Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmysłowa zdzira

Pomińmy grę wstępną....

Polecane posty

Gość Smok Wa
Zawsze mnie roz...laja takie "poradniki" typu powiedz mu ze mu obciagniesz , albo powiedz mu ze chcesz zeby Cie zerznal ... Skoro autorka pisze ze jej tego brakuje to znaczy ze z jakiegos powodu nie chce mu wlasnie tego powiedziec , albo ona z jakiegos powodu nie slucha jej jak mu to mowi .... A co do bycia suką .... wcale nie trzeba sie urodzic wystarczy w odpowiednim momencie sie nia stac , tak jak wrednym suk...synem mozna bywac a nei trzeba nim byc ....

Do bycia skurwielem trzeba mieć talent i umieć nim być wtedy, gdy trzeba, a nie 24 na dobę bez umiaru :-)

Gość Smok Wa
Cala sztuka w tym zeby wiedziec kiedy ... z reszta to samo z sukowatością

Gość Smok Wa
Nikt Ci nei powie jak to zrobic , moze tylko tyle ze wypatruj tego momentu kiedy zobaczysz sk....ila w jego oczach.

Smok, przecież napisano' drwię'! Umiesz czytać między wierszami? Z pewnością nie potrafisz, skoro się odwołujesz. Zdzira, ciągotki masz widzę do bycia niezłą kurwą. Ale ty chyba za delikatna jesteś, co? Androgen gniewasz się na mnie? Nie gniewaj się proszę(wiesz za co). Mam na to wytłumaczenie, jeśli byś zechciał wysłuchać. Z rytm, ze nie w tej chwili, nie mam chwili dla ciebie. Właściwie to już wcale nie mam chwili. Przyszłam tu specjalnie dla ciebie, żeby ci to powiedzieć.

Gość Smok Wa
oj tam, z tym czytaniem miedzy wierszami to mi doje...alas , teraz bede czytal wszystko 3 razy zeby niczego nie przeoczyc :-) drwie. W efekcie chcialem tylko rozszerzyc Twoja miedzywierszowa mysl na plec meska.

Smok, czytaj, czytaj. Ja na przykład Androgena czytam ze dwadzieścia razy, to co do mnie napisał. Nie teraz, znaczy teraz też. Wszystko dla mnie, czytam z podnieceniem. Albo i cholera z pożądaniem. Czy to głupie? Androgen, w pierwszym odruchu chciałam napisać wiem. I wypunktować. Nie zrobię tego, z prostego powodu. Będziesz miał podane na tacy. A ja tak nie chcę zrobić, wiesz o tym. Ale! Wykaż się i mi nakreślswoje postrzeganie rozkoszności. Ja pewnie, że mam swoje zdanie, opinię w tej sprawie. Chciałabym po prostu sprawdzić czy różni się od twojego. Pisz do mnie, ja wszystko przeczytam. O matko, ale mi się chce z tobą gadać. :/ Do potem.

Gość Smok Wa
Ze tak delikatnie sie wtrace , nie zebym sie czepial , ale nie bylo by Wam latwiej sie skupic na tych tresciach miedzy wierszami w bardziej ustronnym mjejscu ?

Bó, tak na prawdę to Ci się że mną nie chce gadać tylko wciąż w.coś grasz. Znasz moją definicję rozkoszy. Ostrzej na forum nie mogę. Chcesz więcej, to chciej na prawdę :-)

Gość Wyślij znajomym
cześć, jesli masz sekunde na szaloną ale poważną ankietę.... masz czas i odwagę... zapraszam na: www.e-ankieta.org/1-8/index.php?sid=78898&lang=pl

Gram? Myślę, że każdy z nas po części gra. Możliwe, ze przeciągam co może nudzić. I czemu dałeś dowód. W takim razie nie zaprzatam ci głowy.

Oj Androgen, Androgen. Lubię cię, wiesz. :) Nie zmienia to faktu, że widzisz to co chcesz widzieć.