Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djvhfsljhsdlk

a jakby załozyc taka fundacje i zbierac kase na mieszkania dla młodych ludzi

Polecane posty

Gość djvhfsljhsdlk

a jakby załozyc fundację i zbierac pieniadze na mieszkania dla mlllodych ludzi, i powiedzmy kazdy by wpłacał jakas sume to moze byc 1zła moze byc i 10zł i gdyby to rozgłosnic i np dwiescie tysiecy ludzi by wpłaciłllo po 1zł i wsród tych osob losowało by sie kto dostanie mieszklanie i tak dalej

Gość djvhfsljhsdlk
i np firmy ktore chciałby by sie promowac mogłyby pomagać,np w budowie albo w wyposażeniu?.lkurcze trzeba cos robic bo to Panstwo tylko dlla tych na stołkach ma premie i wystarczajace pensje ktore umowliwiaja kupno mieszkania i godne zycie

Gość djvhfsljhsdlk
nie uwazacie ze to dobry polmysł? przeciez mozemy sobie nawzajem pomoc

Gość djvhfsljhsdlk
nikt sie nie wypolwie?

Gość doijfhepfuohew
wpłlacalibyscie np plo 1zł wiedzac ze tez mozecie "wygrac potem to mieszkanie"?

Gość a niby dlaczego
wszystko sie tylko mlodym nalezy?

Gość doijfhepfuohew
młodym nie młlodym,wazne zeby było uczciwe i zeby mozna było sobie nawzajm pomoc

Gość Afedeas
Jestem młodym człowiekiem, mam mieszkanie, nie potrzebuje żebrać.

Gość doijfhepfuohew
to nie żabranie,kurcze,to loteria,wzajemna pomoc,mozliwosc startu.

Jestem młodym człowiekiem, mam mieszkanie, nie potrzebuje żebrać. Święta prawda. Autorko nie ucz ludzi, że coś dostaną za darmo! Ja rozumiem, że można pomóc niepełnosprawnym lub zwierzętom, bo oni na siebie sami nie zarobią, ale do cholery, zdrowy młody człowiek? Na takich pieniądze zbierać? Robisz z Polski drugą afrykę? Tam nikt nic nie robi, bo wiedzą, że dostaną paczkę od amerykanów :O

Gość doijfhepfuohew
taaak tylko ze to nie za darmo tylko za pomoc innym i sobie,to raz,a dwa że mllodzi to nie zawsze znaczy ze beda mieli to mieszkanie,bo np ja i moj facet nigdy nie bedziemy mieli mieszkania,ponieważ ja jestem zatrudniona na 1.4 etatu a moj facet pracuje na czarno i sa to duze firmy znane ,W Polsce i na swiecie, zapierdalam po 11 godz, i mam 10zl na reke ale co z tego jak nikt mi na gebe nie da kredytu,musimy wynajmlolwac mieszkanie,placimy sporo.niestety,w takiej sytuacji nie bedziemy miec dzieci bo jak ja przestane pracowac to nie bedzie nas stac na wynajem mieszkania do rodzicow nie mozemy wrocic bo nie ma warunlkow mieszkaniowych!! wiec nie zrozumie ten co ma mieszkanie bo dostal spadek,tata i mama kupili itp,bo z moich wielu licznych znajomych jeszcze nikt nie kupill mieszkania sam za wlasne pieniadze,bo niby z czego?? z 1200zł miesiecznie@@?@?2