Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaNiewiadoma

chodzi o pracę....

Polecane posty

Gość pytajacaNiewiadoma

chodzi o pracę... znaczy o brak pracy.... Mieszkam w Krakowie i nie mogę znaleźć pracy od dłuższego czasu. Poradźcie co mam w tym wypadku robić? Codziennie odwiedzam różne strony z ofertami pracy, ale nikt nie oddzwania... chodzę po mieście i zanoszę gdziekolwiek cv. i nic ;/ dodam że jestem po smiesznym kierunku TiR. do ludzi mieszkających w Krakowie, gdzie mam się udać i zostawić cv? c robić? bo już nie mam sił....

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
idź do agencji pracy tymczasowej tam na umowę zlecenie znajdziesz pracę. wiem że w jednej ostatnio szukali ludzi na inwentaryzacje bo się zalila corka wlascicielki ze musi jechac sama bo ludzi nie ma :D to jedna z najwiekszych takich firm w krakowie wiec na pewno jak pojdziesz do najwiekszych to do tej tez trafisz. kokosow tam nie ma ale zawsze cos zarobisz pelno tam tych po turystyce ktorzy perfekcyjnie jezykow nie znaja wiec w swojej branży pracowac nigdy nie beda. jak znasz jezyk to korepetycje, ja za konwersacje placilem 40 zl za godzine i ta osoba miala takich jak ja tylu ze nawet w weekendy korepetycji udzielala od rana do nocy.