Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość gość
i zaczynam jutro :)

Gość mangaaa111
witam ja postanowilam zaczac od poniedzialku

Gość gość
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Gość Gośćzz
Oponka? ;) moze p[omoge, kiedys testowałem to co bylo na tej stronce, tam sie uzupelnia swoje dane i wychodzi dieta specjalnie dla ciebie. u mnie niby zadzialalo ale teraz pojadłem sobie. sprobuj warto. www.10-sposobow-by-schudnac.osobie.net

Hej, dziś mój pierwszy dzień na diecie. Mam 161cm wzrostu i 64kg :((( co najmniej 10 do zrzucenia, ale dam radę:)) ktoś się dołączy ? :D

Gość gość
ja od jutra mam pare kg

1wszy dzień za mną ...trochę pozmieniałam dietę, wczoraj zamiast szpinaku zjadłam pomidora a zamiast steku grillowanego kurczaka ;) dziś jestem już po śniadanku i zamiast rogala zjadłam bułkę grahamkę ;D myślę, że te małe modyfikacje nie zaszkodzą za bardzo ;) na obiad zamiast steku zjem chyba twaróg 0%, bo nie przepadam za mięsem tak na codzień .... fajnie, że chociaż jedna osoba również zaczyna tą dietkę ;D mam nadzieję, że będzie nas więcej z dnia na dzień ! ;D

Gość gość
Uwielbiam 'dietowanie' niektórych: pomidor zamiast szpinaku, grahamka zamiast rogala kurczak zamiast steku. A jakby ktoś chciał wiedzieć to 'jestem na diecie Margita' :P

Gość gość
ja bede jutro juz na diecie :)

Każdy stosuje tą dietę wg własnych upodobań, nie sądzę aby znalazło się wiele osób, które nie wprowadziły żadnych modyfikacji w tej diecie ;D zmieniam produkty, bo po co mam się katować czymś czego nie przełknę ? ;D Może nie będzie efektów w stylu -7-10 kg, ale to mój wybór ;D

Fajnie, że ktoś dołączył ;D może ustaw sobie jakiś nick, żeby łatwiej było się komunikować ;D

2 dni za mną ;D myślałam, że będę chodzić ciągle głodna a tu miłe zaskoczenie ;D właśnie popijam kawkę i jem bułkę ;D a tu co tak pusto ? ;(

Gość daria555
witam ja musze zrzucic do swiat pare kilo juz ostatni dzwonek zeby zdazyc . przed wigilja z dieta

Witaj ;) ja też mam podobną motywację ...sylwester ;D trzeba kupić jakąś nową kieckę i fajnie by było żeby była o rozmiar mniejsza niż obecne ;D

Gość gość
Część dziewczyny, jaj wam idziemy u mnie 4 dzień...tragedia, głową bóli mnie i nic na na nie działa, jestem mega glodna i udowodniona...chyba będę grubsem:'(

Gość gość
JA JESTEM NA MZ I TEZ CHUDNE

Gość gość
Po 9 dniach - 5 kg, liczę jeszcze na 3 :-)

Gość gość
2 stycznia zaczynam diete, moze ktos tez?

Gość gość
i nikt sie nie zdecyduje?

Gość gość
haloooo jest ktos na diecie? albo ma zamiar?

Gość hiszpanka26
Witajcie:) wiem ze zaczne pewnie sama,ale chcialam w tym roku "postanowienie noworoczne" potraktowac powaznie,nie chcialam czekac az wybije 1 stycznia,zaczelam wiec od piatku.Dzis mam 3 dzien,czuje sie dobrze,dieta nie jest droga i mozna czasem zjesc owoce,a to wazne dla mnie bo lubie.Mam nadzieje ze po nowym roku ktos jeszcze zajrzy na ten topik i bedzie mozna sie powspierac:)

Gość gość
ja tu bede 2 stycznia

Gość hiszpanka26
Po 9 dniach - 5 kg to piekny wynik:) tez bym sobie takiego zyczyła, narazie jest ok,daje rade,jakos strasznie glodna nie jestem,mysle o jedzeniu raczej nawykowo.Dzis w 3 dniu tego jedzenia niewiele i niesmaczne dla mnie (mam wstret do jajek po "norweskiej";))

Gość gość
wynik super gratuluje

Gość gość
Ja schudlam na tej diecie 8kg w 6 dni. 7 dnia zemdlalam na toalecie, w tym samym dniu poszlam do lekarza oddac krew, zemdlalam w kolejce. Po paru latach sprobowalam zrobic ja jeszcze raz, wytrwalam ledwo jeden dzien bo zalaly mnie zimne poty. Moja mama wytrwala cale 13 dni i nie schudla ani grama a miala z czego zrzucac. Ja osobicie jej nie polecam, krzywde mozna sobie zrobic

Gość promyczek77
8kg w 6 dni? Mało prawdopodobne,a juz mnie to ze sie nic nie schudło.Ja sprobuje.14 dni to niewiele.Jedzenie jest ok i wcale nie tak mało kcal.Gdyby ktos chciał sie przyłączyc to bedzie mi razniej:) Waga dzis rano,dzien pierwszy; 82 kg (168cm)

Gość gość
baju , baju , baj

Gość gość
JA ZACZYN AM OD WTORKU POZDRAWIAM

Gość gość
ja tez

Gość drobnajestem
Ja tez razem z wami ^^