Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość kaska2013
ktos tez moze zaczyna?

Witam... o proszę jak sie temat ozywił :) ja tylko na chcwile wiec tak ogólnikowo , a więc najwięcej pytań chyba o ten rogalik było, poszperalam na czeskich forach i tam jest wszędzie nawet zamiast tej bułki rogalik czyli ich "rohlik" z wygladu jak nasza bułka paluch ma tak ok 150 - 200 kcal, tyle mi sie udało ustalić :) tak jak pisałam chyba gdzieś wczesniej ja jem w to miejsce grahamkę, gdyz najlepiej lubię :) ktoś pisał o złym samopoczuciu.... nic podobnego, czuję się ok, zadnych osłabień itp jak na kopenhaskiej, bo ją też przerabiałam ;) nie lubię robić odstępst od diety, ale dzis musiałam, gdyż nie miałam możliwosci zjedzenia szynki, dlatego zamieniłam kolacje z dniem jutrzejszym i zjadłam owoce, mam nadzieję, że to nie zaszkodzi :/ poza tym ok, dzień zaliczony na plus, 40 minut na orbitreku też zaliczone :) a jutro marchewka.... mniammm :) no dziewczyny zapraszam do wspólnego odchudzania, bo tak sama tu jestem, a razem jednak raźniej :)

Gość Dorota82
Ja zaczynam od jutra i mam zamiar na niej wytrwać!

Gość Dorota82
Nie ma takiej tragedii na tej diecie... Wierzę, że dam radę. Nigdy z żadnej diety nie korzystałam, ale niestety jestem w domu z dzieckiem i to spowodowało odłożenie się kilku kilogramów za dużo. Powodzenia każdemu kto próbuje!

Gość 13kgdsx .
autorka ty szybciej skonczysz i tak nas zostawisz

Dorota82 fajnie, ze się zdecydowałaś równiez powodzenia życzę :) 13kgdsx . skończę tą dietę , a ona jest dopiero poczatkiem mojego odchudzania, wiec tak czy siak będę zaglądacw końcu to mój topik ;) dziś na wadze 63,2 kg :) razem na minusie -3,3 kg, rozpoczynam dzień czwarty :)

Gość elemelelhehe
kazdy mowi ze da rade apotem znikaaaaaaaaaaaaaaaa

Stosowałam tę dietę, odradzam, spetakularny spadek wagi a potem spektakularny efekt jojo, jedząc oszczędnie. Jest nieracjonalna i wyniszczająca.

Gość k muiaaa
bzdety piszesz ja na kopenhaskeij 2 lata temu jak schudłam tak tzrymam wage szukam diety dla mojego brata i weszlam tu przypadkiem i mysle ze nie jest taka zła

Gość hauikaaa
a ja nie wiem co lepiej tą czy kopenhaska

Gość czy ta kafeteria
znowu szwankuje/

Gość zorgu
Przerabiałem dietę kopenhaską i efekty wręcz świetne. Ogólnie dieta ma 13 dni ale przedłużyłem ją do 3 miesięcy i schudłem 37kilo. To było dokładnie 2 lata temu. Potem po dwóch latach powtórzyłem i zauważyłem że maksymalnie co mogłem osiągnąć to 76 kilo taka bariera organizmu. Teraz waga waha się w granicach 80-82kilo. Pozdrawiam p.s Dieta kopenhaska wzbudza agresję i należy ją robić wyłącznie w czasie urlopu bo człowiek jest nie do wytrzymania.

Witam wszystkie ;) Niebawem się do was przyłącze, w tym roku zdążyłam zrobic juz kopenhaską -4,4 kg :) przeżyłam, więc chętnie jeszcze pozbędę się kolejnych kilogramów:) Poki co zycze powodzenia i zaglądnę niedługo

Gość aska_jar
No to też przyłączam się do was, zobaczymy jaki będzie skutek :)

Gość dorka 1968
Mi by tez sie przydalo,ale jestem w pracy w Niemczech i nie wiem ,czy da sie to pogodzic.Musze przeciez gotowac dla mojej podopiecznej.Ona uwielbia ziemniaki i do tego obowiazkowa sztuka miesa.....Zaczne chyba od poniedzialku,musze najpierw zrobic zakupy.Odezwe sie jeszcze.....Pozdrawiam serdecznie! A moze ktos zacznie ze mna w poniedzialek? Bedzie razniej.....

