Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmysłowa zdzira

Pomińmy grę wstępną....

Polecane posty

Gość papryczka Chile
to se kup ostróżki

Dominujących uprasza się o wychodzenie z nor. Do roboty! II korzystanie z dziwki. :)

Zdzira :) Perełek nie brakuje. Poczekaj do później. :P W każdym razie tych dominujących, uzywajacych mózgu rzeczywiście jak na lekarstwo. Bez wyobraźni, tych co to pierdolnąć w dupę i się spuścić jak psów. Nie ma tego złego, suki też bywają te zza rogu. :P

Gość gab46
Prowokować...hmmm...ubierz się w coś czerwonego...mini...muszkieterki i wyjdź z domu...zobaczysz jak będą łamać giry na tym lodzie.

Zdzira, nie wiem czy się nauczysz. Suką trzeba się urodzić. :P

Gość kukuk
Zmysłowa masz problem ? Nie masz partnera takiego czy co.Kobiety mają takie marzenia i niektóre je spełniają ze swoim facetem.Czują się jak dziwki i tego im trzeba zapewnić.Ja często rozmawiam ze swoją i nie ma tematu,który by nie był zrealizowany,więc nie potrzeba szukać gdzieś tam,ale można się spełnić we własnym domu.

Gość gab46
Chwilę...czego ty chcesz? być zdzirą czy miłosnych och i achhh..

Nie no, drwię. Opowiem ci potem. Muszę iść. :)

Gość kukuk
Nie wiem,ale ja mam wyczucie kiedy ją po prostu zerżnąć na maxa.Moja nosi pończochy i wielokroć nie nosi majtek.Widzę to i zaraz mnie to kręci.Nie raz nie dwa biorę ją między gotowaniem zupy i kartofli na stół i rżnę swoją dużą palicą,aż jej oczy wychodzą z orbit.Nie ma zmiłój się,ona to uwielbia.Może tak było by Ci dobrze czy masz jeszcze inne potrzeby.

Gość gab46
No skoro twój to jakiś trubadur to może go wymienić...

Gość gab46
To go naprowadź na właściwe tory...qrwa...dziecko jesteś ?

Pieprzenie :-) trzeba umieć rozgraniczać dobry dymanie od reszty życia. To, że potrafię po chamsku posłuchać nie znaczy, że nie kocham :-)

Gość kukuk
Oj to masz ciężki przypadek faceta.Tego co potrzebujesz sądzę,że nie dostaniesz.To są jakieś ukryta bardzo głęboko lęki.

Gość gab46
O boziu....wtedy nie jęcz tylko takim językiem jak teraz piszesz mu powiedz ...JEBAJ MNIE MOCNIEJ BO CI HUJA ODGRYZĘ ...np.może to nim wstrząsnie.

Gość kukuk
gab46 ma rację :) dowal słowami,może go ruszy :) Mów głośno czego potrzebujesz i koniec.

Gość onaonanoaona
powiedz mu ze lubisz czasami na ostro... ze lubisz ciągniecie za włosy, klepanie po tyłku i podgryzanie. Na mojego to zadziałało, od razu wiedział co robic :D na dodatek przez tydzien mialam siniaki na tyłku hahah :D

Jak to w życiu wszystko na odwrót ... Ta co jest kochana,szanowana,traktowana jak figurka z porcelany ; chce być rżnięta,dymana,pieprzona itd ... -żeby ją jak dziwkę .... A prawdziwe dziwki znowu szukają uczucia,przytulenia,szacunku,delikatności,czułości itd.....bo tego w 'pracy' przecież nie mają ... Autorko - może doceń to co masz ....