Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bździągwa Rozdziawa

Surogatka- dobry pomysł?

Polecane posty

Siostra mojego męża jest bezpodna i ma zerowe szanse na zajscie w ciążę. Jest kilka lat po ślubie w bardzo szczęśliwym małżeństwie. Pare lat temu bardzo nam pomogli, ale nie o to tylko chodzi- to naprawdę wspaniali ludzie. Ostatnio zaczęłam myśleć o tym zeby zaproponować, ze urodze im dziecko (z jej jajeczka i jego nasienia wiec dziecko nie bedzie miało moich genów). Mąż mnie wspiera i uważa, ze to swietnie ze chce sie tak poswiecic. Co o tym myślicie? Macie jakieś doświadczenia? Znam siebie i mysle ze skoro przez cała ciążę będę sie nastawiac ze będę tylko "inkubatorem", to nie bedzie mi cieżko. Wolałabym jednak usłyszeć opinie kogoś kto to przeżył. Trollom z góry dziekuje

Gość trollllll
pojebało cie ?

sprawdź sobie jak tę kwestie reguluje polskie prawo, inaczej będziesz później lekko zdziwiona

Gość przecież wczoraj
to było, ten sam temat, skopiowany i wklejony. Mało ci jeszcze?

Gość zona dla rolnika
jak sie czujesz na silach i chcesz sie porwac na taka misje to dawaj ale jesli mam byc szczera to raczej wydaje mi sie ze w pl jest tyle niechcianych dzieci tyle domow dziecka i tyle durnych bab ktore puszczajac sie za drobne rodza dzieci i pozniej je oddaja albo topia w rzekach ze moze nie potrzeba sprowadzac kolejnego zwlaszcza ze to sie odbije napewno na tobie tez, lepiej zeby adoptowali. skoro ona i tak nie moze sama zajsc w ciaze to ma szanse tak mysle.

Gość przecież wczoraj
to prowo. :)

Gość jhdsfgkkkyfa
regulacje prawne to nie problem. Można je obejść. Ojciec biologiczny przejmnie opiekę nad dzieckiem jezeli matka się na nie wypnie. Tylko jeden problem już nawet nie chodzi o to ze mozesz sie przywiazac do dziecka tylko o sama ciaze. nie kazdy super ja znosi. Ja koncze 6 miesiac, od 2 miesiecy jestem przykluta do lozka z powodu skurczy i zagrozenia porodem przedwczesnym. ciaza to nie zawsze beztroski czas oczekiwania. Nie dla wszystkich. Dla mnie to czas cierpienia fizycznego i lek psychiczny przed utrata dziecka. Bardzo chcemy tego dziecka to mi daje sily do tego by sie poswiecic i pocierpiec troche. Nagroda - macierzynstwo jest tego warta.

Gość makaronica
Lepiej się przyznaj, że chcesz się bzyknąć z facetem siostry twojego męża hahahaha.