Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ti tyttttttttttttttttt

Co jak co, ale KAMILA wygląda wręcz BAJECZNIE! Zobaczcie nowe fotki!

Polecane posty

Gość pragfgghjh
jak sie umaluje i ladnie ubierze to dobrze wyglada, jak na tych zdj w zoltej sukni

Gość jestem w ciężkim szoku
Kamilka naprawdę się wyrobiła, w niektórych stylizacjach wygląda super zastanawia mnie tylko skąd ona ma tyle czasu na kompletowanie strojów, dodatków, makijaże i inne bzdety chyba stroje to jedyne jej zainteresowanie bo na inne nie ma czasu inna sprawa że chyba ma także nieograniczone miejsce w szafie że bez przerwy może kupowqać nowe ciuchy normalna kobieta która ma dom, męża dzieci nie ma czasu na ciągłe przeglądanie się w lusterku i zastanawianie się co z czym połączyć i jak się umalować by wyglądać super trendy no i te codzienne sesje zdjęciowe...rodzice naprawdę ją rozpuszczają i hodują w niej próżną księżniczkę

Gość pragfgghjh
wyrobila? nie powiedzialabym, niektore stylizacji wciaz są koszmarne a ona strasznie brzydka, moglaby sie chociaz troche umalowac zanim da zdjecie do sieci, bo piekna to ona nie jest. tez jestem ciekawa gdzie ona trzyma te ciuchy bo ja mam malo a i tak mi sie w szafie nie mieszczą.

Gość uważam, że osoba
jestem w ciężkim szoku nie ma racji. Ja jestem matką i żoną i codziennie właśnie się zastanawiam, jak się umalować i w co ubrać, chociaż czasami nie wychodzę prawie z domu. Pracę mam zdalną, więc do ludzi nie mam powodu wychodzić codziennie, ale mimo to lubię codziennie wyglądać ładnie, przede wszystkim dla siebie, bo mi to podnosi samoocenę i sprawia przyjemność, a już makijaże uwielbiam i bawię się nimi na co dzień. :) Oprócz tego uwielbiam czytać, gotować i oczywiście spędzać czas z moim syneczkiem i mężem, jak wróci z pracy. Trzeba się umieć zorganizować.

Gość na tym swoim blogu pokazywała
kiedyś gdzie to wszystko chowa poukładane to było na krzesłach, tapczanie, poupychane po kątach, wisiało na wieszakach na drzwiczkach od mebli :) brakowało jeszcze lampy no ale co jak co..fajnie ma, tyle ciuchów dostaje za friko tu ktoś napisał, ze normalna kobieta ma dzieci i dom, i zajęcia. człowieku, ona ma dopiero 20 pare lat (bodajże 23) i już chcesz ją ładować w życie rodzinne? :O jej życie jej sprawa co robi z tego co wyczytałam o niej to lubi czytać książki historyczne, poświęca im mnóstwo czasu, studiuje, pracuje, spotyka się z przyjaciółmi..no i zajmuje się swoim blogiem to też jakaś pasja pochwal się swoją jeden z drugim, bo oprócz waszego siedzenia na kafeterii i rypania dupy każdemu to ja tu żadnych pasji nie widzę

Gość dajcie spokój jaka była
taka jest, jak ma fote z daleka i w pełnym makijażu to wiadomo ze lepiej wygląda bajecznie to wygląda macademian girl a nie kamila, nic z tych jej wielkich stylizacji bym nie ubrała, ale widać ze jej sie ten blog oplaca, dostaje tam jakieś rzeczy, kwestia że dla mnie to antyreklama firmy na takim blogu

Gość dajcie spokój jaka była
taka jest, jak ma fote z daleka i w pełnym makijażu to wiadomo ze lepiej wygląda bajecznie to wygląda macademian girl a nie kamila, nic z tych jej wielkich stylizacji bym nie ubrała, ale widać ze jej sie ten blog oplaca, dostaje tam jakieś rzeczy, kwestia że dla mnie to antyreklama firmy na takim blogu

Gość pragfgghjh
a jaką masz prace zdalnie? tez bym taką chciala, zazdroszcze ci. co do niej to ona przeciez byla w ciąży ale poronila, zęba stracila, ma nawet zdjęcia na blogu bez zęba widac jak sie usmiecha.

Gość pragfgghjh
ale same zobaczcie, co z tego ze ona ma tyle ciuchow jak i tak wiekszosc to zwykla tandeta i nic ciekawego? mnie sie malo ktore z jej ubran podoba. zreszta ona tez w malo czym dobrze wygląda bo ma groteskową figurę

Gość pragfgghjh
..

Gość pragfgghjh
...

