Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol inoformatyk z podlasia

Potrzebuję obiektywnej opinii o swoim życiu i sobie na pdst.poniższych faktów.

Polecane posty

Kafeteriusze liczę na was, naszło mnie ostatnio na refleksje:classic_cool: ok, do rzeczy, kolejność przypadkowa: 1. Kończę w lutym 27 lat 2. Mieszkam w akademiku, kończę inżyniera z informatyki, na utrzymaniu rodziców póki co 3. Oblałem ostatnio 7 raz prawo jazdy, choć umiem jeździć 4. Słucham rocka i jestem raczej pesymistycznym typem, introwertyk, taki zamknięty w sobie facet 5. Kobiety... mają ciężko bo jestem dość humorzasty i czasem potrzebuję zamknięcia się w swojej jaskini, samotni, bez odzywania się 6. Wypytuję byłą o sex z innym facetem, podnieca mnie to, czasem przy samogwałcie fantazjuję jak on ją posuwa, albo jak dotykam jej ud przez rajstopy 7. Dawno nie uprawiałem sexu 8. Mam psa, ma prawie 9 lat, w wolnym czasie zabieram go na spacer bo nie gada przynajmniej głupot jak ma była, no fakt, nie jest pociągający jak ona, ale coś za coś:O 9. Jestem jedynakiem, mam dobry kontakt z mamą 10. Mam dłuższe włosy i brodę, co wielu osobom, gł.kobietom nie odpowiada 11. 3 partnerki seksualne na koncie Przegrałem życie? szczerze

Gość lukas 1990r
facet życie toczy się dalej,więc nie ma mowy o przegraniu... to że rodzice cię nadal utrzymują to nie pochwalam... nie wiem czy po studiach coś osiągniesz

ktoś jeszcze mi pomoże?

lukas no tak wyszło, muszę naginać na tym kierunku żeby to pozdawać:O

skoro tak bardzo szanujesz swoja prywatnosc to w jakim celu wszystkie twoje posty na kafe? bo jakos nie widze tego szacunku do siebie tutaj... opowiadasz wszystkim dookola o swoim zyciu... ja mam fb a pomimo to ludzie wiedza o mnie mniej niz ja o tobie w tej chwili ;)

Gość zetnij te włosy
ogol się zro coś ze sobą bo inaczej będzie sam w dzisiejszych czasach nie ma popytu na takich facetów sorry :/

Stary kawaler już jesteś i masz swoje starokawalerskie nawyki, życie Ci w dupę nie dało jeszcze, do roboty przede wszystkim, wstyd. 27 lat i na utrzymaniu rodziców, ja w Twoim wieku miałam 8 lat stażu pracy

Użalasz sie nad soba i jest Ci z tym dobrze. Jesteś infantylny, jakie to ma kurwa znaczenie, że masz brodę i długie włosy i słuchasz rocka? Takie problemy to mają małolaci. Weź się ogarnij.

Gość asfdwedfawdaesd
a masz już jakieś doświadczenie zawodowe? nawet bezpłatne praktyki, staże? Bo ciężko Ci będzie znaleźć pracę. Dziewczyny chca facetów, którzy zarabiają.

Gość Karol z podlasia
doświadczenie...hym, pojedyńcze zlecenia od kumpla plus dorabiałem na czarno na budowie fizycznie

Gość Czarszulla
"2. Mieszkam w akademiku, kończę inżyniera z informatyki, na utrzymaniu rodziców póki co " Wytrzymywać z rodzicami 20 lat i to w dobrych relacjach to jest sztuka.