Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha96

Czy 15-latka moze uzywac pudru do twarzy?

Polecane posty

Gość martucha96

Witam, mam 15 lat i nie ma nic lepszego jak zapytac sie starszych i w temacie. Otoz kazdy mi powtarza, ze szkoda cery, ze szybciej sie starzeje, ze nie ma po co. A cel to chyba kazda z was zna. Nie nakladam przesadnie,dla efektu ''tapety'',tylko pare musniec pedzlem sa naprawde szkodliwe?

Bez przesady, jak używasz go tak jak piszesz, czyli tylko troszkę, to raczej nie będziesz wyglądać jak suszona śliwka w wieku 30 lat. Nie popadajmy w paranoję.

ja używałam pudru od 15 roku życia (tuszu do rzęs również:p ). Teraz mam prawie 33;) i cerę bardzo ładną. Zawsze dają mi mniej lat niż mam. Zawsze jednak na wieczór zmywam makijaż, nigdy nie poszłam spać z makijażem. Cera musi oddychać.

Gość .mkmk
haha! dobrze ze sa jeszcze normalne nastolatki, ktore takie pytania zadaja...polecam vlog na youtube - littleblueberrysmile. To male rozpieszczone badziewie w weiku 13 lat mialo juz cala serie kremow, zeli, peelingow, maseczek i Bog sam wie czego jeszcze i udzielala porad doroslym.... dzis ma 15 lat i zachowuje sie jak stara malutka...ja sie pytam wtf??? rodzice zajeci kariera laduje w dzieci kase zeby miec spokoj... sorry, rozpisalam sie nie na temat,ale wlasnie trafilamna jej kanal i jestem przerazona. Co do ciebie autorko uwazam, ze troche pudru nie zaszkodzi ci na pewno,..