Dla mnie ona jest szczpetna. Niech sobie chodzi nawet w sukienkach Armaniego. Nic to nie zmieni. Jej cera i skóra sa dla mnie brudne. Mam wrażenie, ze ona śmierdzi i nie myje zębów :O Sesje sa ostatnio lepsze, ale ona i tak jest dla mnie paskudna, a uważa sie za piękna :O

Słuchajcie ja zauwazylam, ze ona nie ma złych ciuchów. Ciuchy same w sobie s około 60% sa ok! Ale łączy je chyba po ciemku :O

Gość może ma
dziewczyna jest sobą i robi to co lubi, a przez was zazdrość przemawia, bo waszą jedyna pasją, jest ślęczenie na kafe i czepianie się czegokolwiek. same lepiej nie wyglądacie, a sracie wyżej niż dupę macie. :P zawistne zołzy !

Gość czym wy się zachwycacie?
Ona jest brzydka, niefotogeniczna i jeszcze szmaty ma paskudne:O współczuję Wam skoro ona jest dla Was swego rodzaju "wzorem"

Gość kompletny brak
BAJECZNIE? Chyba Ci się słowo na b pomyliło. Nie chodzi nawet o to, że niestety brak jej urody, ale brak jej też wyczucia. KOmpletny brak wyczucia stylu, kompletny brak taktu - ktoś, kto się TAK ubiera nie powinien szczycić się tym na blogu, bo robi z siebie kretynkę. Chyba, żeby potraktować to jako parodię, to wtedy ok. Niestety, to co ona robi z ciuchami to jest dramat.

Gość Kafeteriusz !
Po co sama zakładasz tematy o sobie ty popieprzony paszczaku? :o Sama się prosisz o inwektywy, bo z takim wyglądem to powinnaś się zająć zdecydowanie czymś innym. Żałosne 🖐️

Gość nocococo
A skąd wiecie, że ona była w ciąży??? Sledze jej bloga dość dokładnie i poprzedniego też ale takiej informacji tam sie nie doszukałam

Gość Kafeteriusz !
Chyba urojonej :o

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaafsfac
Kamila wez skoncz sie reklamowac;/ wiemy , ze im wiecej wejsc tym lepiej ale skoncz kurwa zakladac te tematy o sobie;/

Gość a dla mnie nie jest to
antyreklama. Mnie się niektóre sukienki bardzo podobają, na przykład ta niebieska, co z tej sesji ma ten rysunek nowy w nagłówku albo taka w kwiatki z orsaya co miała i generalnie sporo ciuchów jest w moim typie. Nie musi każda blogerka być taka sama. Dla mnie osobiście Kamila jest najciekawsza i ma dużo rzeczy w moim stylu, bo ja lubię sukienki i spódnice.

Gość nie rozumiem:(
nie rozumiem skad w was tyle jadu ? prawda jest taka, ze Kamila jest przecietna dziewczyna a jak sie umaluje to wyglada naprawde ladnie, to tak jak sie mowi, nie ma kobiet brzydkich tylko nie zadbane!!!!

Gość sskualnanebezpeczna
no prawda jest taka ,że jest bardzo brzydka ,ale jakby zoperowała nos i powiekszyła usta plus troche sie opaliła i bardziej podkreślała oczy to by moim zdaniem duzo zmieniło

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
z jakiego ona jest miasta ??

Gość sskualnanebezpeczna
a ,najgorszy u niej jest ten duży nos własnie...gdyby miała mniejszy i zgrabny to cała twarz by inaczej wyglądała .No i ma trocszke worki pod oczami ,ale to juz mniejsza wada od nosa. Usta jak pomaluje np na czerwono juz wyglada lepiej bo sie wydaja pełniejsze wiec niech sobie powiekszy

Gość jshisss
co to za monstrum? ;|

nie rozumiem, co to za jedna? no nie dosc, ze brzydka to jeszcze absolutne bezguscie, te jej "stylizacje" jada wiejskim bazarem, ni wypial ni przypial...

Gość sa_vannah
Niektóre z jej ubrań są naprawdę ładne, no ale nie na Kamili. Jej figura i ciało to jakieś nieporozumienie. Jest koślawa, nie ćwiczy, jedną łydkę ma grubszą od drugiej, garbi się no i w związku z tym NIC na niej dobrze nie leży. Będąc na jej miejscu zamiast kupić 278 ciuch kupiłabym karnet na siłownię i basen. Do tego odrobina kosmetyków brązujących i trochę słońca a w związku z tym witaminy D by jej nie zaszkodziły... Nie wiem jaką trzeba mieć pewność siebie, przekonanie o własnej urodzie i dobrym stylu aby prowadzić taki blog. :O

Gość rwererrerrer
bo ona kiedys na forum gazeta pisala pod jakims nickiem typu kamila cos tam, w stopce miala linka do swojego bloga, i tam wlasnie pisala na tych forach na gazecie dużo, ona byla w ciąży ale poronila a owczesny chlopak ją chyba zostawil, pisala tez ze wlasnie zęba stracila przez tą ciązę, miala zdjecia na blogu jak sie usmiecha i zęba chyba 4 czy 5 jej nie widac, ale teraz sobie wstawila bo juz nie ma dziury