiełbasa stare zgredy. On jest dla Aryjczyków a nie dla starych polskich zgredów.

Kurcze ale teraz dałam ciała, wszystko przez was, wrzuciłam a nie dałam hasła i nie mogę teraz usunąć tego zdjęcia :(

Ehh tak to jest jak się człowiek spieszy, szlag by to trafił, wie ktoś jak usunąć to zdjęcie jak nie mam do niego hasła? Bo zaraz znowu sie pokażą lipnickie itp :D

Gość njun niezalogg
Zgłoś post do usunięcia

zdążyłem skopiować fotełe i dałem post do usunięcia. Radze zrobić to samo zanim zwiad zakuma jak się kopiuje grafikę:P

Gość njun niezalogg
I napisz na forum redakcja

zwiad Aten stary zgred, zwany przez mądrych ludzi imbecylem, chciał z nią iść na randkę. Nie dla psa kiełbasa stare zgredy. On jest dla Aryjczyków a nie dla starych polskich zgredów. Zwiad czy ktoś Tu nazwał Ciebie MĄDRYM?? Coś innego o Tobie czytałem :D Twoje zdanie co do tego czy jesteś mądry kij mnie obchodzi ,cienki jesteś jak oszukany barszcz:P cyt .On jest dla Aryjczyków a nie dla starych polskich zgredów.ON to kto ?,rodzaj męski jesteś aryjskim ....pedałem ?? BLLEEEEE to jest ochydne :O ON ego wręcz odmawiam ,zostawiam Tobie, kochający inaczej:D

miszcz kozery Minty...Takie błędy zdarzają się kiedy jednocześnie się pisze i wali konia Jest jeszcze pytanie, jaki mały ten koń ? ;)

Nie wiem minty. Podobno jest on częścią świata subatomowego i jako taki podlega efektom kwantowym min zasadzie nieokreślonosci;)

Gość njun niezalogg
Zrobiłam sobie przerwę na męskie wzajemne wyrzynanie się. I co? Jaki stan osobowy po jatce? Podobno jakis koń padł;)

Gość njun niezalogg
O Kochana, to tak się nie da, Zamieszczać fotke miss blondynek i mieć merytoryczny topik, hehe