Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Jaki waszym zdaniem był największy błąd Hitlera?

Polecane posty

WomanInTheFog-Niestety taka jak ty, to się każdemu podoba a i charakter masz zajebisty, więc konkurencję musiał bym siłowo się pozbyć, a to pewnie by ci się nie podobało, więc w obecnym świecie jestem na stroconej pozycji, bo jedynie siłowo umiem walczyć o kobietę :(

zwiad Minty do mnie nie startował, więc już go tak nie obrażaj, rozumiem, że dbasz o moje geny, ale tu nie ma o co, bo żadnych zabiegów z jego strony nie było. Jest normalnym rozmówcą i nie chcę abyś mi obrażał moich rozmówców.

Woman Ty wierzysz w te jego pierdoły ? On w wojsku nie był ,bylem to wiem ,tam zjebanych pał nie biorą ,to zwyczajnie niebezpieczne.Jest takie powiedzenie :krowa która dużo ryczy mało mleka daje .Ta krowa to oczywiście imbecyl zwiad :P

WomanInTheFog-Wojsko to rozkazy, rozkazy które się wypełnia, jednie można odmówić rozkazu w stosunku do przysięgi, której się składało. Inaczej wojsko było by gówno warte, gdyby każdy robił swoje "widzimisie". Jako szpieg byś się nadawała, jesteś piękna, wiec mniuplowała byś facetami, zaciągała byś ich do łoża i wyciągała informacje, ale czy masz taką naturę? Umiała byś iść z obcym facetem do łóżka?

Gość njun niezalogg
Pisze o regularnym udziale kobiet, nie incydentalym. Słowianie mieli koedukacyjne drużyny, przeważnie luczniczki

Ehh no dobra, nie nadaję się do wojska. Nie umiem zabijać dzieci i bezbronnych kobiet i nie pójdę z obcym facetem do łóżka. :( Minty, tu nie chodzi o to w co wierzę, tylko co bym mogła robić w wojsku :)

Minty Man 41-Taaa, nie byłem wojsku....Gdybym nie był, to nie upierał bym się tak przy AK, a właśnie że byłem to upierałem się z tobą, że takie coś jak AK 47 nigdy nie istniało, a dowiedziałem się tego właśnie w WP, bo wcześniej AK, nazywalem tak jak ty, czyli Ak47. Więc gdybyś był w wojsku, to byś takich błędów nie popełniał, bo każdy kto był, to AK czy AKM nigdy nie nazywa AK47. Jedynie imbecyle, co w życiu w woju nie byli.

WomanInTheFog-Umiesz gotować? Umiesz pisać? To takich w wojsku co są urzędniczkami jest masa, ale wszystko po znajomościach na urzędy idą. Takie życie i czasy. Jak ja byłem w 2002r na poborze, to też miałem same pochwały a przedłużenia na nadrezerwowego nawet nie było a co dopiero na zawodowego.

WomanInTheFog-To że nie umiesz zabijać, nie znaczy że się tego nie da nauczyć. Życie jest do nauki i tyle, jak bym cię wszystkiego nauczył :)

Już i tak jest pozamiatane, bo nie pójdę do wojska :) zwiad nie chcę abyś mnie uczył zabijać dzieci :( To jest sprzeczne z moją naturą.

zwiad Panie zwiad wątpię by w 20o2 roku były takie graty jak AK pierwszego modelu,raczej wersje rozwojowe AKM ,AK MS .W jakiej jednostce pan niby służył ,jeśli na uzbrojeni u nadal był karabinek AK ??? Ja byłem w latach 1991/92 i w trzech jednostkach nie widzialem AK ,coś pan kręcisz i to ewidentnie :P w moich czasach nawet kucharze mieli AK MS !! A co dopiero żolnierz pierwszej lini,armia cofnela się w rozwoju ,jak to było panie zwiad z pana służbą wojskowa kim pan był ?Ja byłem kapralem radiotelegrafistą.

WomanInTheFog-Widzisz, ty jesteś kobietą, stworzona do milości, czułości, romantyzmu, bo to ty bedziesz musieć kochać dziecko, faceci kierują się innymi instyktami i dziecko innej rasy traktujemy jak szczura, jak intruza i też inaczej na to patrzymy niż wy :)

WomanInTheFog Już i tak jest pozamiatane, bo nie pójdę do wojska zwiad nie chcę abyś mnie uczył zabijać dzieci To jest sprzeczne z moją naturą. Woman nikt w naszej armi nie uczy mordować dzieci ,czy nawet dorosłych ludzi.Strzela się do tarczy (sylwetka) i tyle ,to tylko wyobraźnia pana zwiada ,widać że zna wojsko z opowieści i filmów,taki z niego był "żolnierz"

miszcz kozery- 29 lat to świetny wiek dla autorki, ona lubi parę lat młodszych, ale nie starych zgredów przed czy po 40-stce.

Minty Man 41 Proszę Cię, to, że mam włosy blond nie oznacza, że myślę iż takie rzeczy bym robiła :) Proszę nie poddawaj w wątpliwość mojej oceny Twojej inteligencji. :P

zwiad już wiesz ile mam lat? Skoro napisałeś, że parę lat młodszych? teraz to faktycznie zacznę myśleć, że jestem szpiegowana :)

Minty Man 41- Ty ciulu, ty nawet nie wiesz czym jest Ak, AKM i AkMS, a chcesz gadać o woju. Myśmy nie mieli nowych kałachów, czyli AK 74, w wojsku te karabinki było do zawodowych i były na ewentualną wojnę. W szkoleniach były stare AK. W sumie bezsensu, bo wtedy wchodził Beryl. Wiec z tego co wiem to wycofali już Ak, na szkolenia wprowadzili AK-74 a Beryle idą na misje.

WomanInTheFog- Nie moja wina że jesteś młodsza niż ja, a do tego piękna...:P

Panie zwiad znowu pan kłamie tak się składa że POlska nie kupiła licencji na AK74 kal.5.45!!! Jaki cudem pan widział tą broń w wojsku ?? Polski Kałasznikow na amunicję 5.45 nazywal się Tantal i tak się składa że był testowany w jednej kompani w czasie mojej służby wojskowej.Może się mylę ale wątpię by kupiono w ZSRR jakieś egzemplarze AK 74 i wprowadzono na stany.W jakiej jednostce pan służył?

Minty Man 41-AK-74 był normalnie produkowany w Radomiu w Łuczniku panie ibecylu, produkowany był na potrzeby armii :D Beryl też jest na budowie kałacha AK-74, z tym że na nabój natowski 5,56 45 mm i dołożono do niego szynę montażową

Gość njun niezalogg
superciekawe obserwacje tu teraz robię. 3 faciow startuje do kobiety, która ujawniła swoją piękną (tak, tak, piekną- co jest harmonią proporcji i kształtów czyli czysta matematyka) twarz. Można sie poczuć jak wśród jeleni na rykowisku, Łanio, jak Ci?:)