Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

Kobiety mnie chyba nigdy nie przestaną zadziwiać.....

Polecane posty

Zuzanna Nie sądzę aby było tak źle, ja się mam znakomicie i nie czuję jakiejkolwiek presji społeczeństwa. Przynajmniej nie taką abym miała brać ślub z byle kim.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Ivo - dokladnie. Woman - uwierz mi na slowo - ja naprawde wiem wszystko na temat tego jak to jest byc stara panna w Polsce.

Gość Zuzanna Amelia & 25
Znowu kafe nawala

Gość Zuzanna Amelia & 25
Woman - ja nie wiem jaki ten facet jest. Moze wcale nie zdradadzal tylko kolezanka ba obsesje. Moze dla niej objawemm zdrady bylo ze patrzy na inne ? Moze myslala ze zdradza bo sie nie oswiadczal ? A moze po prostu ma inne cudowne dla niej cwchy , ktore takie zachowanie niweluja. Nie jestem nia. Tobie moze ten facet sie nie podoba ale Twojej kolezance widocznie tak , skoro chce za niego wyjsc.

Zuzanna Znam tego faceta dłużej niż ją, tak zdradza i to nawet idąc z nią do knajpy potrafi wyjść z inna na godzinę. Nie wiem dla mnie by to było uwłaczające.

Gość ja zmarnowałam ponad
rok zycia,kupę kasy,załatwiania róznych spraw,sama wpadłam w kłopoty,,,kolezanka ma faceta tyrana,bije ją,nęka psychicznie,poniża etc załtwiałam x mieszkan,organizowalam przeprowadzki,nawet chciałam wyjechac z nią za granicę,zeby się uwolniła od niego jest służącą,praczką,sprzątaczką,zarabia na dom,jego dziffką,i wszystkim czego on pragnie,a ona nawet boi się odejsc tak ją urobił dalam za wygraną,,ona ma rodzinę,niech ją ratują,ja juz nie mam siły na tą patologię wolę być sama niż trafić na takiego dobroczyńcę

Gość Zuzanna Amelia & 25
A Ty za materac robisz czy przez dziurke od klucza podgladasz ze wiesz ze na pewno zdradza? Czy moze jak wyszedl z jakas na godzine to na pewno sie bzykalai Bo co innego sie ludziom w pale nie miesci? Ale dosc o tym . Dziewczyna chciala miec obraczke i bedzie ja miala. Jej wybor. Jej zycie.

Gość Annetteeee
Mnie też kobiety nie przestają zadziwiać. Czemu takie szczęśliwe, spełnione, wiedzące czego chcą kobiety spędzają piątkowy wieczór obgadując inne kobiety, które jakiekolwiek by nie były, bezpośrednio im nie szkodzą. Idę spać, bo mąż mi mówi żem pijana, z czym się wcale nie zgadzam, ale nie mam siły na kłótnie, bo coś mi się w głowie kręci :P

Gość zuza to serio jakis ulom
nie dziwota ze stara panna, ciekawe co facet moze robic przez godzine z inna laska mimo ze do klubu przyszedl ze swoja. Aaaa juz wiem pewnie poszedl pomoc przestawic meble albo wniesc pralke...

Zuzanna Nie robię za materac :P Sam się przyznał, jak tamta się dowiedziała, że ma dziewczynę i dostał po gębie na środku ulicy :D

hmm, a czy to nie dziwne, że te szczęśliwe kobiety zamiast robić coś miłego w piątkowy wieczór (wyjście ze znajomymi, książka, kino etc.) siedzą i obrabiają tyłki tym nieszczęśliwym? :classic_cool: ­ nie powinnyście czasem mieć w głębokim poważaniu tego, co robią wasze koleżanki i zająć się SWOIM życiem? :P

żaba Alez ona jest szczęśliwa. Zresztą to był tylko przykład, w końcu jest wiele takich przypadków i zastanawia mnie czemu tak się dzieje :)

Gość ula kraków
przez takie tepe dzidy jak ta z twojego tematu ,faceci mają krzywdząvce opinie na temat samotnych matek i piszą "było patrzeć komu dajesz"

