Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwionaaaaaaaaaaaaaaaaaa

WYDZIELINA PO ALBOTHYLU

Polecane posty

Gość Zdziwionaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam czy Wam dziewczyny wypadala ta sniezna kula odrazu czy po kawalku ? i po jakim czasie ? mi chyba dopiero z dwa tygodnie po zakonczeniu kuracji zaczely wychodzic male kawalki teraz probowalam to wyciagnac sama... ale malo wychodzi... nie wiem ile mam czekac czuje sie zapchana a jak to nie wyjdzie? czy to jest bezpieczne ze to tam tak siedzi tyle czasu we mnie nie wiem czy to nie narobi mi gorszych problemow ... i czy wydobywal sie wam taki ''plyn ? bardzo rzadki mleczny bo mi wycieka i nie mam pojecia od czego ... wypowiedzcie sie blagam was bo sie martwie

Gość zdziwiooooooooooonaaaaaaaaaa
no dziewczyny

Gość KaaarolinaK1987
a co to jest???

Gość wawawawawawawawawa
JA MIAŁAM PRZEPISANY PRZY NADŻERCE, PO 32 GLOBULCE DOSTAŁAM TAKIEGO PIECZENIA ŻE NA PUPIE NIE MOGŁAM USIĄŚĆ WIĘC BIEGIEM OD NOWA DO GINEKOLOGA I CO SIĘ OKAZAŁO?- MAM NA TO DZIADOSTWO UCZULENIE...

Gość Savanah24
Spokojnie, nic się złego nie dzieje, to jest normalne przy stosowaniu ALBOTHYLU, zawsze taki jest i każda tak ma :) lepiej tego nie ruszaj, nic na siłę nie wyciągaj, wszystko powinno oczyścić się samo do nastepnej miesiączki. Polecam teraz jakies probiotyki bo flora pochwy jest mocno wyjałowiona, plus jakies kefiry jogurty probiotyczne do picia. No i jeszcze jak wytrzymasz unikanie sexu do nastepnej miesiączki.

Gość wawawawawawawawawa
MIAŁO BYĆ PO DRUGIEJ GLOBULCE...

Gość zdziwiooooooooooonaaaaaaaaaa
Tylko ze ja okresu nie mam juz od listopada i juz nawet nie licze ze to sie oczysci podczas okresu bo ani slychu ani widu

Gość ssssssssyfoooon
up ?? a co powiecie o takiej wydzielinie bo tez taka mam?

Gość ARKAANAA :d:d
No kurde ja sie ciesze ze ta smieszna chusteczka wychodzi ze mnie po kawalkach chcoiaz troche jej pomagam patyczkami kosmetycznymi bo jakbym taka kule zbita miala na raz ''urodzic'' to nie wiem chyba bym zamarla ze strachu

Gość gość
Ja tez tak mialam ale jak zakladalam kolejna globulkr to cos biale wyciagnelam palcem to bylo straszne i dosyc duze