Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzosmieszne

czym się przejamwia niedostępność u kobiety, ktośpowiedział

Polecane posty

Gość bardzosmieszne

mi dziś, że jestem "niedostępna", jak to? mam znajomych, spotykam się z ludźmi, jestem pewna siebie, uważają mnie za atrakcyjną, często słyszę komplementy, nie przemawia teraz przeze mnie próżność, tylko nie mogę zrozumieć dlaczego jestem ciągle skazana na życie w pojedynkę, co to znaczy, że jest się niedostępnym, no, co robię źle?

Gość i co wy na toooo
hmmmm?

dla mnie ktos niedostepny to ten, ktory wokol siebie wytwarza pole, przez ktore trudno nawiazac blizszy kontakt .Taki ktos emanujacy chlod . Sa osoby, ktore przyciagaja swoim spojrzeniem, usmiechem, cieplem bijacym . Do takich kobiet lgna mezczyzni , by w ich cieple wygrzac sie :-P

Gość Czekoladowa mademoiselle
Trzymasz wszystkich na dystans. Jesteś fajna i sympatyczna, ale nie zachęcasz do bliższego poznania. Niełatwo się przebić przez tę wierzchnią barierę.

Gość katherinaa6589
nie dajesz po sobie poznać że jesteś zainteresowana bliższą wiadomością. Albo może po prostu nie jesteś.

Gość i co wy na toooo
chyba jednak nie daję poznać, a jak przestać być zimną rybą ? :( jednocześnie nikogo nie udając?

Gość dziś na pomarańczowo
ileż to razy sama słyszałam. i prawda, nie lubię jak mi ktoś w życie z buciorami włazi, więc nie daję się zbytnio poznać, trzymam na dystans, jestem dość chłodna. jak uznam, że ktoś jest wart bliższego poznania, wtedy staję się cieplejsza :) chociaż jakby się zastanowić, to z punktu widzenia faceta niedostępna = trudna do zaciągnięcia do łóżka, czyli - strata czasu :P

Gość mon_cherrri
pop

Gość Czekoladowa mademoiselle
Zgadzam się: dla faceta "niedostępna" to może być też taka, którą nie tak łatwo uwieść, nad której uwiedzeniem trzeba się trochę pomęczyć. v Jak przestać być zimną rybą? - a po gwizdek? niech się chłopy trochę pomęczą!

dystans nei oznacza chłodu, trzyamnei pewnych rzeczy dla siebie, chłodne spojrzenie, a jednocześnei mozna być uśmiechniętą i miła

taka która daje do zrozumienia, że potencjalny adorator i tak nie ma szans. Czyli np. nieodpowiadanie na flirt lub odpowiadanie w taki sposób, który daje do zrozumienia, że nic z tego nie będzie.

Gość Uroczy Szymuś
Nie pozwala zdjąć sobie majtek po kilku miesiącach chodzenia.

Gość Uroczy Szymuś
Wraz z wiekiem, taka cecha zaczyna być przywarą. Generuje ona kobiecie poważne problemy. Wynikiem których są niekiedy zadawane tutaj pytania, czemu dana grupa wiekowa mężczyzn ugania się za sporo młodszymi, a nie interesuje się równolatkami czy coś około tego.

Gość sdlgnalnl
To taka dziewczyna, która wysoko zadziera głowę, ma zaciśnięte usta i bije od niej chłód i sygnał "nie podchodź". Często mająca się za ósmy cud świata, nie zawsze zgodnie z prawdą. Oczekująca od facetów zaspokojenia swojej próżności, czyli tak zwanego zabiegania miesiącami. Normalni faceci trzymają się od takich z daleka, bo wokół pełno miłych, sympatycznych, uśmiechniętych dziewczyn. Takie dziewczyny zostają dla mięśniaków w dresach, takich "macho" ogolonych na zero.

Gość 1234asdf
popycham posta znowuuuu

Gość 1234asdf
lll

raczej bym powiedziala ze taka niedosteopna bardziej przyciaga mezczyzn, bo chocby pozornie nie jest byle kim i z byle kim sie nie zadaje, kazdy lubi zdowbywac, podane na talerzu wydaje sie mniej atrakcyjne, mysle ze mile i przyjacielskie dziewczyny o standartowej sredniej urodzie przyciagaja inne kobiety i w babskim gronie sa lubianie, a na mezczyzn to dziala jak narzucanie sie i molestowanie

Gość gkgkgk
Zielona, kto ci takich głupot naopowiadał. Niedostępne kobiety są dla wielu facetów odpychające, bo wielu nie chce się poniżać, podrywając taką wyniosłą paniusię. Może ty sobie zdobywaj niedostępnych facetów, skoro to niby tak według ciebie innych kręci.

Gość we4t5y6r7ty8uio
:)