Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kara456789

Kiedy po porodzie można starać się odrugie?

Polecane posty

Gość onaplakoma
lekarza spytaj

Gość esterena
To zalezy tylko od Twojego stanu zdrowia i czy juz normalnie miesiaczkujesz...

Gość kolezanki wiolki
juz dzilaj moze ci sie mozg wyprostuje

Zależy czy rodziłaś cc czy sn. Bo po cc trzeba dłużej odczekać. Jak bylam po porodzie na kontroli to lekarz powiedział że po 3 miesiącach od porodu spokojnie mogę zachodzić znowu bo organizm super się zregenerował i mogę praktycznie od razu;-)

Gość ratuuuuuuuuuuunku
to juz niemasz innych ambicji jak rodzenie bachorow ????

Gość mnbvclkjh
Autorko.. Na innym temacie mowisz jaka jestes mlodziutka, naprawde zastanawiasz sie nad nastepnym dzieckiem?? Ja urodzilam w sierpniu, mam 23lata i ani mi w glowie kolejny bobas, smiem wrecz powiedziec nigdy wiecej ciazy, pieluch, kupek,zupek.... Pracuje, realizuje sie jako osoba, jako ja... Nie jestem i nie czuje dobrze jako tylko matka.. Pomysl o sobie, tak powinny robic kobiety..

Gość ojtam ojtam
jeszcze ci jedno nie dalo w dupę a już chcesz drugie? podziwiam... nikt normalny chyba nie chce jednego po drugim chyba że wpadnie

Gość szafa z prastyku
Kurwa jeden chce jedno dziecko,inny wcale,inny dwoje z odstepem 15 lat,a jeszcze inny z.mala.roznica wieku i postronnym gowno do tego. Autorko,jesli czujesz sie w pelni sil i chcesz miec dzieci o zblizonym wieku,to tak po 3 miesiacach ,o ile masz owulacje,mozesz sie starac. dla mnie osobiscie to by bylo za malo,nie zdazylabym sie nacieszyc pierwszym dzieckiem,ale kazdy niech obi jak mu pasuje

Gość dzisiaj każdy musi mieć prawko
bardzo dobrze, ze chce od razu. za jednym zamachem załatwi, krócej bedzie siedziec w pieluchach, dzieci będą same sobą sie zajmowaly, a ona szybko bedzie miała czas na siebie i realizacje. Lepiej 2-3 lata odczekać i w efekcie 6 lat mieć w domu malucha?