Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1991jsjhs

potrzebna pomoc w doborze koloru włosów:)

Polecane posty

Gość Ania1991jsjhs

Witam wszystkich na tym forum jestem po raz pierwszy i mam nadzieję że ktoś się znajdzie co się zna i pomoże:) Chciała bym przemalować się na kolor blond ale nie taki typowy tylko coś takiego http://www.opinie.senior.pl/Syoss-Color-8-7-Miodowy-blond,53221.html ale nie wiem czy będzie mi taki kolor pasował:) Mam ciemne brązowe oczy ciemne brwi i śniadą cerę taką jak ma ta pani http://www.ofeminin.pl/makijaz/kosmetyki-do-makijazu-kolorowe-kosmetyki-do-makijazu-d8638c163913.html od zawsze malowałam się na ciemny brąz ale już mi się znudził chciała bym coś zmienić:) Swój naturalny kolor włosów miałam jak to się mówi ,,myszowaty'' ani to ciemny blond ani jasny brąz kompletnie mi nie pasował mam nadzieję że któraś dziewczyna coś doradzi pozdrawiam:)

Gość była_fryzjerka.....89
ciężko stwierdzić czy będzie Ci pasować, bo każdy ma jednak inny odcień skóry..:/ pewnie różnisz się od pani ze zdjęcia...akurat do śniadej cery łatwiej dobrać kolor niż do różowej skóry czy bladej...więc myślę że by pasował :) kolor bardzo fajny, ale wiesz że niekoniecznie wyjdzie Ci taki jak ze zdjęcia, po 1sze kolory farb sklepowych znacznie różnią się od tych z obrazka na opakowaniu, no i do tego dochodzi że na każdych włosach wychodzą inne kolory..zależnie od pigmentu. anie myślałaś coś bardziej cappuccino ?? :) ale kolor fajny, ten co pokazałaś mi siep podoba :)

no ten drugi też świetny, myślę że będziesz wyglądać w obu zajebiście :) ze względu na twoją urodę i brązowe oczy :)

http://zapytaj.onet.pl/Category/001,003/2,12390248,Co_to_jest_za_kolor_wlosow_miodowy_blondd.html tutaj masz miodowy kolor plus śniada cera :) fajny efekt

Gość ZawszeCiekawaaa
Kolor miodowy jest świetny. Sama kiedyś taki miałam. Ale myślę że jak masz ciemne oczy i ich oprawę to nie będzie pasował... Lepiej zostaw braz. Ja kiedyś miałam kolor złoty braz i był naprawdę ładny. Nie taki matowy tylko błyszczący. Polecam też czekoladowy lub jakieś zbliżone odcienie. Jak chcesz coś zmienić to może zrób pasemka. I ciesz sie że Ci to pasuje. Ja też mam problem z kolorem wlosow z kolorem tym że ja mam jasne oczy i bardzo jasna karnacje. Prawie że biała. I nic mi nie pasuje. Blond strasznie postarza, w czarnych wyglądam dosłownie jak zombie, a w brązowych tak nienaturalnie blado wręcz "dziwnie". Jedyne co mi sie podobało to jak raz miałam rude.

do rudego trzeba się malować i to bardzo mocno, a jak się już malujesz to w wielu kolorach dobrze wyglądasz. ja też mam jasne niebieskie oczy i białą cerę :) w każdym kolorze dobrze wyglądam :0 miałam już od czarnego do białego zupełnie białego jak kartka papieru kolor. ale to wiąże się ze zmianą ubioru itp :) no i czasem też sie trzeba opalić w solarium :)

Gość Ania1991jsjhs
są takie farby :) ta pani ma jeszcze grzywkę w innym odcieniu :) a jak nie ot zawsze można dołożyć deko rudości do innej farby o podobnym odcieniu :) ja tam jak jeszcze pracowałam to nie kładłam jednej farby prawie nigdy :0 chyba że ktoś chciał albo jasny blond albo czarny czy coś tam :zawsze robiłam mixy :D

Gość Ania1991jsjhs
Ale właśnie mi się znudził już ciemny kolor włosów wydaje mi się że wyglądam ,,za czarno'':D A jak jeszcze nałożę coś ciemnego na siebie (lubię takie ubrania) to już całkiem ,,czarna wdowa'':D

Gość Ania1991jsjhs
Najlepiej to pójdę do fryzjerki ze zdjęciem Agnieszki Włodarczyk i się zapytam czy coś takiego będzie mi pasować i czy da radę coś takiego zrobić:)