Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten kraj

Kto normalny chciałby być z kobieta, co nie chce uprawiać seksu?

Polecane posty

Rozumiem przeczekać pierwszy miesiąc lub dwa, ale nie więcej. Powiedzcie sami: co to za partnerka, która nie potrafi dostarczyć rozkoszy swojemu facetowi, unika seksu jak ognia i ma urojenia, że uprawianie seksu to brak szacunku do siebie? Jak dla mnie taka kobieta to dno i porażka i nigdy się z taką nie chciałbym związać. Jak można nie uprawiać seks; przecież seks zbliża, czyni związek trwalszym i ciekawszym. Kobiety, które nie chcą uprawiać seksu są po prostu beznadziejne i nie można z nimi niczego ciekawego przeżyć. Ja takim od razu mówię nara i radzę innym też takie spławiać.

Gość to nie so żarty
ja bym nie chcial bo jednak seks jest dośc ważny

Gość mnie terz takie wkurwiają
Masz rację. Kobiety są strasznie zaborcze i musi być tak jak one chcą. Jak się przytulać czy całować to ciągle chcą. Spisz a te cię budzą bo im się tulić kurwa chce. Ty zatyrany po robocie chcesz w spokoju mecz obejrzeć a ta przyłazi i cię wkurwia tysiącem durnych pytań. Nie ma nawet jak spławić ich. Druga rzecz to kasa. Na tym punkcie to one są pierdolnięte. Tobie dupy nie da bo mało zarabiasz ale jak ją rzuvisz to pierwsza sponsora bedzie szukać. Jestem singlem i zawsze będę singlem.

Gość napisze tak.................
Tym razem to znowu ja! -> i co cie tak dziwi szmato? to ze ktos sie szanuje to ty tego nie rozumiesz POmatole? nie kazdy taka szmata jak ty.

sie szanuje?:D co ma wsolnego seks ze slubem?:D jezus nic takiego nie mowi ze nie wolno, 10 przykazań również nie mówi o tym ze kawaler i panna nie moga uprawiac seksu przed slubem... a po slubie cywilnym mozna czy trzeba koscielny?:D i czy koniecznie musi byc w kosciele katolickim czy moze np prawoslawnym?:D

napisze tak.... A co mnie ślub obchodzi. Nie będę brał ślubu z kimś kto ma problemu z libido lub po prostu psychiczne skrzywienie. Rozumiem, że dla katoliczek seks w małżeństwie to obowiązek a nie sposób na czerpanie przyjemności, rozkoszy i zaspokojenia, ale mnie to chuj obchodzi i ja wolę mieć taką kobietę, która będzie chętna na seks raz dziennie z własnej woli niż żonę-katoliczkę, co będzie bzykać się kiedy tylko będę chciał, ale tylko dlatego, że "musi"

No z doświadczenia wiem ,że paru normalnych facetów się znajdzie . Znam wielu facetów -którzy uważają ,iż te co szybko dają są na krótką metę -nie są dobrze spostrzegane w ich oczach ,a raczej chodzi głownie o seks i nic więcej . Uwierzcie koledzy ,że znajdziecie takie co wam szybko dadzą -;) No i powodzenia z Nimi życzę.

Seksu można też nie uprawiać przez brak gotowości na dzieci w razie wpadki (kobiety pewnie silniej taki brak gotowości odczuwają, w końcu to one w razie czego zostają z problemem). Ale to jak się ma poważne podejście do życia oczywiście.

Gość a tak a propos
hmmmm Wam to jest trudno dogodzic , uprawiasz sex szybko to odrazu określacie, ze kobieta jest łatwa i daje każdemu odrazu, nie uprawiasz to jest dno jak zauwazyl autor, to dosc powierzchowna opinia zeby nie powiedziec zalosna, jezli kogos ocenia sie tylko po tym jak szybko da. a gdize jest powiedziane,ze sex należy uprawiać po jakim czasie znajmomosci?d ,to sprawa indywidualna, nie bede chodzila do lozka z facetem ktorego znam chwile, dla kobiety moze nie kazdej sex zawsze wiaze sie z uczuciem a nie tym , ze ma natężenie miedzy nogami:)

Gość tarantuleaaaaaaa
''i ma urojenia, że uprawianie seksu to brak szacunku do siebie? '' Sami jesteście sobie winni, dalej wyzywajcie dziewczyny z większą ilością partnerów seksualnych od kurew i dziwek Pomijając wasz brak kultury to właśnie przez takie gadanie rośnie liczba szarych mysz, które boją się seksu, zamiast czerpać z niego radość, albo są dumne z tego, że trzymają cnotę dla 'tego jedynego' do 20, 30,40.. :o

napisze tak...... w ogóle widać, że jesteś zindoktrynowanym przez katolicki chlew pomylonym osobnikiem niewiadomej płci. Nikt normalny, rozsądny i myślący nie ma takiego tępego zdania jak ty, że po ślubie to "kobieta musi" a jak przed idzie do łóżka to "się nie szanuje" buahahahahhahahahah. Po prostu gorzej niż średniowiecze. Gdzie wyrastają takie głąby jak ty lub z jakiej planety pochodzą?