Gość innmmds
Dranie mają branie a porządni faceci żyją samotnie

Gość dla mmnie .... ;/
to jest nie do pojęcia :/ Nie wyobrazam sobie byc z kims do konca zycia z kim kompletnie sie nie dogaduje, a zwlaszcza z kims kto zdradza, bije .... Nie zal mi takich co sie w to pchają , wiedzą dobrze co robią :O ich zycie....

niektóre kobiety to głupie gęsi bez honoru i szacunku do siebie, z facetami jest podobnie. Niestety, ale to ich życie, niech sobei je psują skoro tego chcą

"Alez ona jest szczęśliwa." ­ no to o co kaman? ­ jeden jest hedonistą, inny sadystą, jeszcze inny masochistą i lubi, jak go biją. grunt, żeby być szczęśliwym, wszak o to w życiu chodzi. ­ więc skąd taki pęd, żeby "pomagać" ludziom szczęśliwym?

"niektóre kobiety to głupie gęsi bez honoru i szacunku do siebie" ­ oj tam, oj tam. a co powiesz o prostytutce, która zarobiła miliony i spełniła za to swoje marzenia? ­ może właśnie znalazła sposób na szczęście przy stosunkowo (:P) niewielkim nakładzie pracy? :classic_cool: ­ pozwolę sobie zacytować jedną taką Anielę K. ­ "- Sumienie dokucza, kiedy człowiek wykracza poza przyjęte przez siebie zasady. (...) A więc wszystko jest kwestią przyjętych zasad."

masz poniekąd rację żabciu, jak ktoś nei am honoru to nei ubolewa nad jego uratą, ktoś nie am szacunku dla siebei, to nei odczuwa zniewag względem siebei itp itd

Nie pomagam jej teraz, tylko się dziwię. Żaba przecież nie napisałam, że ją od tego odwiodę, to jej sprawa, co nie oznacza, że nie mogę wyrazić swojego zdziwienia zaistniałą sytuacją.

no patrz fiku, jednak na tych studiach ścisłych nauczyli was jakiejś logiki :P ­ więc wracając do tych rzekomo uciemiężonych, ale szczęśliwych koleżanek: ­ w życiu to już tak jest, że im ktoś jest głupszy, tym bardziej szczęśliwy. można takim osobom raczej zazdrościć poczucia szczęścia, niż ubolewać nad ich złym losem. i zamiast tracić czas na rozważanie cudzych nieszczęść, popracować nad poprawieniem poziomu szczęścia własnego :classic_cool:🖐️

moja kolezanka wszystko w domu robi i utrzymuje faceta a ma jeszcze dziecko z poprzedniego zwiazku, facet po niej depcze i doprowadza ja czesto do placzu, kiedys ja zostawil i plakala caly dzien, potem wrocil i byla niesamowicie happy, w kilka osob pracujemy nad tym zeby z tym skonczyla, i nawet podsuwamy inne opcje (duzo bardziej wartosciowe spodnie) ale grochem o sciane a chlopak ani przystojny ani inteligentny, do tego ma paskudny charakter

"w kilka osob pracujemy nad tym zeby z tym skonczyla, i nawet podsuwamy inne opcje (duzo bardziej wartosciowe spodnie) " ­ ach, cóż za empatia z waszej strony, wpieprzać się w czyjeś życie choć ona tego nie chce. ­ a nie mógłby się każdy z was zająć... swoją dupą? 🖐️ ­ a skoro już tak bardzo chcecie zmieniać świat na lepsze, to polecam wolontariat w afryce.

Gość moja przyjaciolka tez jest
z facetem ktory jej nie szanuje i nie da sobie przetlumaczyc, ze to dla niej niszczace :/

Gość fkfkg
To po cholera ja pocieszasz women? Smarujesz na kafe na nia,ale spedzasz dwie godziny pocieszajac ja. Hipokryzja zasrana. Nie masz odwagi powiedziec w twarz co myslisz? Nikt ci nie kaze tez spedzac z nia tych dwoch godz,bys miala pozniej pozywke do tematu na kafe.