Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

Ano i napisałam o tak: xxxxxxx Szanowna Pani Magdaleno, pozwoliłam sobie napisać, ponieważ na jednym z for na kafeterii jesteśmy prześladowane. Co jakiś czas ktoś nas wyzywa, pisze obraźliwe rzeczy, życzy śmierci naszym nienarodzonym dzieciom. W związku z tym, że mamy dowody na to, że jest to jedna z nas, bardzo prosimy o pomoc w tej kwestii. Rozumiemy, że internet zapewnia anonimowość, wydaje się jednak, że adres IP nie należy do informacji strzeżonych - na forach gazety wyborczej wszystkie wpisy są obarczone informacją o numerze IP komputera, z którego zostały napisane. Uprzejmie prosimy o pomoc i o udostępnienie adresów IP w tym wątku. Oto nasze forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5484169 Bardzo liczymy na pomoc z Państwa strony. Ataki tej osoby w tak drażliwym wątku powodują niepotrzebne spięcia i rezygnację wielu użytkowniczek z tego portalu. Czekamy na jakiekolwiek informacje. Z poważaniem, w imieniu Użytkowniczek forum moje imię i nazwisko xxxx Wiecie co, jakby podejść do tego na luzie, to mogłybyśmy zrobić zakłady, która kogo obstawia i ta, która wygra otrzymuje nagrody :) A tak serio, to naprawdę szczyt wszystkiego w takim wątku takie jazdy.

Anulka, na gazecie pod postami wyświetla się, z jakiego adresu piszesz. Czyli będziesz widziała pod postem numer, z którego ktoś napisał i wtedy prosta sprawa - porównamy post pomarańczy z naszymi i będzie jasne, która jest taka mądra.

Nie ma sensu naprawde jak nie ta to inna , nie zawracam sobie tym głowy są ważniejsze rzeczy :) Szykuje się do walki a pomarańcze mam głęboko gdzieś :)

lisapanda nie odpwoiedzialas mi na pytanie, wyjasnij mi prosze co bys chciala zrobic z tym ip bo dalejnie rozumimem do czego ci ono potrzebne? bedziesz kazdego pytac jakie ma ip i patrzec czy to przypadkiem nie te?

miejmy nadzieje ze pomaranczowa da sobie spokoj a pisac tak naprawde mozna z wielu IP:/

Nie, po prostu chodzi o zmianę formuły całego forum - każdy post będzie opatrzony numerem IP, więc będzie widać, skąd kto pisze i tyle. Tylko o to mi chodzi. Ja uważam, że ignorowanie jej na niewiele nam się zdało jak do tej pory, rozwaliła nam jedno forum, potem grupę na FB, za chwilę rozwali kolejne - trzeba się pozbyć gada i tyle. Jestem dość zdeterminowana, żeby jednak się dowiedzieć, dam Wam znać, jeśli mi się uda, po cichutku będę sobie szperać! :) xxx Beti, masz rację, że zawsze pojawi się ktoś nowy, dlatego sposób gazety z numerami IP jest w tym wypadku naprawdę bardzo dobry. xxxx Wracając do tematu: Paula, czy zaczęłaś już robić badania do IVF? Jakie Ci zlecili?

Anulka - jeszcze nie wiem, ale jak wspomniałam, postaram się dowiedzieć w wolnej chwili po pracy czy coś.

Za niedługo bedzie 100 strona naszego wspaniałwgo forum kokoszki :) Trzeba to oblać :)

A tak pozatym kochane ja mam dzisiaj 21dc i zero objawów na @ dziwne bo w tych dniach to juz mnie tak piersi mocno bolały o smaki miałam zawsze a tu nic cisza hmmm może ta histero coś przepchała oby :)

Beti czekamy na dobre wieści. Dziewczyny mam pytanie. Czy ktoras z was miala nakuwana sztukę macicy przy IUI, bo nie chciała sie rozszerzyć żeby wpuścili nasienie? Bo ja ta dzisiaj mialam i strasznie zle sie po tym czuje, nie wpomne o krwawienia i nieprzyjemnym uczuciu podczas nakuwania.

Pomaranczo cos Ci sie pomyliło - to nie Beti zaproponowała ten nr IP tylko Lisa Panda.. A poza tym odczep się już od nas wszystkich! Nudzi Ci się wyraźnie.. Odpuść!

Pomarańczo ogarnij się i czytaj ze zrozumieniem! A to o czym rozmawiamy nie powinno Cię w ogóle obchodzić..Ciesz się, że Twoja owulacja nie szwankuje.. Nie masz co robić? Zajmij się swoim życiem, a nie krytykowaniem innych!

Po pierwsz tępa jesteś ty bo nie umiesz czytać to nie ja mówiłam o IP ha ha tylko Lisa Panda a od mojego wyglądu się odczep to moja sprawa jak się maluje wredna małpo i nie wchodz tu nikt Cię tutaj nie chce jak napisałam powyżej zajmij się czymś w końcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że nie masz dzieci wredna babo bo szkoda by mi ich było i sama szwankujesz na całej lini !!!!!!!!!!!!!!

jedyne co komu szwankuje to Tobie szare komórki! :) dziewczynko maskuj się bardziej, bo aż w oczy razi kim jesteś:) niech żyje prostactwo:)

Laleczko szczerze mam ją gdzieś tylko sama powiedz po co wchodzi jak jej forum nie pasuje i nas obraża przecież kochana to chore :)

Pomaranczo - jestes osobą, której nie można ufać...a kim to idzie się domyśleć :)

Beti - pomarańcza napisała znowu coś obraźliwego? Bo nie widziałam żadnego komentarza a wywnioskowałam tak pomTwoim napisanym po 16 stej.... Został zgłoszony do usunięcia? xxxxxxxxx Przykre to bardzo co piszą osoby, które UDAWAŁY koleżeństwo.... Pogarda dla takich ludzi i tylko tyle. A teraz zajmę się swoją przyszłą owulacją :)

No to zdrówko za stronę numer 100!!! :D aby od teraz na forum były tylko dobre wieści!

Gość Zazdrościć czego przepraszam..
STYLU?????!!!! Zaraz pęknę styl i Beti !!! ;-) Dziewczyno Ty chyba nie masz pojęcia co znaczy to słowo;-) chyba ze to styl z remizy strazackiej albo z odpustu to tak ! Zgadzam się masz styl!! ;-)

Hej dziewczyny i ja zokazji pięknej 100 życze nam spełnienia naszych marzeń:) Nati podziwiam Cię, jesteś wielka:)

Oby Nati oby :) miejmy nadzieje że tak będzie :) No cóż pomarańcza nie odpuszcza zawzięta ha ha