Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba sama niedlugo :(

Rocznica a on nawet zyczen nie wyslal....

Polecane posty

Gość dokaldnie
Ja też solidaryzuje się z facetem a nie roszczeniową pensjonarką. Halllloooo... tu jest realny świat!!!

Gość ike przytula :D
świat stoi na głowie

dorośli ludzie się po prostu rozstają i zazwyczaj podejmują tę decyzję wspólnie. x po czym zakładają topiki pod tytułem: "skoro mój były wrócił na kafe, któreś z nas musi odejść... " gdzie publicznie roztrząsają o wiele głupsze rzeczy niż rocznica autorki :D:D:D

Jeżu kolczasty, ile to razy zapomniałam o rocznicy ślubu ... jak się ma w życiu co robić na codzień, czasem jakiś stres czy problem, to się nie zawraca głowy pierdołami.

Gość no ja nie mogę..
A zyczenia urodzinowe też mu składasz przez maila?

Gość no ja nie mogę..
Dokładnie, nie masz autorko większych problemów? No to pogratulować!

Gość barnej
Rzuć go! Nic dla niego nie znaczysz, jeśli nie pamięta o tak wiekopomnych wydarzeniach. Pewnie jeszcze nie pamięta daty pierwszego spojrzenia w oczy - bydlę.

Gość nie wiem czy w
Świetować macie jutro, tak? Dzisiaj facet tyra w pracy, czego ty właściwie chcesz od niego?

Gość maszmm
Tak jest, rzuć natychmiast tego chama bez uczuć wyższych. Albo przeglądnij jego komórkę, bo na pewno ma kogoś,inaczej przecież napisałby do ciebie pięć maili do tej pory albo zarzucił cię kwiatami. A tak pewnie świętuje z kochanką.

Eleene, mam wrazenie, ze tylko ty zrozumialas o co mi chodzi. Do tych co pytali, czy ie umiemy rozmaiac. Umiemy, ale jestesmy w pracy i wlasnie nie chcemy sobie nawzajem przeszkadzac telefonami wiec piszemy do siebie e-mail. A moj e-mail byl wyrazem moich uczuc. Dzisiaj po dwoch latach po prostu uwazam, ze warto jest wziasc moment i popatrzec wstecz na swoj zwiazek. Zyczylam mu milego dnia i napisalam ze to byly dla mnie cudowne i szczesliwe 2 lata. Zyczylam mu szczesliwej rocznicy. Czy wy naprawde macie takie male oczekiwania w stosunku do woich mezczyzn? Albo ja mam za duze? :O

delikatnie zauważam, że owszem autorka jest wyjątkowo infantylna ale najwyraźniej facetowi taka pasuje, skoro z nią jest:P jeśli by mu zależało , to nie chciałby jej zrobić głupiej przykrości i choćby na odczepnego wysmażył jakieś słodkopierdzące czułe słówka ostatecznie zajmuje to minutę? jakoś autorka nie wspomina o tym, że facet grzecznie i stanowczo uznał podczas rozmowy, że nie będą obchodzić tej - jakże wyjątkowej- rocznicy:P

Gość zaburzenia osobowości
zacznij się pakować.

"gdzie publicznie roztrząsają o wiele głupsze rzeczy niż rocznica autorki" ­ "publicznie rozgłosiłam" jedynie publiczne pisanie na kafe. ale jak dla mnie możesz to przeżywać nawet do usranej śmierci. ­ bez odbioru stara trollico 🖐️

Gość matko bosko
Tak, masz za duże wymagania, a do tego jesteś pusta, sentymentalna, i niedojrzała.

autorko -nie smuc sie . Choc wirtualnie pociesz oczy 🌻 . Ja rozumiem Ciebie .

Gość matko bosko
Jakby wysmażył coś w minutę, to by też był płacz i ryk, że tak mało i tylko tyle i w ogóle jak to. Widać wolał nie pisać nic.

Ja mam ogromne wymagania, podobno niewykonalne według niektórych :D Ale nie dziecinne...

mayorka, staraj się bardziej. wypadasz z formy i piszesz na coraz niższym poziomie. ­ a my tęsknimy za tymi emocjami, które dawała nam agatka od edwarda i inne twoje hiciorskie postacie. ­ wysil się!

Gość nie pojmuję..
Jak ludzie potrafią być tak małostkowi i płytcy.

Nie chodzi o małe oczekiwania, tylko o to, że Twoje oczekiwania są abstrakcyjne. Ja ZAWSZE zapominałam o jakiś rocznicach itp. Zresztą nawet nie oczekiwałam tego, że mężczyzna będzie pamiętał, bo i po co. Ważne jest tu i teraz, a nie czy spotkaliśmy się 1-wszego czy 30-tego :)

Gość sksksks
Stawiam na to, że zaręczny będa też nie te i nie takie i za mało się postara i pierścionek będzie za tani i w ogóle...

Co w tym zlego zeby wlasnie w rocznice zastanowic sie nad swoim zwiazkiem i pokazac drugiej osobie ile dla nas znaczy? Te uczucia z ktorych tak kpicie i mile odnoszenie sie do siebie ja uwazam za konieczne do sukcesu zwiazku. Chodzi o to zeby zwracac uwage na potrzeby drugiego czlowieka- zwlaszcza ze nie chodzi o prezent ferrari tylko o przyslowiowe dobre slowo. Jest mi nieslchanie przykro :( Moze nie jestem tak twardy jak wy! Na pewno nie taka wulgarna jak niektorzy :O Nie mozna zlych manier i pospolitego bluzgania mylic z humorem :O

Gość sksksks
O ile oczywiscie facet wcześniej nie spakuje manatków, bo będzie miał dość fochów.

Gość sksksks
Żebyś ty panienko tylko takie miała powody do przykrości, to naprawdę będziesz mieć dobre życie.

Gość matko bosko
Moorland, pisze się laurkę, przewiązuje wstążeczką, a potem recytuje wierszyk: Na górze bratki na dole fiołki, a my się kochamy jak dwa aniołki...

Gość matko bosko
Ewentulanie może ci jeszcze zaśpiewać piosenkę.

Gość Mam czarny nick na tym forum
Żal mi tego faceta. Mogę sobie wyobrazić ten foch, jak wróci do domu.