Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaki jeeden...

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość taaki jeeden...

Mam problem z moją dziewczyną i chciałbym was poprosić o radę. Gdy miałem około 14 lat przez chorobę musieli mi amputować jedno jądro, moja dziewczyna o tym wie i pomimo początkowych oporów jednak się do mnie przekonała. Niestety z powodu tego, że mam tylko to jedno jądro mam niski poziom testosteronu a przez to nie mogę osiągnąć pełnego wzwodu lub czasami w ogóle go nie mam, jestem zapisany do urologa jestem pod kontrolą endokrynologa i mam nadzieje, ze uda się to naprawić. Ostatnio, wiem, ze to nieładnie ale przeczytałem rozmowę mojej dziewczyny na gg z „kolegą, kolega ten ma stałą partnerkę i dziecko i namawiał on moją dziewczynę na sex spotkanie i z tego co ona pisała jest tym zainteresowana. To co przeczytałem dobiło mnie. Czy naprawdę jestem taki do niczego aby nie móc na mnie chwilę poczekać, czy ten mój problem usprawiedliwia zdradę?

Gość ciociadobraradakk
Twój problem w zaden sposob nie usprawiedliwia jej zdrady . Nie kocha Cie i zdradzi predzej czy pozniej . W dodatku to musi byc ladna suka skoro jest w stanie przespac sie z facetem ,ktory ma babe i dizeciaka uciekaj od niej poki sie nie zakochasz za mocno ;*

Gość lista rzeczy do zrobienia
1. Pokazać swojej dziewczynie drzwi 2. Podjąć się leczenia i raz na zawsze uporać z tym problemem 3. Znaleźć mądrą dziewczynę, która w trudnych chwilach będzie wspierać, a nie nadstawiać dupy innemu. :classic_cool:

impotencja nie jest taka łatwa do wyleczenia jak ci się zdaje ale fakt, powinna cię zostawić a nie umawiać się z kurwiarzem na boku