Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielka dama tańczy sama

Na kafeterii jest zbyt dużo grzesznic

Polecane posty

Gość ijjdodjc
Kocham autorkę Oklaski dla Niej

jakbym miała cos zrobić to wszystkie bym je na gnoju wywiozła z Krakowa do Ameryki x stara zazdrośnica:P

Gość TY chyba lubisz
Hahaha, jesteś bezbłędna :-D :-D ale tego gnoju to musiałabys mieć duuuuuzo! Ale w Krakowie to znalazłoby się trochę :-D

Gość IMO12391
Grzeczne dziewczynki idą do nieba A niegrzeczne - tam gdzie chcą. :P

Gość słodka słowianka
nie wszystkie jesteśmy z Krakowa - Krakowianko...

Gość TY chyba lubisz
A swoją drogą...zgwałcona też grzesznica? A jak ciebie ktoś po lekcjach dopadnie w kącie na Plantach? Też na gnoju wyjeżdżasz? :-D

Gość TY chyba lubisz
No jak myślisz?

Gość Zuzanna Amelia & 21
IMO - bardzo ladne

Gość Zuzanna Amelia & 21
17:10 [zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia & 21 IMO - bardzo ladne ­ Nieprawda. Oklepane.

Ja jestem nauczycielką. Pracuje w trzech szkołach, uczę katechezy. Jedna państwowa i dwie prywatne ale wiem że nie spotka mnie gwałt bo chodze skromnie ubrana. Mimo że mam 53 lata jestem atrakcyjniejsza od wielu 18stek.

Gość popycharka
up

Gość niech ktos
Dama, no może jednak ktoś cię zgwałci

Gość niech ktos
A skąd masz takie wiadomości co się dzieje w piekle? Byłaś czy co?

Autorko, ale z swoich grzechów to chyba każdy jest rozliczany przed Bogiem , czyż nie? Poza tym...zważ iż na kafe jest 97 procent ateistów oraz antyteistów wszelkiej maścieTak więc -no sama rozumiesz...że jakby...inaczej być tu nie może...:( Normalna rzecz że jeśli dla kogoś żadne normy moralne nie istnieją , a życie kręci się w myśl zasady robta co chceta, to tak potem to wygląda.Kafe jest miejscem wielkiej kumulacji osób na maksa zagubionych. Nie ma sensu krytykować tego, bo co to da.Każdy musi się sam nauczyć na własnych błedach.

I jeszcze cosik dodam.Nie wiem czy ten watek nie jest prowokacją (tak wygląda :) ale jeśli nie jest.Damo-nauczycielko , to iż chodzisz skromnie ubrana, nie uchroni Cię przed gwaltem. Tu akurat nie masz racji, sądząc że ubiór ma coś do rzeczy z gwałceniem.Nie ma nic-zapewniam Cię, a przekonałam sie o tym na własnej skorze. Dawno temu, szłam kiedyś ulica wieczorem, w dlugiej luznej spódnicy,(spódnica plus adidasy ;)-"super seksy";) oraz sportowej bluzie z kapturem, było chłodno i padał deszcz,mój strój byl kompletnie anty-seksy, taki wręcz niedbały ,można powiedzieć.I właśnie wtedy zostalam napadnięta. Uratowały mnie te adidasy(i nie tylko :) -udało mi się uciec.