Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co sie dzieje ((((((

Czy wszystko ze mna ok?

Polecane posty

Gość nie wiem co sie dzieje ((((((

Od pol roku pracuje w bardzo "nisokolotnej" robocie (fabryce), z wg mnie- bardzo "nisokolotnymi" ludzmi. Zastanawiam sie czy wszystko ze mna w porzadku, poniewaz nie mam zadnej satysfakcji z rozmowy z moimi kolegami z pracy pon z zadnym z nich nie nadaje na tych samych falach- ja mam calkiem sporo zainteresowan, potrafie sie wypowiedziec prawie na kazdy temat (interesują mnie tematy wyzsze: religia, psychologia, nauka, zjawiska paranormalne, biznes... tematy typu zelowe tipsy itp odpadają). Jestem ambitna- ciagle sie smieje sama z siebie jak rowniez z kolegow ze jestesmy jeleniami pracujacymi za marne grosze Juz nie pije, nie pale, jestem singlem- wolny czas spedzam pracujac nad swoim przyszlym (mam nadzieje) biznesem... Jestem pomocna, bezinteresona i zabawna (ironiczne poczucie chumoru). Nie wiem co sie dzieje! Czuje sie strasznym odmiencem... Czy to ze mna jest cos nie tak, czy z otaczajacymi mnie ludzmi ktorzy jedyne o czym myslą, to "kiedy w koncu weekend" i zeby wygrac w totka a za kase kupic dom i wyjechac na urlop na Malediwy!!!! Pomocy!!

Gość Jajajajajajajajajajamamamama
to może pójdź na jakieś studia. na uniwerku poznasz chyba więcej ludzi , z którymi można pogadać na ciekawe tematy niż z wiarą z fabryki.

Gość vzfarw
Jesteś nadęta i wyniosła. Człowiek inteligentny dogada się z każdym i z każdym znajdzie wspólny temat. A człowiek, któremu się wydaje, że jest inteligentny będzie usiłował sprawiać takie wrażenie przez mądre rozmowy na każdy temat itd.