Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaMyslaca87

Praca na kasie w biedronce, tesco itp. to WSTYD

Polecane posty

Gość takaMyslaca87

Kto również tak uważa? Sama wstydziłabym się tak pracować, zwłaszcza że jestem po studiach.

ja chodze do biedronki i powiem ci ze mnie bylo by glupio tam pracowac -mimo tego z mieszkam w duzym miescie to znam wszystkich pracownikow biedronki(tej mojej)i oni mnie znaja i widze ze tworza bardzo zgrany zespol----

to po studiach lepiej w domu siedzieć z dupą niż na kasie pracować :) no to rzeczywiście jesteś po tych studiach .....żal

Gość jagodowa30
Takamyslaca87... myśląca.... nie wiem czym...idiotka z aspiracjami żeby mąz na nią robił bo ona się wstydzi...hahaha

Gość ,kmjnhgcvbnm,
jakbys nie maiala co jesc to byc poszla pracowac

Gość takaMyslaca87
to złą masz nadzieję. Ja mam bardzo dobrą pracę, adekwatną do mojego wykształcenia także nie muszę się martwić o jedzenie. A te tępe babska co siedzą na kasach i myślą, że są ważne i są kimś traktuję z wyższością, bo do piet mi nie dorastają :)taka prawda

Gość tak to jest chora zazdrosc
autorko jestes wyjatkowo tepa. co z tego ze studia masz jak nie stac cie na uczciwa prace

Gość takaMyslaca87
i co zatkao kakao?

"A te tępe babska co siedzą na kasach i myślą, że są ważne i są kimś traktuję z wyższością, bo do piet mi nie dorastają" Swoją wypowiedzią pokazujesz, że to tobie się wydaje, że jesteś ważna, a tak naprawdę jesteś zwykłym intelektualnym pustakiem do pięt niedorastającym tym kasjerkom. Może mają gorszą, mniej płatną pracę, ale jak pokazuje ta historia, można mieć skończone studia, dobrą pracę i prezentować sobą dno :P :D

Ja stawiam na to, że nawet gimnazjum jeszcze nie skończyłaś i teraz na zajęciach informatyki bawisz się siedząc na internecie, podczas gdy nauczycielka tego nie widzi :D

Gość takaMyslaca87
to źle obstawiasz :) Jestem nieco starsza :)

a co byś zrobiła jakby cię nie obsłużyła , nie skasowała ? uważasz że są mało ważne ? a jednak kuźwa do sklepu zapierdzielasz , czyli żyć bez nich nie umiesz !!!!!! pomyśl dzieciaku !!!!!

nie odpowiesz mi na pytanie ? po co chodzisz do sklepu ? kraść ? bo rozumiem , że kasjerka nie jest ci do niczego potrzebna ?

Gość ONA Z WYSP.
wstyd to jak kradniesz albo sie sprzedajesz. Mozesz byc dumna, ze za tyle harujesz i jeszcze potrafisz wyzyc.Duxy wyczyc w Polsce!

Joanno, albo to jakiś troll albo ktoś niedorozwinięty, więc szkoda nerwów, raczej z tego nie wyniknie konstruktywna rozmowa :)

Nie ,to nie jest wstyd, praca jak praca,,dlaczego wstyd? a gdy sie pracuje w spozywczaku czy warzywniaku tez to jest wstyd? Co miesiac jest wyplata praca uczciwa,,lepiej isc do takiej pracy niz ciągnąc ile sie da z zapomogi panstwa bo tak wygodniej

Gość stancyja23
owszem- zadna uczciwa praca nie hańbi, ale odpowiedzcie sobie szczerze czy rzeczywiście chciałybyście siedzieć na tej kasie, gdyby były inne opcje.. wątpię

Gość takaMyslaca87
wypowiedziałam tylko się w tej kwestii. To ja raczej nie doczekam się z Tobą joanno konstruktywnej rozmowy(jeśli wogóle wiesz jak taka wygląda), tylko krytyki z twojej strony.

stancyja23 -- no przeciez to jest oczywiste ze jesli mamy wybor z posrod innych wolnych posad ,to czlowiek decyduje sie isc tam gdzie jemu by najbardziej odpowiadalo

Gość takaMyslaca87
stancyja23 - dokładnie. Ja też wątpie. Jak by przyszło co do czego to by nie podjęli takiej pracy... Ciekawe jak by się tłumaczyli. Ja przynajmniej jestem SZCZERA i mówię głośno co myślę. Zapewne myslicie podobnie jak ja ale się nie przyznacie i gracie teraz wielkich samarytanów, że praca na kasie w hiper nie hanbila by waszej godnosci

po pierwsze ktoś musi tam pracować i droga autorko, teraz piszesz o wyborze ? trochę za późno na zmianę , skoro rozmowa rozpoczęta i tak dużo negatywów w twoją stronę :) ale powiedz kradniesz w sklepie ? bo kasjerka to hańba , a ty się nie zniżysz do tego poziomu ?

Gość stancyja23
no więc jednak człowiek się wstydzi, zwłaszcza jak miał wysokie aspiracje, skończył studia, a koledzy sa lekarzami, dyrektorami, a ty siedzisz na kasie. na pewno taka osoba nie jest dumna z siebie i tego, że uczciwie pracuje..