Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Do kobiet - czy któraś z was ma faceta bardziej romantycznego niż sama jest?

Polecane posty

Mnie się romantyzm nie trzyma, bo wiem kto będzie po tej kolacji zmywał :D Kamil Jgora - dziwię się tej Twojej żonie. Każdemu może się czasem coś nie chcieć, ale jak mojemu partnerowi włącza się leń i delikatne sugestie nie pomagają to robię zwyczajnie awanturę (przy okazji, jestem w trakcie trybu "nie odzywam się do ciebie, bo jak się odezwę to ci łeb przez słuchawkę urwę").

Gość kamil jgora
a może właśnie facet z odkurzaczem zabija w sobie romantyzm? albo w fartuszku

kamil - a twoja żona zanurzona w zlewie po łokcie wygląda powalająco w tej romantycznej scenerii resztek jedzenia?

My nie mamy miejsca na zmywarkę :( Jedno co niby mam w sobie równie "romantycznego" co mój facet to zamiłowanie do świec. Jakoś tak oboje lubimy atmosferę (i ładnie pachną :P)

Też lubiłam świece, zwłaszcza te pływające ;) do czasu aż misa robiąca za świecznik pękła, zalała telewizor, zrobiło sie spięcie i cały pion nie miał przez nas prądu pół dnia :D na szczęście juz nie mieszkamy w tym miejscu :D

Nie wiem czy to jest bardziej dziwne, naiwne, chamskie czy zabawne. Szczerze mówiąc ja bym się zdenerwowała.

Gość kamil jgora
my tez mamy zmywarke