Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_o_oddpowiedz

dziewczyny, ile placicie za wode (zimna) ?

Polecane posty

Gość Podobnie
Arszenika cos nie tak z waszym zużyciem. My zużywamy 10 i to jest bardzo dużo. Znajomi zużywają max 7. My kapiemy się 2 razy dziennie i siedzimy długo pod prysznicem. Pralka 3 razy dziennie, codziennie minimum raz puszczam zmywarkę. Sprawdź to koniecznie.

Gość fikcja dzisiaj
poważnie piszę takie są moje rachunki za wodę, gdybym była w domu to bym zobaczyła ostatni rachunek. zużycie mam ok. 8 m i tak płacę dlatego zdziwiło mnie to że tak Wam za wodę wychodzi Wiem że fv VAT jest na 8%

Ale ja Ci wierzę. Po prostu bardzo tanio,bo za metr ze ściekami wychodzi ok 8zł-to tylko pogratulować ;) Aneczka odejmij sobie od stanu obecnego stan poprzedni czyli 305-303 daje 2. itd. Potem spisz zużycie w rozbiciu na woda ciepła,woda zimna i pomnóż razy cenę i będziesz wiedziała czy dobrze policzyli. Dobra lecę na spacer z dzieckiem. Miłego dnia!

11,70 u nas kosztuje m3 Zużywamy 8-10 średnio na miesiąc, na 6 osób. Z tym,że mąż w domu myje się tylko, bo kąpie się codziennie w pracy. Na wszystkich kranach mam perlatory, które wyraźnie mi zmniejszają zużycie..