Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diewoćka

Ubrania ciążowe:)

Polecane posty

Dziewczyny, jak miałyście już widoczny brzuszek to gdzie kupowałyście fajne ubrania ciązowe? oprocz internetu, chociaz jak macie jakies fajne strony to mozecie podać. Ale chodzi mi tez (bo nigdy sie nie zastanawialam nad tym) czy np w takich zwyklych sklepach, sieciówkach też sie da ubrać? tak na codzień chociaz. Myślę ze to zalezy chyba..jak jest fason luźny to chyba mozna sie ubrac w takim zwyklym sklepie:?:) Bo wiadomo typowe ciązowe ciuszki są inaczej szyte itd,

Gość kara Mustafa
po mamusi :classic_cool:

Gość W Reducie w Vero Modzie
są przefantastyczne rzeczy Mamalicoius z wyprzedaży ze sklepów w EU zach., bo u nas nie ma oficjalnie tej marki. Rzeczy są świetne i wysokiej jakości, wzornictwo duńskie, rozmiary trochę przebrane (najwięcej jest takich od 38 w górę) i jest tego naprawdę sporo. Poza tym w dużych H&M są działy z odzieżą z linii H&M Mama i tak też są bardzo fajne rzeczy.

Gość W Reducie w Vero Modzie
Chodzi mi o CH Reduta w Warszawie. Nie wiem czy w innych miastach też są takie Vero Mody z rzeczami z przecen, bo w Warszawie to chyba jedyny taki z tego co widziałam, natomiast rzeczy H&M Mama powinny być w różnych miastach w całym kraju.

Gość zonaKraka
W C&A i w H&M masz działy z ciuchami ciążowymi. W Camaieu chyba też, tam kupiłam kurtkę ciążową, przecenioną, za 99 zł (rodziłam na początku marca więc była potrzebna). A tak poza tym leżałam, więc dużo mi nie było trzeba, a kilka ciuszków typowo ciążowych miałam z Allegro- używane ale fajne i taniutkie, a do tego z ciucholandów.

Gość gość
ja kupiłam cały zestaw używany na allegro, szkoda mi było kasy na ciuchy w których pochodzę 4-5 m-cy. Zresztą inna kobieta też przecież krótko w nich chodziła.

Gość gość
Pisząc o kolekcji ciążowej to w C&A jest mały wybór, podobnie w H&M, ale jakby ktoś szukał... Na lato łatwiej się ubrać niż na zimę, zatem spódniczki z Reserved na gumce - krótkie i długie do ziemii, koszulki z Cameiu i orseya - rozciągliwe, nieco dłuższe - ładnie opinają brzuszek, a można znaleźć też szersze w kroju, mniej opięte... Da się przeżyć i nie ma co szaleć i wydawać kupy kasy na internetowe sklepy - ceny bajońskie, a ponosisz kilka razy...

Gość Gabry
Ja każdej mamie polecam sklep z ubraniami ciążowymi 9fashion, bo nie dość ze maja bardzo duży wybór ubrań, to są naprawdę dobrej jakości- mi posłużyły przy 3 ciążach i cały czas wyglądają bardzo dobrze- przechodzą teraz z koleżanki do koleżanki.

Gość Maha1
Czy w tym sklepie 9fashion, można oddać ubrania jak nie pasują? Bo już przerabiałam kilka sklepów z ubraniami ciążowymi i nie wszystkie maja opcje zwrotu....

Gość gość
Zajęcie może wykonywać każdy w domu. Wystarczy laptop, telefon lub tablet. Należy przepisywać czterocyfrowe kody przy wyświetlających się reklamach. Nasz zarobek zależy od poświęconego czasu i nakładu pracy jaki wykonamy. Należy zarejestrować się na stronie kożystając z linku: http://famoney.pw/1957765017881/ Proszę nie wysyłać wiadomości i CV. Każdy może po prostu zarejestrować się i to wystarczy. Dalsze instrukcje znajdują się na stronie po zarejestrowaniu.

Gość gość
Drogie Mamy, Wasze rady są bezcenne, co kilka głów to nie jedna... bardzo dziękuję... Zapraszam, jeżeli macie w swoich szafach i szafkach wspaniałe rzeczy które świetnie sprawdziły się Waszym przypadku lub w przypadku waszych dzieci , a są w doskonałym stanie (jak to przy maluchach zwykle bywa - moc ciuszków z których dzieci wyrastają zanim zdąży wyschnąć pranie usmiech.gif lub przetestowane akcesoria) oddajcie lub odsprzedajcie innym mamom... polecam portal www.mofree.pl darmowe ogłoszenia - mają doskonałej jakości zdjęcia, od razu widać czy wystawiona rzecz jest w dobrym stanie czy ktoś oferuje nam zamiast "paczki ciuszków," paczkę - ścierek do podłogi bo ubranka są tak zniszczone i poplamione, że raczej do niczego innego się nie nadają... portal jest nowy więc ogłoszenie nie ląduje na 124 stronie gdzie już nikt nie zagląda, tylko jest widoczne... ja pozbyłam się w ten sposób zbędnych już rzeczy i mam pieniążki na to co aktualnie jest mi potrzebne... mała rośnie, a ja na szczęście zaczynam chudnąć :-) naprawdę polecam

Gość Migdalja
W 9fashion nie trzeba zwracać :), też bardzo lubię tę markę !

Gość Marida2
Podczas ciązy niestety przez większośc czasu czułam się jak wieloryb i miałam czasami tzw "doła". Postanowiłam więc kupić jakieś sukienki na 9fashion by poprawić sobie humor :). Od tamtej pory gdy mam gorszy dzień zakładam którąś z sukienek i jakoś humor mi wraca, nie dośc że wygodnie to czuje się w nich mega kobieco