Gość kluchaa
no to ja dzis drugi dzien no albo trzeci (tylko pierwszy był jakgdyby 5 dniem z diety bo to mialam akurat w domku w lodówce) no i mam -1,5kg

Gość kluchaa
acha mam teraz 65,5, a chciałąbym mieć wiadomo jak najmniej, odchudzam się z 94kg po ciąży i ostatnie kg chcę zwalczyć na tej drakonskiej diecie

Gość Brawo yeti
Gratuluję wam. Chcecie zgubić w 14 dni to, co hodowałyście przez kilka lat? Tak się nie da, no sorry. Lepiej jedzcie 5 małych posiłków, warzywa, owoce, chude mięsa i ryby, nabiał, jajka itd. i ćwiczcie co najmniej po 30 minut. Nie schudniecie w taki sposób 10 kg w 2 tygodnie, ale spadek wagi będzie bezpieczny, stały i - co najważniejsze - nie grozi Wam jo-jo jak po głodówkowych dietach.

Gość kluchaa
nie przez kilka lat a to co w 9 miesiecy i tyle dokladnie zrzucam te kilogramy..a cwicze rowniez, teraz na sam koniec stosuje glodowke ,troche oczyszcze sie z toksyn i tyle

Gość Jak schudnąć 14 kg
w kilka chwil? Upi**dol sobie nogę :D

Gość jastina 6
Ja zaczęłam tą dietę wczoraj ,dziś mój drugi dzień oj głodna jestem i nie wcinam nie zapycham się owocami ani sałatkami,wczoraj ważyłam 68,1 dziś waga 67,7 nie ćwiczę nie chcę tak katować organizmu szkoda zdrowia , ta dieta jest mało urozmaicona i bałabym się jej długo stosować, jeśli mówicie o jojo to wiem co to jest doskonale ,prawda jest jedna trzeba radykalnie zmienić swoje nawyki żywieniowe i to na stałe i pilnować wagi,tak robię teraz i nie mydlę sama sobie oczu ,przytyłam 2,5kg i chcę je zrzucić a nie cieszyć się z odwodnienia zobaczę ile stracę przez tydzień na tej diecie i delikatnie wrócić do normalnego odżywiania no niestety polega to na nieustannym pilnowaniu się taki organizm

Gość monzi3
witam :)chętnie dołączyłabym do was ...może tak od jutra ?

hej;)ja jestem dziś drugi dzień na diecie Margita;)mam 182cm wzrostu i 73,9kg;)marzę o 64;)od wczoraj spadłam do 72,2;)dodatkowo jeżdżę 15km rano i wieczorem na rowerku;)śmiać mi się z niektórych jak gadają że to nieskuteczna dieta,że lepiej unikać słodyczy,tłuszczy,itp a jeść dużo owoców ,białka i chude mięso a nie głodzić się na MARGICIE...Ludzie przecież właśnie Margita polega na dużej ilości białka,chudego mięsa i owoców,warzyw!!!i to nie glodówka bo są w miarę normalne posiłki !wcale nie chodzę głodna!byłam tez na kopenhaskiej i właśnie kopenhaska to jest głodówka ale dałam rade pomimo zawrotów głowy ale wole jej nie powtarzać więc zachęcam do Margity bo naprawdę nie jest ona drastyczna;)wiadomo że efekt jojo wystąpi jeżeli od razu będziesz się objadać ale jak 2 tyg po diecie będzie się uważało co się je to wszystko będzie ok;)

Gość monzi3
No zachęciłaś mnie, wiem ze szybko nie znaczy dobrze ale jak jest efekt to i motywacja jest inna potem aby to utrzymać;) zastanawiam się tylko czy koszt nie będzie zbyt wielki....

byłam wczoraj na zakupach i zapłaciłam ok 130zł więc nie tak źle(trzeba też wziąć pod uwagę to że na pewno przez 14 dni bez diety na pewno byś straciła więcej na jedzenie niż te 130);)kupiłam 2 siatki pomarańczy 1,5kg mandarynek 2 grejfruty 2kg jabłek ser ementaler 3 jogurty naturalne 1,3kg wołowiny sałatę 3pomidorki 30dag wędliny drobiowej ok 60dag ryby i chyba to wszystko (kurczaka nie kupiłam bo mam w lodówce);) jedynie rogala i bułki muszę na bieżąco dokupywać;)

byłam wczoraj na zakupach i zapłaciłam ok 130zł więc nie tak źle(trzeba też wziąć pod uwagę to że na pewno przez 14 dni bez diety na pewno byś straciła więcej na jedzenie niż te 130);)kupiłam 2 siatki pomarańczy 1,5kg mandarynek 2 grejfruty 2kg jabłek ser ementaler 3 jogurty naturalne 1,3kg wołowiny sałatę 3pomidorki 30dag wędliny drobiowej ok 60dag ryby i chyba to wszystko (kurczaka nie kupiłam bo mam w lodówce);) jedynie rogala i bułki muszę na bieżąco dokupywać;)

Gość kurde11111111111
a jakie to rogaliki maja byc/

Gość kurde11111111111
a mozna piers z kurczaka zamiast wolowiny?

Gość kurde11111111111
tłusty czwartek jeszcz e no walsnie i ostatki czy damy rade ??