Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawały:)

DOBRY KAWAŁ:D

Polecane posty

Przychodzi facet do pracy pobity,podrapany itd. Kumpel go pyta: -Kto Ci to zrobił? -Żona... -Żona??? Za co?! -Za "chyba Ty". -I za to Cię pobiła? A jak dokładnie powiedziałeś? -Ona mówi do mnie "już się nie kochaliśmy ze dwa lata" A ja do niej: -Chyba Ty...

up

Gość hahahahahahahahahahhahaahhaha
No dobry:)Mój mąż też się śmieje:)

Gość Ewka83
Właśnie śmieszne :-D

Gość tralalalal25
:D

Gość moniczkamamusia28
Ten chyba ty dobry:D

Gość centrum handlowe na zadupiu?
Małżeństwo uprawia stosunek po czym Żona do Męża: -Kochanie ja w ogóle nie mam orgazmu. Nie mam z tego przyjemności. A może zatrudnimy Murzyna i będzie mi tańczył, co? Mąż się zgodził. No i jest ten Murzyn i tańczy, małżeństwo nadal się kocha i Żona znowu: - Skarbie znów nic, nie mam orgazmu. Mąż zrozpaczony nie wie co zrobić. Więc Żona na to:- Kochanie a może zamienisz się z Murzynem? Ty będziesz tańczył? Mąż myśli i myśli no się zgodził. Mąż tańczy, Murzyn kocha się z jego Żoną. Kobieta jeden orgazm, drugi, jęczy jak szalona. Na to wszystko Mąż krzyczy:- WIDZISZ MURZYN TAK SIĘ TAŃCZY!!!!!

Gość centrum handlowe na zadupiu?
Dziadkowi zachciało sie amorów i mówi do babki: - Chodź babka do łóżka pokochamy się. Babka na to że nie ma ochoty. Dziadek zaczął głowić się jak tu babkę zaciągnąć do łóżka i wymyślił: - Chodź babka do łóżka to dam ci stówę Babka myśli stówa piechotą nie chodzi, zgodziła się, poszła do łóżka, pokochali się, dziadek dał stówę. Wtenczas babka zapala światło i mówi: - Te dziadek ale to jest stara stówa jeszcze z Waryńskim. A dziadek na to: - Stara dupa - stara stówa

Długa kolejka w aptece. Młody facet do farmaceutki: czy są prezerwatywy smakowe? - Tak są - To poproszę 5szt. Truskawkowych, a są bananowe -Tak oczywiście - To poproszę 6 paczek,a macie może wiśniowe? - Tak mamy, ile podać? - Hmmmm niech bedą 3 paczki, a są może jeszcze morelowe? I w tym momenie stojąca za nim na trzęsących się nogach starowinka, z plikiem recept w ręce nie wytrzymała - Panocku ty będziesz pier.dolił czy kompot gotował?!! :-D

Długa kolejka w aptece. Młody facet do farmaceutki: czy są prezerwatywy smakowe? - Tak są - To poproszę 5szt. Truskawkowych, a są bananowe -Tak oczywiście - To poproszę 6 paczek,a macie może wiśniowe? - Tak mamy, ile podać? - Hmmmm niech bedą 3 paczki, a są może jeszcze morelowe? I w tym momenie stojąca za nim na trzęsących się nogach starowinka, z plikiem recept w ręce nie wytrzymała - Panocku ty będziesz pier.dolił czy kompot gotował?!! :-D

Gość młoda mama 24
Babka i dziadek mają 60 rocznicę ślubu, więc umówili się, że nie będą kupować prezentów tylko dobry sex. Babka postanowiła się przygotować na tę okazję, ufarbowała sobie włosy na czarno tak jak za młodych lat nosiła, a że trochę farby zostało to tam na dole też się pomalowała. Dziadkowi niestety już nie chciał stawać więc przyłożył do wacka dwa patyczki i obwinął bandażem. Wieczorem są już w łóżku rozbierają się, dziadek patrzy na cipk* babki i mówi: -A po kim to żałobę nosisz? na co babka: -po tym co na noszach leży.

Gość ranyJulek
Gej u spowiedzi -zgrzeszyłem, uprawiałem sex analny z innym mężczyzną, -ksiądz: no to będzie Piekło... -Już piecze!

Gość ja lubię takie...
Co ma Murzyn białego? - słuchać

Gość ranyJulek
murzyn złowił złota rybkę, ta za wolnośc obiecała spenić 3 życzenia murzyn miał tylko 2, -chce być biały i mieć duzo doop! Rybka zmieniła go w sedes.

Gość ghfvghvhgk
W autobusie komunikacji miejskiej siedzi młody chłopak i czyta bulwarowa gazetkę. W pewnym momencie tuż obok młodzieniaszka staje babcia podpierająca się laską. Autobus jedzie, a babcia zaczyna stukać laską w podłogę. Chłopak podderwowany sytuacją zwraca babci uwagę - Babciu gdybyś założyła gumką na laskę to nie byłoby słychać stukania! Babcia zdenerwowana odpowiada: - Gdyby twój ojciec nałożył gumkę to ja teraz miałabym gdzie usiąść!

Gość lullaal
Bueheheheheh up