Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Kobiety mnie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać.....

Polecane posty

Koleżanka tydzień temu płacząca, że facet ją zdradził i to nie pierwszy raz, dziś się zaręczyła. Czy na prawdę kobieta jest w stanie wszystko wybaczyć, byle dostać pierścionek ?

Gość taki jeden facet28
no jak widać jest

niektóre same siebie nie szanują są takie co wybaczają kochają mimo że facet tyranem

Gość taki jeden facet28
może z wygody ? ,,koleś jest dziany więc laska przełknie tą zniewagę na koszt łatwego życia ..ale to i tak nie sposób no ,ale cóż widać głupiutkich gąsek nie brakuje

Tak :) kobiety przymykają oczy na wiele spraw, byle wyjść za mąż :) tyle lat ewolucji, a tutaj akurat nic się nie zmieniło...

Ale to jest czysty debilizm, kurde nie potrzebnie zmarnowałam dwie godziny czasu na pocieszanie i szukanie czegoś aby jej humor poprawić, jak wystarczyło po prostu aby się oświadczył :D

Może ślepo wierzy w prawdziwą miłość i w obietnice , że nigdy to się nie powtórzy , bo był to nic nie znaczący epizot. Pogratuluj koleżance naiwności i tego że buduje zwiazek na bagnie.

Gość taki jeden facet28
dziewczyna jest po prostu mało świadoma otaczającej jej rzeczywistości ..no ,ale nie wszyscy chcą się rozwijać ..wygrała u niej wygoda najwidoczniej

Gość kaśk.
Nie każda, ale są i takie które nie mają do siebie szacunku i są z facetem, mimo że ten je zdradza i nie szanuje. Przykre.

Hmm no właśnie, a za dwa lata napisze pewnie na kafe, że mąż ją zdradza :( To jest typ okropnego bawidamka, jest po rozwodzie, bo zdradzał żonę, dziewczyna ma 25 lat, jest bardzo ładna i kurcze, aż mi jej szkoda. No ale cóż jej wybór.

Też mam koleżankę, która nie potrafi egzystować bez mężczyzn. Ile to razy ja łamałam sobie głowę nad metodami pocieszania, jak przeżywała rozstanie z chłopakiem, i było mi tak strasznie jej żal, a tu tydzień później zakochana i świergocąca jak słowiczek całuje się z następnym... :)

Gość Spoko autorko niedługo ta
Twoja koleżanka tutaj będzie miała czarny nick:D

Gość taki jeden facet28
..a mi tam jej nie żal

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
nie probuj zrozumiec kobiet, bo ich myselnie jest dalekie od logiki, mozna je porownac do kur, jak wszystkie znosza jaja i siedza na grzedzie to one robia to samo, albo chca byc takie same,

Moja jest z facetami, byle tylko z kimś być. Jej obecny men ćpa, jest kompletnie niepoważnym, niemyślącym gnojem, ale jest dobry do wożenia do pracy, zamawiania pizzy, przytulania wieczorem itp., a przez resztę czasu ona go szczerze nienawidzi. Powiedziała mi otwarcie, że jest z nim, bo nie ma innego kandydata. Pewnie niedługo jej się oświadczy, i jak ten Książę z Bajki się do tej pory nie pojawi, to pewnie za niego wyjdzie, bo lepiej mieć męża niż nie mieć. v I tak: tego nie da się pojąć :)

Gość Szukasz naiwnych?!
Większosc kobiet to.... :/ Pozwalają sobą pomiatać, szmacić siebie za przeproszeniem. Często widzę jakieś tematy na babskich forach typu "zdradził mnie, to koniec!!!" A na koncu sie okazuje, że mu wybaczyła, przyjęła śmiecia z otwartymi ramionami :o

Gość kdkakjjf
up

Gość Zuzanna Amelia & 25
Woman - Twoja kolezanka nie jest naiwna. Ona doskonale wie czego chce i umie to osiagnac.

Gość ggfgjhjhhhggfghgh
z tym ze kobiety zadaja sie z debilami jest cos na rzeczy, tyle normalnych facetow jest samych, a debil bez pracy i pijak ma rodzine :D niech ktos to wytłumaczy

Czasem obsesja wyjścia za mąż jest tak ogromna,że babeczki wybaczają największe świństwa.W pracy 2 znajome postąpiły podobnie do Twojej koleżanki.Są młode,ładne ale naiwne.Jedna z nich co kilka dni ukrywa siniaki pod długimi rękawami lub toną makijażu ale wmawia sobie9i przy okazji innym),że facet po ślubie się zmieni i oczywiście planują ślub a drugą facet zdradził a za dwa dni się oświadczył i ta biega teraz chwaląc się pierścionkiem... :O

Zuzanna Czyli co chce? Bo ja tego nie rozumiem. Facet po rozwodzie, zdradzający i do tego tonie w długach.... To co ona może chcieć, chyba tylko mieć przytulankę do niańczenia.

Suknia, wesele, pierścionek, no i fakt, że "ktoś mnie chciał" - to jest dla wielu kobiet nęcące, bo sobie ubzdurały, że to, nie wiem, wyznacznik sukcesu życiowego...? Najlepszy przykład to ta moja przyjaciółka... :-O

Gość Zuzanna Amelia & 25
To moze pora zastanowic sie jaki jest stosunek do starych panien i ich pozycja spoleczna w Polsce.

Tak to jest jak się związek zaczyna od seksu zamiast najpierw chociaż trochę poznać delikwenta

Gość Zuzanna Amelia & 25
Nic sie nie dzieje bez przyczyny i to parcie do znalezienia sobie meza tez sie musialo skads pojawic.

Zuzanna: Prawda, stara panna nie ma w życiu łatwo. I nie jest to na pewno droga dla słabych jednostek, które muszą być z kimś, nawet na siłę.