Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hienka_wandzia

Brat mojego faceta mnie pocałował...

Polecane posty

Gość hienka_wandzia

Hej. Jestem w związku z facetem od trzech lat, rok temu wyjechał za granicę i wtedy zrobiłam najgorszy błąd w swoim życiu. A mianowicie... Moja-wtedy-dobra koleżanka była z bratem mojego faceta, więc kiedy mój wyjechał spotykaliśmy się czasem na piwo,papierosa, pizze itd. we trójke. Raz pojechaliśmy do sklepu, ona siedziała z przodu, ja z tyłu, brat chłopaka za kierownicą-norma. Gdy ona wysiadła z auta i poszła na zakupy ja nachyliłam się żeby zmienic kanał w radiu i wtedy brat chłopaka mnie pocałował w policzek, kiedy spojrzałam na niego zszokowana pocałował mnie w usta. Natychmiast go odepchnęłam i zapytałam co się z nim dzieje, zrobiłam małą awanturę, ale nie miałam na to więcej czasu, bo koleżanka wróciła. Nikt się o tym do tej pory nie dowiedział, ani mój facet, ani koleżanka, ale cały czas mam to na sumieniu...Brat faceta do tej pory patrzy na mnie maślanym wzrokiem, juz dawno z koleżanką nie jest. Nie wiem jaka była przyczyna ich zerwania, jednak wiem tylko tyle, że ona odwróciła się ode mnie po tym incydencie...

Gość neii_nei
Nie, nie jesteś w ciąży.

Gość hienka_wandzia
Widzisz tu gdzieś pytanie, na które dałaś/eś odpowiedź?

Gość poncjuszPIJAK
a jaka piosenka leciała w z głośników ? Może weź mnie pocałuj lub coś w tym stylu i gdy zrobiłas głośniej to chłopak źle to odebrał. Miałem też podobny przypadek jechaliśmy we 3 ja moja dziewczyna i jej dobra koleżanka. Gdy moja poszła do banku zapłacić rachunki jej koleżanka rzuciła się na moje krocze i zaczęła robić loda byłem w0 takim szoku że przez pierwsze 10 min nie mogłem nic zrobić. Oczywiście nikt się o tym nie dowiedział.

,,Nie wiem jaka była przyczyna ich zerwania, jednak wiem tylko tyle, że ona odwróciła się ode mnie po tym incydencie...'' pewnie dziewczyna przejrzala na oczy...

Gość hienka_wandzia
poncjusz Nie podgłosiłam tylko zmieniłam kanał, nie leciała żadna taka piosenka. Swoją drogą dobra ta koleżanka:P elena k. Sądzę, że musiał jej powiedziec o tym pocałunku lub o tym, że mu się podobam. Na pewno nie widziała tego, jak mnie pocałował, bo zachowywała się normalnie, śmiała z nami, rozmawiała.

Gość hienka_wandzia
S_M Żalę!

Gość poncjuszPIJAK
a nie doczytałem dokładnie no ale co w związku z tym? Nie wiesz co masz zrobić czy jak? Czy przespac się z bratem chłopaka, powiedzieć chłopakowi o całym zajściu, odzyskać koleżankę ? Może jeszcze coś innego

Gość hienka_wandzia
poncjuszPIJAK Chciałabym powiedziec o tym chłopakowi, jednak się boję konsekwencji, bo jest bardzo zazdrosny i zaborczy. kasia1978 Tak, tylko pocałował. Ale to nie jakiś tam chłopak, tylko brat mojego chłopaka! Co nim kierowało, że posunął się do takiej akcji?

Gość poncjuszPIJAK
a co mogło nim kierować może poprostu mu się podobasz i miał na Ciebie już wcześniej ochotę lub myślał że może jesteś samotna bez chłopaka i chciał to wykorzystać że czegoś Ci brakuje np bliskości,seksu nie wiem a co do wyjawienia prawdy Twoja decyzja mogą być tego pewne konsekwencje mogą się pokłócia pobić lub jeszcze gorzej jest jeszcze druga opcja że brat przedstawi inna wersję i chłopak w nią uwierzy przecież to brat i zna go wiele lat są różni ludzie Twoja decyzja tu lepiej nie słuchaj rad innych

Gość hienka_wandzia
Myślałam o tym, że brat mogłby powiedziec mojemu chłopakowi o tym, ale jeśli nie zrobił tego przez rok, czy istnieje możliwosc, że może wykorzystac to np. przeciwko mnie w późniejszym czasie?

Gość poncjuszPIJAK
istnieje wiele możliwości może być i tak zrobisz jak chcesz nie słuchaj nikogo i podejmi decyzję a czy właściwą to się później okaże bo co z tego że ktoś Tobie doradzi powiedz swojemu facetowi albo nie mów i tak konsekwencje poniesiesz TY :) do czego tutaj doszło że doradzam w takich sprawach chyba zapomniałem po co tutaj jestem dla robienia sobie z ludzi jaj i pisania głupich komentarzy eh poniosło mnie