Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożena 1958

Kobieta która nie potrafi dać życia jest jak uschnięta jabłoń i nigdy nie

Polecane posty

Gość Bożena 1958

dostąpi królestwa niebieskiego. Albowiem rzekł Pan: "Po owocach ich poznacie":classic_cool:

Gość Bożena 1958
tak to się robi - frajernio bez "sznytu" uczta się

Gość Bożena 1958
dział ogólny przyciąga takich tchórzy jak ja, dlatego nie założę tego na antykoncepcji i płodności :classic_cool:

Gość Bożena 1958
nawet nie wiedziałem, że jest taki dział. znam tylko forum ogólne

Gość Katoliczka Zofia.
Chwalebne słowa!! Dobrze że są na tym świecie jeszcze zdrowo myślące kobiety. Kobieta tylko naturalnymi metodami rodzi potomstwo. Kobieta która nie chce potomstwa jest chora. Jej organizm jest chory i umysł

Gość TheOne1
Porazka - lecz sie kobieto :)

Gość Katoliczka Zofia.
Tylko PiS z pieśnią na ustach i z krzyżem w dłoni przepędzimy tą patologię. Koniec z tym co zachodnie i nieszczere!! Bóg, honor i patriotyzm oraz szacunek i łaska dla Kościoła katolickiego

Gość Bożena 1958.
jednak nie warto tu pisać. znowu nie widzę odpowiedzi i ktośznowu mi nicka zajumał w nadziei, że ukradł sens mojego bytu:classic_cool:

Gość Landryena
Hehe to nie kobieta, od razu wiedziałam, że to ciota co tematy i porodach zakłada i sam napisał "nie wiedziałem" co za tępak hahaaha, za kobietę się podszywasz, siedzisz na babskim forum może jeszcze w babskich ciuchach tępaku :D:D:D

Gość TheOne1
Nie potrafić, a nie chcieć to dwie różne sprawy. Poza tym bez sensu przyrównywać w tej kwestii człowieka do owocu. A jeśli już... To ja bym powiedział, że ta co nie potrafi (nie może ) ma większe szanse ;) Bo cóż oznacza dać życie ? Urodzić i pozostawić ? Czy nie urodzić, a wychować ? Nie sądź, a nie będziesz sądzona - spokojnie Dla każdego chcącego miejsce się tam znajdzie ;)

Gość Landryena
I piszesz sam ze sobą jako Bożena i Katoliczka Zosia, co za dziwadło, od kilku godzin na kafe udaje kobietę co za ciota :D

Gość Bożena 1958.
dlatego siermiężny hooy w to wbijam i znikam:classic_cool: bez odbioru

Gość Bożena 1958.
pps. Katliczka Zosiajest dla mnie za słaba. to nie ja

Gość TheOne1
"Bóg, honor i patriotyzm oraz szacunek i łaska dla Kościoła katolickiego" sprzeczałbym się w pełnym ideologii pozbawionym jakiegokolwiek sensu zdaniu... Bóg jest miłością - ok... Skoro Bóg jest miłością i każe kochać bliźniego swego jak siebie samego (w sumie to słowa Jezusa już) to czemu jakoś wywyższa się kościół katolicki? Łaska dla wszystkich - i się ogarnijcie - bo czytacie a zrozumieć nie umiecie... Jakim sposobem chcesz połączyć czystą miłość z honorem lub patriotyzmem ? O.o

Gość Zdzisława matka tuzina
zgadzam się [cool ]🖐️

Gość Landryena
TheOne1 nie gadaj z tym pedałem, ciota siedzi i robi marne prowokacje, tylko Ty i ja tu jesteśmy a reszta postów to on sam pisze, niech dalej gada ze sobą, jak mu lepiej od tego

Gość TheOne1
Loozik Landryena - widzimy się gdzieś indziej w takim razie :P

Gość Katoliczka Zofia.
Tylko PiS i prawda kościoła katolickiego daje nam wiarę. Kobieta która nie wydaje potomstwa jest patologią. Tylko zdrowa rodzina jak powiedziała Posłanka Krystyna Pawłowicz ma szansę na rozwój tylko zdrowa rodzina i partia jaką jest PiS

Gość sutra .
haha to mamuska jest uschnieta jabłonią :D Tak wygląda i sie czuje

Gość Katoliczka Zofia.
Chwalmy Pana i Ojca Dyrektora Doktora Tadeusza Rydzyka

Gość TheOne1
"Tylko PiS i prawda kościoła katolickiego daje nam wiarę. Kobieta która nie wydaje potomstwa jest patologią. Tylko zdrowa rodzina jak powiedziała Posłanka Krystyna Pawłowicz ma szansę na rozwój tylko zdrowa rodzina i partia jaką jest PiS" Dobrze ;) Ale jak mnie do tego przekonasz... ? Jeśli ja podam Ci kilka argumentów że jesteś w błędzie ;) 1. Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu - interpretuj 'kobieto' 2. PiS ? Czemu mieszasz politykę z Bogiem? 3. Kościół katolicki ma swój katechizm w którym nie mówi nic o PiS więc skąd takie bzdury ? 4. Wiarę daje nam codzienność - chociażby moja osoba może dać Ci wiarę w to że mam rację - a to czy chcesz tą wiarę czy inną (wiary się nie ocenia - nie ma dobrej lub złej wiary... Wiara to wiara ) 5. Patologia - niech będzie, ale nie widzę nic złego w tym jak ktoś nie chce mieć dzieci, a może ... to tej osoby sprawa i jak jest wychowywana w naszym kościele to uznaje to za grzech, jeśli nie to WIERZY że to nie jest grzechem 6. Z ostatnim się zgodzę - choć narzucone tutaj jest stwierdzenie że zdrowa rodzina to taka co trzyma z PiS i z kościołem katolickim - tu jest już błąd ;-) Coś jeszcze ?