Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnubzvzvoc

Nie kupujcie kaszek Nestle-Szcur znaleziony

Polecane posty

Gość mnubzvzvoc

j/w dziewczyna dzisiaj znalazla szczura w tej wlasnie kaszce

Gość mnubzvzvoc
kurcze chcialam dodac zdjecie ale nie chce mi sie wyswietlic

NIE ŁYKAJCIE TEGO- WIDZIAŁAM FOTKI NA FACEBOOKU- PROFIL TEJ LASKI PODPADA NA FIKCYJNY- NAWET ILA DZIEWCZYN TO ZAUWAŻYŁO, ŻE ALBO ELIMINOWANIE KONKURENCJI, ALBO POSZUKIWACZ ODSZKODOWANIA

Gość mnubzvzvoc
dziewczyna podala taka informacje na f/b zrobila 3 zdjecia ktorych nie moge dodac :(

Gość mnubzvzvoc
No ja nie wiem czy fikcyjny,laska opisuje tam prawie wszystko,a ze zdjecia nie ma...nie kazdy dodaje foty swoje na fejsa

Gość mnubzvzvoc
I tak z drugiej strony dlaczego nie mialaby byc to prawda???? ja tam wole dmuchac na zimne,jezeli ta laska tego nie zglosi do bedzie podejrzane...

zgłosić- oczywiście jakbym miała taką kaszkę w domu, to i tak bym instynktownie wywaliła:D ale widziałam te zdjęcia, nie są przekonujące dla mnie. Super się zachowali w sklepie, gdzie kupiła kaszkę- cały towar zdjęli tej firmy:)

Gość esterena
blackeyed8888 bardzo ladne imie Samanta:) Tylko ze mi kojarzy sie z kotem:) Kiedys mialam kotke ktora tak się nazywała :)

Gość tgfrefefe
NO TO CHYBA SIE WYDALAS ZAPOMNIALAS NICKU ZMIENIC xD PARODIA

Gość mnubzvzvoc
ze kto niby wpadl? o tym sklepie jeszcze nie doczytalam

Gość mozecie podac link do fb
ja w pseldo mozecie podac ink do fb albo te fotki ?

Gość mnubzvzvoc
ja wrzucilam na voile ale kafe nie chce mi linka dodac :(

Gość mnubzvzvoc
cholera nie moge zadnych linkow dodawac :( co sie dzieje? zrestartuje kompa moze cos pomoze z/w

Gość mnubzvzvoc
no i nie moge,moze ktos inny tutaj wstawi???? a na fejsie wpiszcie sobie Kamila T-K to ja znajdziecie

Gość mnubzvzvoc
o dzieki esterna,nie wiem czemu nie moge wrzucac dzisiaj linkow :(

Gość esterena
To na szczura nie wyglada ....

Gość anka kombinatorka 2013
No właśnie,mi też to na szczura nie wygląda.Może znalazła coś,zamoczyła i obtoczyła w kaszce i do niej wrzuciła? Dziwne,że dała to do naczynia i zalała jakby wodą...

Gość o fuj ,ja chyba wyrzuce
teraz wszystkie kaszki jakie mam w domu

Gość i ze niby
i ze niby gdzie tam jest szczur? hodoalam szczury 10 lat, jako zwierzaki domowe i chyba jestem niepelnosprawna umyslowo, skoro ja tam szczura nie widze... no... chyba tak - albo cos ewidentnie jest nie tak z osobami, ktore na zdjeciu widza szczura

Gość o fuj ,ja chyba wyrzuce
no a jakiego szczura chcialybyscie zobaczyc? przeciez byl w kaszce to wiadomo ze ta masa jest obklejony,a co ona miala gu umyc i zrobic fotki? kurcze ja juz sama nie wiem,jedni mowia tak drudzy tak

Gość mnubzvzvoc
rzeczywiscie na szczura to nie wyglada,ta laska napisala ze to zdechly szczur albo mysz... pewnie przeczytamy o tym na jakims portalu na dniacch,bo afera bedzie

