Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lelum po lelum

Czy wymagam za duzo?

Polecane posty

Gość lelum po lelum

Witajcie chcialabym zeby moj facet pisal lub dzwonil do mnie jak wraca do domu od kolegi, martwie sie o niego ze cos mu sie stalo bo przewaznie spotyka sie z kumlami jak mnie odwozi do domu tj 22/23. Juz mu nie raz nie dwa mowilam o tym ze chcialabym by mnie poinformowal ze juz jets w domu , caly i zdrowy. Ale jak grochem o sciane.... co zrobic? Doprowadza mnie tym do szalu

Ty jesteś jakaś dziwna. Dorosły chłop ma się tłumaczyć tobie jak mamusi? No litości. Widać nie masz się czym zajmować więc go napastujesz telefonami. Przygarnij sobie zwierzaka to nie będziesz się nudzić

W sumie wiele nie wymagasz, poza tym moglibyście jeszcze porozmawiać na wieczór, powiedzieć sobie dobranoc. A jeśli dzwonienie, pisanie dla niego to za dużo, to niech chociaż puszcza sygnałki. Powiedz mu,że to nie po to by go kontrolować (a tak moze myśleć), tylko dlatego, że się martwisz i mógłby to w sumie docenić.

Gość Jesus Luz
żaby gotuje sie na wolnym ogniu :classic_cool: książke se poczytaj :classic_cool:

Gość wredniucha10
skąd wiesz czy wraca od razu prosto do domu? może potem jeszcze gdzieś idą i nie chce żebyś o tym wiedziała

Gość lelum po lelum
Jak jest sie w zwiazku to wydaje mi sie ze mozna czegos wymagac od partnera a nie samowolka

Gość lelum po lelum
udawac ze mam wyjebane?

Gość Zakrótkowiec
a co ciebie to obchodzi ? Jest osobą prywatną .

Nie,nie wymagasz za duzo. Ja tez tak mialam. To wynika z troski,dlugo musialam mojemu to tlumaczyc. Bo on nie byl do tego przyzwyczajony,do tego ze ktos moze sie o niego niepokoic.Tlumaczyl to tym ze brak wiad.to dobra wiadomosc.Ja mu to naswietlilam w ten sposob ze co on by czul na moim miejscu. Porozmawiaj jeszcze raz.

Gość lelum po lelum
jest moim facetem i obchodzi mnie to co robi

Gość lelum po lelum
boona tlumaczylam nie raz, zeby postwail sie w mojej sytuacji, powiedzial ze postara sie to zmienic i faktycznie przez 2/3 dni a pozniej to samo

Gość lelum po lelum
moze zaczac robic tak samo jak on, wtedy sie nauczy?

Gość grdge
lelum.. to wygląda na zwykłą chęć kontroli.. nie dziwię się, że facet nie ma ochoty Ci się tłumaczyć. podejrzewam, że to dorosły człowiek.. nie matkuj mu. zanim Cię poznał docierał szczęśliwie do domu, więc teraz też będzie docierał. faceci nie lubią, kiedy kobieta tak na nich wisi..

Gość grgsegsdgsd
Ona chce wiedzieć o której jej facet jest w domu i sprawdzić czy np nie jest pijany albo czy nie słychać jakiejś laski obok. Chce go kontrolować, wcale nie chodzi o to, że się martwi czy coś się nie stalo. Tyle.

Gość yx y
to jakis niedojrzaly dupek. skoro wyraznie prosisz a onto po 3 dniach olewa, to sorry, ale do dupy z takim partrnerem zyciowym

Gość lelum po lelum
wychodzi na to ze jetsem jakas dziwna;/

Gość grdge
ale czemu facet ma sie jej tlumaczyc o ktorej wrocil do domu i w jakim stanie? zwiazek to zwiazek, a nie wiezienie. niech Autorka znajdzie sobie jakies wlasne zajecia, to nie bedzie jej chodzilo po glowie kontrolowanie faceta. i mowie to ja, kobieta.

Gość lelum po lelum
Coraz czesciej zastanawiam sie czy tego zwiazku nie zakonczyc poniewaz pod tym wzgledem do siebie nie pasujemy.