Gość a ja chciałabym rano i wieczor
em, tylko nie ma z kim, wszyscy zajęci.

Gość tzn?co masz na mysli
wg mnie to ona nie chce z toba tego robic z innymi pewnie bedzie

tarantuleaaaaaaa Nie wszyscy są takimi prostakami, żeby wyzywać kobietę od dziwek tylko dlatego, że ta lubi seks. Kobieta sama musi się określić i trzymać się swojego zdania a nie podporządkowywać się jakimś oszołomom. Poza tym niestety w Polsce tak jest- polacy muszą znormalnieć i dorosnąć do pewnych rzeczy, ale pomimo niektórych trudności musimy iść z niektórymi sprawami do przodu i nie przejmować się krytyką tych co mentalnie zostają z tyłu :)

Gość a moim zdaniem....
Ty myślisz,że tylko Ciebie kobieta ma zaspokajać, tak? a Ty co? ruchnąć, zlać się i tyle Twojego, kobiety też mają potrzeby.Widocznie do bani jesteś w te klocki skoro kobiety nie chcą uprawiać z Tobą seksu. Ja jestem po ślubie 14 lat i chętnie z mężem się kocham, zawsze mam orgazm, on nie skupia się tylko na sobie, wiem, że jego też zaspokajam, bo nigdy mi seksu nie odmówił i robi to ze mną z przyjemnością

dziwny jest ten kraj... xxx przeciez ten typ to jakis troll:D:D:D::D fajansiarz slusznie napisal że moze strach przed ciążą ale to by raczje powiedziala że taki jest powód. znajomy gin mi opowiadala że są przypadki ze kobieta niby chce, podwojna antykoncepcja, jest podniecona ale....stosunek niemozliwy bo podswiadmie tak sie zaciska czy cos bo sie boi ciązy... panicnzie...to sie jakos nazywa... ja bym tu raczje stawial na : a)wpojenie że seks jest zły, brzydki itd b) jakas trauma np beznadziejny, na wpół wymusozny pierwszy raz lub wręcz jakaś przmeoc seksualna z czaśów dziecińśtwa czy młodości no i ewentualnie c) strach przed ciążą ale wątpie. powiedzialby

Gość a ja chciałabym rano i wieczor
Tak, zaraz, że dziwka, można eksperymentować i cieszyć się przyjemnością z seksu, oczywiście ze stałym zaufanym partnerem. Seks bez zahamowań to fantastyczna sprawa.

Trzeba na uczucie patrzeć. Pojawi się miłość i wtedy nikt nic nie będzie kalkulował. Na seksie związek się nie opiera i jeżeli dla kogoś jest najważniejszy to może być pewien, że prędzej czy później wszystko to się skończy. No a więź emocjonalna to coś co łączy na stałe. Wtedy ludzie się kłucą a później godzą ale przez ten cały czas są ze sobą. Nie chciałbym wiązać się z kobietą, która tego nie lubi ale nic nie mam do tych kobiet. Przynajmniej miałbym super przyjaciółki :P

Gość może nikt
a co cię to obchodzi

Gość może nikt
a w ogóle jakaś chce się z tobą związać

"Jak dla mnie taka kobieta to dno i porażka i nigdy się z taką nie chciałbym związać. " Ciekawe, jak powiesz kiedyś komuś, kogo pokochasz, a kto nie będzie chciał seksu, że jest dnem i porażką :) a tak poza tym to prowokacja :)

Gość może nikt
tutaj to pewnie same psy na baby jak w komedii S.Barei Co mi zrobisz jak mnie złapiesz

Gość tarantuleaaaaaaa
a moim zdaniem.... Sorry, że się wtrącę, ale tu nikt nie mówi o wykorzystywaniu kogokolwiek, w ogóle nie rozumiem tego terminu tak samo jak 'puszczania się' przecież seks to OBUSTRONNA przyjemność, którą można osiągnąć zarówno z wieloletnim jak i nowo poznanym partnerem :P chociaż co ja tam wiem haha ale jeszcze się wyszaleję i na mnie przyjdzie czas :D i właśnie w niektórych krajach mają nieco zdrowsze podejście do seksu i tam raczej mnie nikt nie nazwie puszczalską tak jak w Polsce.

Gość może nikt
up