Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahagahag

Nie ma nic bardziej żałosnego jak ciężarna przed ołtarzem

Polecane posty

Gość hahahagahag

śmiechu warte, profanacja sakramentu puszczalskiej szmaty, tylkko fałszywi katolicy tak robią, osmieszają siebie i wiare, ruchają sie przed a potem chcą slubu buhaha

Gość wredniucha10
100/100!

Gość No nie wiem, nie wiem
10/10 ;) Nie rozumiem brania ślubu z powodu ciąży... I wielce nie wiem, święci bo biorą kościelny? I tak mają grzech bo uprawiali seks przed ślubem to nie wiem po co ta szopka... bo dziecko :o

Gość jaskaaaaa89
zgadzam się ;)

Gość 123456aaaaaaaaaaaaaaa
przeciez tylko niewielka czesc z tych co sie pieprza przed slubem zachodzi w ciazy, a wedlug ciebie zalosne sa tylko te ktore "nie wpadły"?

Gość No nie wiem, nie wiem
Tzn. nie mam nic do ślubów, bo sama planuję, ale nie z powodu ciąży, bo dla mnie to jest odwalenie szopki i tyle :o

Nie ma nic bardziej żałosnego od osoby, która jest autorem tego tematu :( a poza tym to: P R O W O K A C J A :D

a te co sie puszczaja przed slubem ale mialy szczescie nie zajsc to juz nie puszczalskie szmaty autorze ? Z podniesiona glowa moga isc do oltarza ???

Gość hjfiuh
za darmo można cos sobie zamówić na www.free.amciu.com polecam

Gość hahahagahag
Co z tego, ze prowokacja? Kazdy temat tutaj to prowokacja. Ale i tak mam racje, niby katolicy, cpają piją ruchają sie przed slubem, wkladają w tylek, grupowo a potem wielcy święci, sakramentu chcą bo dziecko haha. Cywilny wam nie wystarczy? Musicie niszczyc kosciol i wiare od środka? Plugawce masakra

Gość BonApetita
hahahagahag rozumiem ze Ty nadal prawiczkiem jestes, i zostaniesz nim az do dnia ślubu..nie mieszkasz z kobieta, nie palisz, ni epijesz, narkotyow nie bierzesz..ogolnie świetojebliwy jestes..do Kosciolka co niedziela i ksiedza po koledzie przyjmujesz.. ah wy zaklamani katolicy..