Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfk88f88ffgg

czy znacie starsza OSOBE KTORA MA POWYZEJ 90 LAT??CZEMU TAK DLUGO ZYJE??

Polecane posty

Gość prababcia lat 98
A i jeszcze do wszystkiego sypie vegete ;) Poważnie! Nie wiem za sprawą czego dożyła tak sędziwego wieku, ale trzyma się dobrze, chodzi, sama o siebie dba, gotuje. Sportu nigdy nie uprawiała, raczej chorowita też była zawsze.

od dawna wiadomo, że alkohol konserwuje od środka :) trzeba wiedzieć w jakich ilościach nie szkodzi :) poza tym wszystko było naturalne , a teraz sztuczne :)

Gość macaczdotykaczkoneser
zawzięła się i na złośc wszystkim żyje! najczęściej to te eurosceptyczne moherki

Gość newfefefewfe
moja prababcia na 96. wcale nie prowadzi takiego zdrowego trybu życia , pali do tego od lat ;) chyba kwestia genów

Gość newfefefewfe
Ale my w rodzinie mamy z reguły dobre geny wiec co sie dziwic ;) A slyszeliście o tym ,ze naukowcy odkryli ,że jakby sie udało obnizyć na stałe temp naszego ciała o 1 stopien to zylibyśmy około 30 lat dłużej? Ogólnie zimno odmładza i to jest udowodnione. Nie bez powodu w Afryce kobiety sie starzeją szybciej niż w Skandynawii np

i tak te morsy żyją zdrowiej i dłużej , w morzu zimą się kąpią , w życiu nie weszłabym do wody w zimę

Gość LULFI88ffgg
slkohol konserwuje to fakt

powyżej 90 nie znam, ale mój ojciec ma 73, wygląda na najwyżej 60. Na nic nie choruje, nigdy nie miał zawału i innych takich. Ponad 20 lat temu przestał palić, zdrowo się odżywia, głównie warzywa. I się nie stresuje. Taki ma charakter , na wszystko ma czas. Łazienkę remontuje już rok. Masakra, dla innych bardzo czasami uciążliwy ale będzie chyba setkę żył. I cadziennie je świeży czosnek i dużo cebuli duszonej.

Gość pelaska54
Moj wuja pil ipalil do 80 lat.A zmarl w wieku 97lat.Dlugowieczna rodzina.

Gość nikodedyzmowy
Ja wiem,ze jak wejdziesz na kamerki sex na zywo to od razu checi do zycia wracaja spojrz www.oncam.tv/pl/pp/chlopak86

Gość vvv88g
eee tam

Gość gość
Moja prababcia ma 101 lat i nadal żyje