Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjklkjh

ma zdjęcie 'BYŁEJ' na telefonie ...

Polecane posty

Gość dfghjklkjh

czy to normalne ? ostatnio na jego oczach przeglądałam jego telefon i znalazłam zdjęcie laski z którą kręcił przed tym, jak zaczęliśmy być razem. miał ich więcej ... inne pousuwał, jedno zostawił. czy to normalne?

Gość Lady Lady Lady
Nie, mój dostał by ode mnie po uszach.

Gość dfghjklkjh
w sumie zrobiło mi się przykro, nie chodzi o to, że jestem zazdrosna... on nic nie powiedział, ja nie zareagowałam, zaczynam żałować

Gość nierooooobtego
dlugo z nia byl ?

Gość Lady Lady Lady
Też miałam podobną sytuację, ale on wtedy na nk oglądał zdjęcia byłej...ale jak sie tłumaczył , że tak tylko zobaczył.

Gość nierooooobtego
sama bym sie wkurzyla...i to bardzo..a z drugiej str nie chcialbym zeby moj byly usuna moje zdj;/

Gość skadjestesautoroo
skadd jestes autorko ?

Gość dfghjklkjh
kraków

"Nie chciałabym żeby mój były usunął moje zdjęcia" a co ma trzymać je do końca życia , bo ty nie chcesz by je usunął. Co za głupota. Większej nie czytałam jak żyje. Sprawa jasna. Myśli o niej i zapewne od czasu do czasu ogląda sobie jej foto. Ja bym powiedziała że nie życzę sobie a jeśli nie jest pewny swoich uczuć to niech zastanowi się czy chce Ciebie czy tamtą.

Jeśli byli razem to co w tym dziwnego,że ma jej zdjęcie?Nie cały zestaw tylko jedno.Była częścią jego życia,jest teraz z Tobą a to tylko fotka.

Gość kto pomoze ene due
moj mial zdjecie swojej bylej zony w starym nieuzywanym juz portfelu wrzuconym w klamoty..(jestem pewna ze do tego portfela nie zagladal i przy okazji wspolnych porzadkow zajrzalam do niego i kazalam mu wyrzucic to zdjecie, i wzial nozyczki pocial i wyrzucil..bez zadnego ale..bez sentymentow,

Gość kto pomoze ene due
dodam ze ma pare jej zdjec na kompie( glownie jest na nich z ich synem, wspolne maja moze jedno ale takie zwyczajne bez czulosci) i te zdjecia sa bo sa, nie prosze by usunal..bo wiem ze nie mam powodow do zazdrosci

Gość dfghjklkjh
'byłej' tzn. że nie byli razem, tylko spotykali się, pisali ze sobą. miał ich więcej, ale wykasował i zostawił jedno

Gość nie_wyrabiam
o bozee, to straszne, na pewno wzdycha i mysli o niej! dziewczyno, uspokoj sie. ja mam na komputerze (i telefonie chyba tez) zdjecia z bylymi facetami, co wiecej mam tez zdjecia z facetami, z ktorymi sie po prostu spotykalam, nie wyobrazam sobie zebym miala je kasowac, bo te osoby byly w jakis sposob wazne (nawet jesli na chwile) i wolalabym pamietac jak wygladaly co nie oznacza, ze je wspominam! ja i moj facet mamy zdjecia z bylymi, na komputerze, nie ogladamy ich sobie nazwajem. to normalne. nie mozna po kazdym zacierac sladow i palic mostow.

Gość m,kk;;kj/
porozmawiaj z nim o tym