Gość mnubzvzvoc
wlasnie czytam komentarze na stronie nestle na facebooku,hmmm juz sama nie wiem co o tym myslec,ludzie pisza ze babka chciala zwrocic na siebie uwage,no nic trzeba czekac na wyjasnienie

Gość i ze niby
"a co miała zrobić, umyć?" - TAK, jeśli rzeczywiście był to szczur, to tworzy się dokumentację i zawiadamia sanepid a nie wrzuca się jakąś papkę i twierdzi, że to szczur.. trochę logiki - gdyby w mojej kaszce był szczur, to zawiadomiłabym od razu sanepid... mam uwierzyć, że chciało jej się robić foty, ale nie miała czasu ukazać, że to w ogóle zwierzę? że ma czas na fejsowanie a na sanepid nie? mam uwerzyć, że to "żeby innych ostrzec"? Żeby innych ostrzec, to się zgłasza sprawę do sanepidu, wtedy producent ma kontrole - NIE ROBI SIĘ TEGO TYLKO WTEDY, KIEDY JEST TO EWIDENTNA ŚCIEMA! Ludzie, używajcie mózgu. Ja mogę jutro nasikać do kaszki, zostawić kilka kropel moczu na torebce i twierdzić, że to szczurzy mocz. Też byście to łyknęli jak młode jelenie? Wierzyć się nie chce, że jedna osoba ciśnie kit o rzekomym szczurze pokazując placek zaschniętej kaszki - a reszta to łyka...

Gość kmcvklzkv
Nawet nie wiecie ile szczurów topi się np w piwach i jakoś każdy nadal to pije 🖐️ Przykład Wrocławski Piast, pracował tam mój znajomy - regularnie zdechłe szczury zatykały sita przez które przelewano piwo, pracownicy jarali fajki przy produkcji i gasili w tych baniakach i inne takie... myślicie, że w innych jest inaczej? Powodzenia i smacznego 🖐️

Gość ale gdyby ona to umyła czy coś
to jakby udowodniła że znalazła to w kaszce? Zrobiła zdjęcia i ok, ogłosiła w necie ponoć w czasie gdy mąż poszedł do sklepu zgłosić... no sorry ale sanepid przynajmniej u mnie do 15, jak znalazła to później to dopiero jutro może to tam zanieść a wiec o ile to prawda dobrze że puściła to w obieg. Powinna tylko podać partie bo jesli w jej paczce były zwłoki to generalnie inne kaszki też mogą być skażone bo kto wie w jakim etapie produkcji ten szczur tam się znalazł

Gość mnubzvzvoc
podala partie,na facebooku wszystko jest

Gość do i ze niby-
kochana,sa panie takie jak ty.Madre,rozsadne i pierwsza rzecza ktora w takim wypadku zrobia to zawiadomic sanepid. Ale uwierz mi,ze sa takie debilki,ze najpierw beda to wrzucac na fb,nk i bog wie gdzie jeszcze.Tak samo jest z wypadkami.Najpierw nagrac caloksztalt na komorce,wrzucic na fejsa i zastanawiac sie co dalej. I to akurat nie chodzi tylko o te szczury w kaszkach czy co tam jest. Prawda czy nie,ale fakt jest faktem.Istnieja takie dziwadla,ktore wrzucaja najpierw wszystko na fora.

Gość neofitque
Ależ oczywiście drogie Panie to jest tylko promocja. Nie słyszałyście ? "Wyscig szczurów - za milionem" mozna wygrac tonę nasion GMO i 30 kg parówek z lidla. Nawet rzad odniosl sie do tego pomyslu. A nestle ze swojej strony obiecało, że jeśli przyjmiemy euro - dorzucą worek pyrów amflora i przyrządy do drenażu resztek mózgu dla każdego partycypującego. Niech wygra najlepszy i say !!!