Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaaga1234

skapy okres ?

Polecane posty

Gość malaaga1234

witam ! do zblizenia doszlo podczas sylwestra ale no nie wypalilo nam trwalo 2 minuty (Z GUMKA) pozniej juz nic nie bylo jakis ponad tydzien temu bylam u gina bo strasznie boli mnie lewy jajnik nic nie wykazało tylko ze wszystko ok , robil mu usg dopochwowe ... przepisal mi tabletki anty .. przed wczoraj dostalam okres wiec wzielam pierwsza tabletke . wczoraj mialam bardzo skapy (swierza krew ze sluzem najbardziej widoczna na papierze podczas korzystania z toalety) . od poczatku mam bole brzucha jak podczas okresu dzisiaj tez i pojawiło sie wieksze krwawienie . co o tym myslicie ? to chyba nie przez tabletki anty ? nigdy wczesniej nie bralam to moje pierwsze opakowaniee... szanse na ciaze znikome nawet nie doszlo do wytrysku

Gość malaaga1234
wypowie sie ktos ?

Gość mfkdjhsbdkd
Oczywiście, ze przez tabletki.

Gość malaaga1234
ale jak to mozliwe ? przeciez to moje pierwsze tabletki i zaczełam je brac przed wczoraj i tak szybko zahamowąły mi okres ? przeciez gdzies musi sie gdzies podac jajeczko ktore nie zostalo zaplodnione ..

Gość mfkdjhsbdkd
Wiesz jakiej wielkości jest to jajeczko, nawet zakładając, że je wydalasz?

Gość alibababababa11
Nie jesteś w ciąży. Ja biorę 3 opakowanie tabsów i przy pierwszej tabletce 1 opakowania też tak miałam. Po prostu okres przy tabsach jest strasznie skąpy, a może i w ogóle nie wystąpić. to całkowicie naturalne i nie masz się czego bać. nie dziw się że tak szybko się to stało, bo to hormony-organizm reaguje

Gość malaaga1234
haha w sumie racja nie jest to kurze jajko .. tutaj nawet cm nie wchodza w gre

Gość to znaczy że...
tabletki tak działają, okres jest "skąpszy". Nie martw się :)

Gość malaaga1234
@ alibababababa11 : ale jak moze wogole nie wystapic skoro tabletki powinno sie brac w 1 dniu okresu :)

Gość malaaga1234
ktos jeszcze ? :P

Tabletki powodują, że miesiączki stają się bardziej skąpe. Obserwuj, zapisuj w kalendarzyku długość i intensywność miesiączki i zabierz notatki na następną wizytę do ginekologa.