Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość gość
haha kazda zaczyna diete a za dzien juz skonczyła :P

Gość gość
ja zaczynam jutro i wiem ze dam rade musze schudnac troszke z brzucha najwiecej

Gość gość
zaczyna ktos?

Gość doria787
hej mam zamiar zaczac jutro . moze ktos dolaczy?

Gość doria787
wiec zaczynam , czekam na kogos kto tez sie zdecyduje bo samej trudniej sie przechodzi przez diete zapraszam:)

Gość gość
zaczyna dzis ktos? ja tak sie zastanawiam i chyba zaczne dzis. waze 79kg i chciałabym schunac troche

Gość gość
a moze wypowie sie jakas osoba ktora ta diete przeprowadziła juz

Gość gość
ja stosowalam i moj brat tez j schudlam 5 kg moj brat ( z wiekszej nadwagi 7 kg ) tyle samo kiedys schudlismy na kopenhaskiej a tu sie je wiecej , wiec na 2 raz woalabym ta niz kopenhaska

Gość gość
no i da sie przezyc na margicie lepiej niz na dk :)

Gość basienka201
Witam. Ja juz mam pierwszy dzien diety za soba,narazie jest ok. Mam nadzieje,ze wytrzymam do konca.

Gość lalllia
zaczyna ktos jutro????

Gość tom77
Witajcie. Pewnie jestem tu jedynym facetem i w dodatku leciwym.Postanowiłem coś zrobić ze sobą,ponieważ miewam już trudności z sercem,kłucie w klatce itp.Często zrzucam wagę jak wyjeżdżam na kontrakt za granicę,gubię tam 5-8 kg ale jak wracam do PL i mam z miesiąc urlopu to waga bardzo szybko powraca.W moim przypadku jest to o tyle trudne iż z zawodu jestem piekarz-cukiernik i nie muszę tłumaczyć o co chodzi.Jak mam upiec ciasto i patrzeć gdy żona i syn zjada a dla mnie pozstaje umycie blachy :-)? Odrazu mówię ,że po lekarzach nie będę chodził-chodzi mi tylko o zrzucenie kilku kg lub kilkunastu .Powiedzcie szczerze czy ta dieta zadziała na kimś kto ma wolną przemianę materii i tendencję do tycia?Z góry dziękuję za odpowiedzi-pozdrawiam

Gość gość
jest tu ktos na diecie?

Gość FantazjaAnastazja
Hej Kobietki, ja byłam na tej diecie w styczniu 2013, wytrzymałam całe dwa tygodnie, schudłam 8 kg. Startowałam z wagą 93 kg... Najpierw od tej wlasnie diety, później jadłam mniej i zaczęłam chodzić na fitness okolo 5 razy w tygodniu i tak własnie do maja schudlam 18 kg :) Pozniej mialam poważny wypadek, długo byłam w gipsie, leżałam i nic nie robilam, dziś znow waze 81 kg, Teraz czuje sie juz coraz lepiej. Od 2 tygodni zaczęłam chodzic na fitness, tak delikatnie co by urazy nie bolały :) A od poniedziałku planuje znów zacząć diete :) Polecam, jest świetna i smaczna nawet, podoba mi się, że jest ta bułeczka rano :) nie jem ryb wiec je zastępuje serem białym, pierś jadłam jedną pojedynczą zazwyczaj, do której dodawałam przyprawę do gyrosa, wtedy bardzo mi smakowała :) Pozdrawiam wszystkie walczące z nadwagą ;)

Gość gość
startuje od wtorku moze ktos jeszcze?

Gość gość
czy na tej diecie zmniejszy sie brzuch?

Gość karelek
Jest ktoś jeszcze na tej diecie ? Ja dzisiaj zaczynam ;)

Gość gość
powodzenia ja zaczne ale od jutra albo piatku

Gość gość
nie wiem czemu , prawie kazdy zaczyna ta diete i zaraz znika. a naprawde mozna ladnie na niej schudnac , jest podobna do kopenhaskiej chudnie sie tyle samo ( bylam na obu ) na obu schudlam po 4, 5 kg i je sie wiecej niz na kopenhaskeij i jest rogalik na sniadanie prawie codziennie wiec kawa nie jest na czczo

Gość karelek
No właśnie mnie to trochę zadziwiło, że topic tak nagle nam umarł, a przecież dieta jest super. Ja dzisiaj zjadłam według planu. Pierwszy dzień za mną. Macie pomysł może na ważenie jakieś? Bo ja nie chcę się potem zawieść na tym, że tak mało schudłam. Startuje z 62kg/170cm. Mam nadzieję na chociaż 4 kg, bo mam już pewnie tak rozregulowany metabolizm, że szkoda gadać.A Wy jak?

Gość gość
ja od jutra czyli piatku , mam 170 i 58 kg ( niby waga dobra ale mam oponke na brzuchu ) i dlatego wybieram ta diete

Gość gość
dzis nie zaczne bo mam badania lekarskie i wizyte u lekarza wiec zaczne dlatego od piatku na spokojnie

Gość Róża12
Spróbuję dołączyć do was od poniedziałku. Życzę wytrwałości.

Gość gość
w piatek tez nie zaczelam, buuuuuuu jakbym ,wiedziala ze ktos zacznie jutro i dokonczy diete to pisze sie na jutro tzn na poniedzialek

Gość Róża12
Postanowione! Zaczynam od jutra. Czytałam posty kafeterii "Od jutra dieta kopenhaska!!! Teraz mam dylemat której wersji się trzymać.Tak czy inaczej zaczynam jutro. Jestem zdeterminowana, nie mam wyjścia. Jeśli ktoś będzie w tym czasie zmagał się z dieta będzie nam raźniej. Pozdrawiam :)

Gość Róża12
Do "gość" ! Odezwę się we wtorek i napiszę jak mi minął pierwszy dzień. Życzmy sobie POWODZENIA!

Gość aleksandra1993
Wczoraj był mój pierwszy dzień na tej diecie. Dzisiaj, minus 1,5 kg! :D 162 cm wzrostu, start 58,8 kg, dzisiaj 57,4. Fajnie byłoby wytrzymać te 2 tyg i zejść do 54 kg :)

Gość Róża12
Jestem na portalu "Od jutra dieta kopenhaska!!!". Pierwszy dzień mam prawie za sobą. Życzę wytrwałości!!!! ;)

Gość gość
KOPENHASKA A MARGITA TO 2 ROZNE DIETY

Gość gość
ale chudnie sie na obu jednakowo