Gość grdge
tak, jestes dziwna. bo ja tez martwie sie o swojego faceta. ale nigdy nie kazalam mu sie meldowac jak wroci do domu. jak gdzies wyjezdza dalej itp. to pewnie ze powiem zeby sie odezwal jak dojedzie. ale bez przesady, zeby dawal Ci znac, ze zyje po kazdym wyjsciu do sklepu itp. mimo ze jest z Toba, to ma wlasne zycie..

Gość lelum po lelum
wg Ciebie Grg.. facet moze robic co mu sie podoba?

Gość grdge
lelum, ale to nie chodzi o to, ze pod tym wzgledem do siebie nie pasujecie. bo ZADEN facet nie bedzie Ci sie tlumaczyl o ktorej wrocil do domu. ten problem lezy w Tobie, popracuj nad tym. bo zaden facet nie wytrzyma takiego meldowania sie..

Gość lelum po lelum
Nie każe mu sie meldowac za akzdym razem jak wychodzi, tylko jak wychodzi z jedenm typkiem z ktorym wiem ze nic dobrego nie wyjdzie

Gość grdge
no przynajmniej dopoki razem nie mieszkacie. i nie wszystko co chce. ale o ile to normalne ze kiedy z nim mieszkasz to chcesz wiedziec o ktorej mniej wiecej wroci do domu, o tyle nie jest normalne, zeby facet ktory z Toba nie mieszka, dzwonil do Ciebie po powrocie do domu. zrozum, on nie musi Ci sie tlumaczyc. ok, jestescie w zwiazku, dlatego masz prawo wymagac wiernosci itd. ale nie tego, ze bedzie dzien w dzien dzwonil i mowil ze juz wrocil.

Gość grdge
a widzisz, czyli jednak chodzi o kontrole a nie martwienie sie? on ma prawo do takich znajomych, jakich chce. zrozum, to ze Ty nie lubisz tamtego kumpla to Twoj problem, nie jego. i on nie musi Ci dawac znac ze skonczyli spotkanie.. dobrze znam sie na facetach, zaden nie zaakceptowalby czegos takiego.

Gość lelum po lelum
Grd.. problem chyba lezy we mnie. ale z drugiej strony nie moge pojac i zrozumeiec jak nie powinno mnie obchodzic to co robi moj facet?

Gość grdge
lelum.. owszem, może Cię obchodzić. możesz zapytać np. jakie ma plany na jutro, itp. ale nie, żeby dzwonił kiedy wraca do domu, albo spowiadał się, z którym kumplem się spotkał. na tym polega zdrowy związek - każdy ma prawo robić co chce i kiedy chce i nikomu nie musi się tłumaczyc. gdybyście mieszkali razem to ok, wtedy masz prawo wiedzieć, czy wróci do domu o 23 czy nad ranem, albo co ma zamiar robić wieczorem, czy z kim się spotyka. ale dopóki nie mieszka z Tobą, a sam, lub z rodzicami, to nie musi Ci się tłumaczyć z takich rzeczy. ile macie lat?

Gość wkurzyłam się na max
@lelum po lelum, jak się jest w związku, można wymagać od partnera/ki odpowiedzialności, wierności, pomocy w trudnych sytuacjach, pomocy w codziennych obowiąązkach, szacunku i świętego spokoju, gdy taki potrzebny. Wybacz, ale moim zdaniem to zwykła pierdoła, rzecz nie warta roztrząsania. Wrzuć na luz, bo zawracanie bani takimi banałami może drażnić. Co z tego, że napisze cio, że jest w domu, a może nie jest w domu wtedy gdy się spodziewasz że będzie, może jest u kumpla, gdziekolwiek... chcesz żeby ci pisał "jestem w domu" dla świętego spokoju, choć w domu nie będzie? Poważniejszych problemów w życiu nie masz?

Gość lelum po lelum
ja mam 21 on 24

Gość lelum po lelum
Wydaje mi sie ze chce miec wszystko pod kontrolna przez moj poprzedni zwiazek...i przez to ze moj obecny partner zranil mnie jakis czas temu

Gość grdge
to już w ogóle nie rozumiem.. myślałam, że masz jakieś 15, wtedy jeszcze bym zrozumiała tą Twoją potrzebę, żeby się meldował. ale powinnaś już być dojrzała.. rozumieć co to prawdziwy związek..