Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basikagnezno

krwawienie/ginekolog

Polecane posty

Gość basikagnezno

witam! mam do was pytanie: od dawna byłam umówiona do gin na wizytę, na jutro. normalną miesiączkę miałam w zeszłym tygodniu. Dzisiaj natomiast dostałam jakieś dziwne krwawienie , obfite, krew nie taka jak podczas okresu, tylko jasno czerwona. Nie wiem czy jest sens iść do gina, i tak mnie nie zbada,prawda? z kolei nie wiem co z tym krwawieniem, oprócz zawrotów głowy i krwawienia nic mi nie jest- nie bolą mnie jajniki ani kręgosłup jak podczas miesiączki. Powiedzcie, lekarz mnie zbada czy nie, jak myślicie?

Gość dla lekarza krwawienie
to nie jest przeszkoda, o ile nie miałas zamiaru robic cytologii, poza tym kto, jak kto, ale akurat gin jest przyzwyczajony do różnego rodzaju dziwnych- dla nas- sytuacji, wiec się nie stresuj

Gość basikagnezno
ale to tylko prawdopodobieństwo,tak? może,ale nie musi?

Gość rdfhtjyj
zbada

Gość sysunia999
mój mi kiedyś powiedział "a co ja krwi nie widziałem :)"?? z rozbrajającym usmiechem... drugi raz trafiłam z poronieniem i krwawieniem i to sporym :( - wtedy to wszystko miałam w nosie

Gość basikagnezno
sleep, tylko się właśnie zastanawiam czy to jest konieczność czy nie... nie wiem skąd ta krew, mies.miałam, a ta krew jest inna.. wolę nie,ale ...może mi dac jakieś leki na zatrzymanie? nie wiem czy isc jutro czy nie :/

ja kiedys bylam badana podczas okresu - lakarz zachowywala sie tak jakby miala takie sytuacje na codzien :) wiec nie martw sie napewno Cie przyjmnie- u mnie problem byl taki ze mialam okres caly czas wiec musiala mnie zbadac

pytasz czy lekarz da cos na zatrzymanie okresu - dla mnie przepisala tab anty po ktorych wszystko sie unormowalo :) teraz dokladnie wiem kiedy bede miala okres i ile dni

Gość basikagnezno
Sylwia, tylko tu właśnie nie chodzi o nieregularne miesiączki, tylko krwawienie bez powodu. Normalny okres był już tydzień temu. Teraz krwawię, jasna krew, nic mnie nie boli. Mam 37,2 stopnia,więc stan podgorączkowy :/

u tez nie wygladalo mi to na okres - bo krew byla zupelnie inna niz podczas normalnego okresu (krew byla bardzooo dziwna) - krwawienie u mnie bylo prawie codziennie - mialam czasami przerwy - ale jak mialam ten normalny okres - roznil sie od tego krwawienie pomniedzy miesiaczkami- potem jak mi miesiaczka mijala przychodzilo to dziwne krwawienie - moglam odrazu poznac ze krew wyglada inaczej moze u Ciebie to co innego - ale mysle ze tabletki wszystko wyreguluja :)

dodam ze okres mialam regularny ale pomiedzy okresami mialam krwawienia :/ ktore nie wygladaly jak miesiaczka

Gość basikagnezno
no ja nigdy tak nie miałam.. :/ pierwszy raz mi się zdarza,że po tygodniu od miesiączki występuje jakiekolwiek krwawienie. :/

moze poprostu rozregulowal Ci sie okres :/ ja tez tak nie mialam i sporo lat od pierwszej miesiaczki wystapil ten problem - no ale teraz juz jest wszystko ok :)

Gość basikagnezno
no okres miałam tydzień temu, po 35 dniach. Trwał 4 dni. I się skończył. Poza tym wątpię,że to coś to okres.. miesiączkuje od 11 lat więc raczej.. eh.