Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaprawdaeeeee

Czy szwagier ma prawo?

Polecane posty

Gość smutnaprawdaeeeee

Mój mąż okazał się narkomanem. Narobił długów i teraz mieszkamy z teściami. Szwagier obwinia mnie o to, ze tak wyszło bo on go nie obserwował na codzień i twierdzi, że na pewno było widać a ja to zbagatelizowałam. A to nie jest tak do konca, dlaczego mam czuc sie winna jak bylam oszukiwania i maz mna manipulował oraz sie wypierał. Oszukiwał, kłamał owszem znikały pieniadze i nie zgadzało sie czesto ale maz zawsze sie wypieral :(. Stosował przemoc finansową, doszlo do tego ze powynosil kilka cennych rzeczy do lombardu i wtedy dopiero zaczelam rozumiec co sie dzieje a potem po wychodzily inne dlugi. Czy nawet jakbym wiedziala to by cos dalo on by rzucil to gowno. Bo sadze, ze czlowiek musi sam chciec pomocy a on sie wypieral i dopiero od niedawna sie przyznal i zaczal leczyc. Wkurwia mnie ten szwagier, bo co sie okazuje on wiedzial najlepiej, ze on przy nim cos zazywal a ja nigdy go nie przylapalam. Wiedzial najlepiej a nigdy nie powiedzial wprost teraz szukaja winnego. A winny to jest maz. :(

Gość smutnaprawdaeeeee
czy jest tu jakis psycholog? Naprawde mozna kogos winic za czyjs nalog albo dlugi? Pewno razem nie raz cos przypizgali a teraz ja jestem winna bo teraz mieszkamy razem a jemu to sie nie podoba :(

Gość smutnaprawdaeeeee
ja sie nie znam na narkotykach, nigdy nie cpalam :(

Gość ojaviezpierdzielez
jestes wspoluzalezniona. nie daj sie zastraszac szwagrowi i szargac swoich nerwow.

Gość jhgfdrtyuijnbvfgtyu
zawsze najlepiej zwalić winę na żonę - mój były mąż zawsze był rozrywkowy i lubił się napić (często odbywały się imprezy u jego rodziców i dalszej rodziny i jego ojciec sam zachęcał go do picia) a jak popłynął to usłyszałam od teściów, że to moja wina!!!

Gość jhgfdrtyuijnbvfgtyu
nie wracał na noce do domu a ja czekałam jak głupia w oknie i płakałam, ojciec dawał mu pieniądze mimo, że nie przychodził do pracy (pracował u ojca) a na koniec usłyszałam od teściów, że to że się rozpił to moja wina - i wyrzucili mnie z domu!!! a mój wspaniały mąż nie zaprzeczył temu, nic się nie odezwał, żeby mu tatuś kurka z pieniędzmi na dalsze ekscesy nie zakręcił