Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

złazłazła

mężczyźni

Polecane posty

temat wypowiedzi mężczyźni, ale właściwie chodzi o jednego, a właściwie o jego zachowanie którego nie mogę pojąć. Znam go dłuższy czas, zawsze rozmawialiśmy na luzie, od jakiegoś czasu zaczął robić się dziwny. mam wrażenie że w trakcie naszej rozmowy obraża się na mnie zamyśla a później jest znowu dobrze. nie robi tego o co go proszę a z drugiej strony po jakimś czasie okazuje się że połowa rzeczy jest załatwiona, z jednej storny mi pomgaa a z drugiej twierdzi że nie ma czasu, jak myślicie w którą stornę odbierać jego zachowanie... ?

Jak długo się znacie? Piszesz, że zaczął się robić dziwny? Może teraz kiedy opadło zauroczenie to zauważasz po prostu jego wady? (a on Twoje pewnie)

zauroczenie z mojej strony nie opadło, a wad byłąm świadoma już dawno, zresztą niczego nie oczekiwałąm każdy am dwa swoje odrębne światy. Jednak ostatnio jakby określić tę styuację: jest na moje każde zawołanie ale z drugiej strony jakby mnie gdzieś o coś oskarżał

znamy się 5 lat, od niecałego roku jest dziwny. Jakby był zły sam na siebie za to że zrobi mi kawę, za to że mi pomoże. Ale kiedy twierdzę że mogę zrobić to sama to upiera się przy swoim

Nie mogę wam pomóc bo nie rozumiem co was łączy? Znacie się pięć lat. Ale ja pytam ile jesteście razem? Ile czasu żyjecie jako para. Po drugie piszesz, że "czuje coś do niego" ale on o tym nie wiem. Więc to nie jest żaden związek, tylko "znajomość". W ten sposób nie zbliżysz się do człowieka.