Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Brahmin - znany prawik

Polecane posty

Gość do brahmin
A skąd wiesz, że piękne? Przecież ich w realu nie widziałeś :D Byleś kiedyś w klubie rwać laseczki, czy tylko na forume?:D Sorry gadkę masz trochę hmm, śmieszną :D

Gość oMg omg OmG brahim
zamiast mózgu ma pustkę

To, że dbasz to dobrze, tylko po co ten stanik pod kiecką?;) Masaż miał być niespodzianką, ale skoro już ją odkryłaś Foxy, to dopowiem, że ma się odbyć w wannie pełnej wina i zielonych winogron;)

Wzwód zależy już tylko i wyłącznie od was;) Nie przepraszaj, do impreza bez krępacji;)

Gość do brahmin
Tak myślałem, brak odpowiedzi jest wymowny :D Opowiadasz im to co chcą usłyszeć, nie zpomnij o stojącej pałce :D

A co to będzie za kara? Foxy, Ale jak będziesz skrępowana i winna możesz mieć wyrzuty sumienia i mogą one stłamsić Twój zapał...

Nie widzę sensu odpowiadania pomarańczowym, którzy i tak mają już z góry ustaloną odpowiedź...

Ale jak wino wsiąknie w jej ciało, to być może będę musiał się w nie wgryźć, a nie wiem, czy ona nie będzie oponować?;)

brahmin--pomidory wiedzą o tym,ze sie z nimi nie dyskutuje więc muszą sie nieco rozgrzać monologiem :D

Jesli będą jakies wyrzuty, to pewnie nie beda miały nic wspólnego z sumieniem, a zpoczuciem winy radze sobie doskonale ;) Jestem pewna, że szybciutko mnie go pozbawisz ;)

Jesli będe skrepowana, to nie smiem oponować :D Lubiekiedy, a bedziesz mnie wspierać? jako i ja Ciebie wespre w potrzebie.

Gość górol co mo kziwom kryke
Brahmin ty sie tu prujes z lafiryndami, a Weronika cie potsebuje. Nima ci wstyd? Byłeś jom odwiedzić? W Katowicach lezy.

Gość do brahmin
Chłopie nie bądź dziecinny. Wykręcasz się, że mam z góry ustaloną odpowiedź. To bzdura. Wydaje mi się dziwne, więc zapytałem normalnie, skąd wiesz, że ona jest ładna nie widząc jej w realu? Wymijasz się od odpowiedzi, wniosek jest oczywisty :D

Gość do brahmin
uratowałam resztówki wojennego :D GDZIE SIĘ WŁÓCZYSZ OBRZĘPAŁO DREJFUSIE-FAJFUSIE 1 2 | nast. 18:42 Naczelny podżegacz wojenny NO PYTAM gdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??????????? Święta prawda i tylko prawda pomidorów

Gość ej nie nie nie
Oj nie ładnie tak ......... Ukochana chora a taki najlepszy z najlepszych to olewa perfidnie... Grasz tu panie miszcza świata a rozkochane w Tobie dziewczę w szpitalu sama...

Gość do brahmin
kto mi zrobi dobrze bo mi smutno😭

Gość ej nie nie nie
skończ waść wstydu oszczędż:O:(Piertol sie mamejo :D

Gość do brahmin
Co siusiak Very :D ten od 'srrania w ryj' został na nim zgwałcony :D

Gość do brahmin
miszcza to on widział na rysunku :D pierrtoli babom co chcą uslyszeć i tyle :D