Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfk88f88ffgg

czy znacie starsza OSOBE KTORA MA POWYZEJ 90 LAT??CZEMU TAK DLUGO ZYJE??

Polecane posty

Gość kfk88f88ffgg

DIETa dobra czy co????

Gość a ja.........
Temat ci skasowali i nie wiedzieć mi czemu, a fajnie się rozwijał. To jakaś paranoja prześmiewcze topiki istnieją sobie jak istniały, a twój fajny topik skasowano, eh.

babka mi opowiadala ze jej babka alkohol loila i byla dlugowieczna powaznie, moze nie litrai dziennie ae jakies pol szklanki

Gość erwerererer
a tematow zwyrodnialcow o cipach i kutasach jakos nikt nie kasuje...

jest w dosc dobrej formie jak na osobe w jego wieku. Chodzi, zrobi kolo siebie, wiadomo zdrowie juz nie to, ale w wieku 75 lat smigal jeszcze na rowerze.

Gość mama40
oczywiście, że znam, to moja Babcia, ma 93 lata, wszystkie Jej siostry żyły ponad 90 lat, a było ich kilka, moja Babcia jest najmłodsza z rodzeństwa

Gość dieta cud miód
moja babcia ma 86lat, ale wiele jej starszych sióstr i braci wciąż żyje, myślę,że to kwestia genów, nikt tam nie chorował, mieli wyzsze wyksztalenie, lekką pracę, końskie zdrowie, a jeśli o moją babcię chodzi o dieta też, babcia jest wegetarianką, dzieki temu wyglada jak 75latka a nie 96...

Gość tak ja znam :):):)
to moja Babcia we wrześniu skończy 94 lata i słucha muzy na youtube :) czemu tak długo żyje...jest mi potrzebna...

Gość ranyJulek
rodzice mojego teścia, oboje po 93lata, są w całkiem dobrej kondycji a tak wiele w zyciu przeszli. Babcia jest wspaniała-uwielbiam ją.

Gość madrzyludzie
Moja prababcia miała 102 lata kiedy zmarła. Jak skonczycie sto lat podwajaja emeryture🖐️ hehehe bedziecie mieli godna starosc

Gość ,mnbv
Moja prababcia i pradziadek. Nie wiem, czemu tak długo żyją, ale jak na swój wiek trzymają się bardzo dobrze. Nie byli nigdy na żadnej diecie, ale bardzo mało jedzą, a wiadomo, że obżarstwo jest winne wielu chorobom.

Gość madrzyludzie
Oczywiscie, ze nie bedziemy zyc tak dlugo. Jestemy niestety innym pokoleniem.

Gość kasia kasia kasia
podnosicie na duchu ja wrak a wy mówicie o podwojeniu emerytury po setce! to może sie zbiorę

Gość LUDMILSLSD
SUPER TEMAT MOZE DOWIEM SIE Z NIEGO CO ROBIC BY DLUGO ZYC..HEHHE

Gość LUDMILSLSD
BABCIA MA 86 LAT I WEGETARIANKA..??? PODEJRZANE..ZMYSLASZ CHYBA W TAMTYCH CZASACH NIE BYLO WEGETARIAN.....TO INNE POKOLENIE BYLO..CO JADLO MIESO ZAWSZE...

LUDMILSLSD nie jedz tlustych rzedzy i badz aktywny fizycznie, nie koniecznie jakos super, porpsotu zamien samochód na rower lub pichotą i przy okazji nie ropierdol robie organow wew i bedzie git ;D

apropos wegetarianizmu gdzies czytalam ze wiekiem powinno sie ograniczyc zazywanie miesa wiec to calkiem logiczne LUDMILSLSD przeciez nie musiala nia byc od dziecinstwa ;D

Gość uytyuuuiui
geny, są tacy co żrą miecho i wszystko, pija i dlugo zyją, a są wegetarianie co krotko zyją, nie ma reguly chyba

Gość kasia kasia kasia
oni , tzn dziadkowie jedli zdrową żywność nie to gówno z marketu i dlatego zdrowo żyli i długp nie znali cytrusów, fast fudów, zapiekanek, pepsi pili nalewki! wino i piwo, zdrowe mleko my pijemy produkt mlekopodobny, jemy sery seropodobne..etc

Gość ijuhyg
Zawsze byli ludzie, którzy z różnych względów nie jedli mięsa... Co za ignorancja myśleć, że wymyślono to dopiero teraz.

uytyuuuiui no tak geny sa na 1 miejscu, ale zawsze mozna im pomóc, jak bedzie chclal codziennie przez bardzo dlugi czas bardzo duzo no to i geny Ci nie nie dadza

Gość kasia kasia kasia
i uprawiali sex bez zabezpieczeń żyli bez stresu

Gość prababcia lat 98
Je raczej niezdrowo- mięso, kapusta, dużo soli i tłuste.

Gość wegweetarianka
moja babcia w kwietniu bedzie miec 90... czemu tak długo żyje? :D bo czeka aż wyjdę za mąż i urodzę dziecko :O a,że to prędko nie nastąpi to babcia musi jeszcze trochę pożyć, moja babcia też nie je mięsa, uprawia dużo sportu, rzadko pije kawe i często spożywa alkohol :D

prababcia lat 98 ale bez dodatkow w postaci barwnikow, konserwantow, slodzikow itd itp

Gość Jan 1889
czy znacie starsza OSOBE KTORA MA POWYZEJ 90 LAT??CZEMU TAK DLUGO ZYJE?? - ja znam młodszą osobę która ma powyżej 90lat :classic_cool: to mój syn:) dlaczego tak długo? bo musi mnie ktoś pochować :)