Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blllllll

Żałuję, że nie urodziłam się facetem :-(

Polecane posty

Gość blllllll

Kobieta ma przesrane w życiu :-O Razem z mężczyzną zakłada rodzinę i maja oboje dziecko, ale to ONA: -ma chodzic badź leżec w tej ciazy 8 miesiecy -ona ma urodzic dziecko i przezywac zwiazany z tym ból -ona ma utyc, jej zmieni sie figura, ona dostanie ewentualnych rozstepow czy hemoroidow -to ona bedzie odczuwac bol piersi przy nadmiarze pokarmu czy bol pogryzionych brodawek -to ona, karmiac piersia, bedzie przez pierwsze miesiace niewolnica dziecka, przede wszystkim w nocy - niezastapiona, wiec o ciaglym 9-godzinnym snie moze zapomniec.... -to ona wreszcie musi miec przerwe w pracy, krotsza badz dluzsza, ona czesto spotka sie z dyskryminacja podczas rekrutacji, bo jest matka.... tak wiec jak w temacie - wolałabym byc chłopem :-O ktory idac na bal, zaklada po prostu spodnie i koszule, myje wlosy i wyglada super, a kobieta.... ehhhh.....

Jezeli macierzynstwo jest dla ciebie takie straszne to nie zostawaj matka. A z wyjsciem na ''bal'' to jest wlasnie najfajniejsze, aby sie pieknie umalowac zrobic fryzure i zalozyc sliczny ciuszek. Nie ma nic lepszego.

ale: - to kobieta czuje ruchy maluszka w sobie - to kobieta ma swiadomosc ze w niej rozwja sie nowe zycie - zwykle to kobieta moze towarzyszyc dziecku w najpiekniejszych momentach jego zycia - to kobieta jest MAMA, czyli ta najukochansza osoba, ktora moze wszystko, ktorej pocalunek sprawia ze stluczone kolano przestaje bolec a lzy natychmiast przestaja plynac... ja tam za nic na swiecie nie chcialabym byc facetem :D golic sie codziennie, wychodzic do pracy i nie widziec porannych usmiechow moich dzieci ... o nie to nie dla mnie! jedyne czego zazdroszcze facetom to mozliwosci sikania na stojaco :D ale reszta?

oj mi by sie przydalo, bo ja pecherz wielkosci orzeszka mam i sikam co chwile :P szczerze to bedac w ciazy jak mialam gorszy dzien to tez przeklinalam ta swoja kobiecosc :P i dalabym wszystko zeby sie z mezem zamienic, wstac isc do pracy, nie czuc mdlosci, nie sikac co 3 minuty.....ale potem mi przechodzilo :P

Gość do blllllll
kolejna frustratka..takie kobiety nigdy nie powinny być matkami a w razie wpadki powinny oddać swoje dzieci normalnym kochającym rodzicom, jeśli nie w rezultacie dzieci całe życie będą słyszeć, że "tyle dla Ciebie poświęciłam"...

ja w zasadzie tylko raz przeklinalam meza, mianowicie przy porodzie. gidzine przed akcja dzwonilam do niego i wyzywalam ze on powinien rodzic a nie ja ze kobieta ma przesrane itd. ale po wszystkim mi przeszlo i za nic w swiecie nie chcialabym byc chlopem. oni sa zbyt prosci:D