Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Salomones

Mój chłopak ... ma chłopaka

Polecane posty

Gość Salomones

No nie do końca "mój", znamy się koło 2 lat, miał dziewczynę ale od razu było to jak grom z nieba, ale po pewnym czasie kontakt ucichł i przerwało się. Parę miesięcy temu się spotkaliśmy i znowu.. ani spać ani jeść, pracować, uczyć się... i tak to trochę trwało. W międzyczasie dowiedziałam się, że jest z kimś teraz, okazało się, że to nie kolejna ona lecz on. Początkowo szok, nie spodziewałabym się. I tak starałam wymazać sobie go z głowy, nawet się udało. Do czasu, gdy po świętach spotkaliśmy się na imprezie, przyszedł z nim. Nie chciałam pozwolić sobie na jakiekolwiek słabości tylko dobrze się bawić, w końcu koniec roku się zbliża, trzeba wprowadzić pewne zmiany w życiu. I wtedy wszystko zmieniło się o 180stopni... wiem, że również mu na mnie zależy, podobam mu się, jak to się mówi "ma coś" do mnie. Poczułam satysfakcję i dziwny spokój powinnam szaleć z radości, cieszę się wiadomo ale czuję się jakbym siedziała na chmurce i wiatr lekko nią bujał. Wiem, że wszystko będzie dobrze, wiem, że z nim kiedyś będę, nie wiem skąd to się wzięło... po porostu czuję to. Chcę na niego poczekać, czuję, że powinnam, żeby odnalazł swoją drogę w życiu. Ostatnio los go nie oszczędzał. Wiem, że obecna sytuacja to raczej eksperyment. Jak wspomniałam jestem w stanie poczekać i uprzedzając pytania odnośnie seksualnych spraw, jestem w stanie zaakceptować fakt, że teraz jest z mężczyzną. Jestem w stanie wszystko w jego przypadku zaakceptować. Nie wiem w sumie co mam robić, czy to w ogóle ma sens? Ktoś miał podobnie? Czy ktoś zna takie historie? Proszę o pomoc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować