Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonka26_

urodzinowe życzenia (?) prosze o porady:)

Polecane posty

Gość amazonka26_

Witam w sobote mam urodziny które spędze z moim fantastycznym facetem. Pewnie wyjdziemy gdzieś na impreze a reszte wieczoru spedzimy we dwoje. Łukasz -tak ma na imie stwierdził że może spełniać wszystkie moje zachcianki, i żebym przygotowała sobie liste życzeń :) Wszystko świetnie-tylko nie mam żadnych pomysłów, czego życzyłybyście sobie w tym dniu od swoich mężczyzn?? Z góry dzieki za pomysły

Gość amazonka26_
podejrzewam że może ma również chęć spełniać jakieś łóżkowe fantazje-może wypowie się jakaś część panów, jaka zachciankę chcieliby spełnić swojej kobiecie.. :) Mówiąc szczerze jestem otwarta na szalone propozycje aczkolwiek wolałabym aby wyszło to z jego strony-a tu ja mam dyktować warunki:)

Gość amazonka26_
korbocjongggg jeśli sie jest parą takie rzeczy są chyba normą... Mam na mysli cos niespotykanego-ale bez przesadzonej perwersji jesli chodzi o łóżko lub po prostu jakieś fajne życzenia:) niezwiązane ze sferż intymna. ale dzięki za odpowiedz

- romantyczne śniadanie do łóżka :) albo bardziej kosztowne : wyjazd-niespodzianka w fajne miejsce z atrakcjami :)

Gość amazonka26_
BARDZO VVAZNE PYTANIE tak sie składa-widziałam:)

Gość amazonka26_
camember dzieki:) na niedziele po przebudzeniu napewno:) w wieczor? myślałam o masażu, winie.. sama nie wiem :P

Gość amazonka26_
BARDZO VVAZNE PYTANIE-prosze o powazne podejscie do postu:) szukam niespotykanych pomysłow a gadek o przyrodzeniu mojego mężczyzny. :P

Gość amazonka26_
poprawdka-...a nie gadek o przyrodzeniu mojego mężczyzny

myślę, że jakieś wino, fajna muzyka, świece i masaż na pewno będą jak najbardziej ok, może niech przyrządzi jakiś fajny deserowy afrodyzjak do tego ;)

Gość petuniapiwonia
Pobawcie się w lekarza:) sypialnie przygotuj jako gabinet a potem wyobraźnio działaj!!!! ;p

Gość Amazonka26_
gaskaEwwwwwa próbowalismy juz kilka razy:) petuniapiwonia to nmoże być dobry pomysł-dzieki:)

Gość Amazonka26_
uciekam zajrze pózniej..:) dzieki piszącym:)