Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość Allybaba
ok, w każdym razie próbujemy. W porównaniu ze mną, to Ty Chudzinka jesteś. Ten pierwszy dzień bardzo radosny był, zwłaszcza, że raczej waga nie spada mi tak radykalnie. Przeważnie pierwszy spadek wagi zauważalny był po tygodniu diety, czasem po 10 dniach. I to nie aż tak zauważalny. I bębenek jakby mniejszy....

Gość anret84
podpisałam sie ally... czyli z goscia anret:) własnie takie spadki motywuja najbardziej:) chce sie ciagnac nastepny dzien:) ally... ja w styczniu miałam tez 84 kg i tak jakos udało sie troche spasc ale jeszcze z 7 bym chciała oby margita mi pomogła:)

Gość Allybaba
Gratuluję! Taki powolny spadek wagi jest najlepszy, bo pewnie odchudzasz się z głową :), ale czasem niestety trzeba zadziałać radykalnie. Ja stres zażeram słodyczami, a ostatnio miałam niestety sporo stresowych miesięcy i u mnie odwrotnie poszło. Z 72 kg na 85 :(

Gość anret84
mnie tez słodycze gubia i weekendy:( w tygodniu sie trzymam a po weekendzie zawsze z 1 lub 1.5 kg wiecej szybko to znika ale to tak jakby od nowa walka poniedziałkowa:(

Gość Allybaba
Dobra, ale nie krytykujemy się, a motywujemy. Ok, nie liczmy na tę dychę, ale może z 5 - 7 uda się zrzucić :) Napisz koniecznie, co Ci jutro waga powie ;) Ja mam nadzieję, że chociaż minimalnie drgnie mi dla zachęty większej. Mam wyrzuty, jak tę bułę wsuwam. Wybieram najmniejszą, razową, z biedrony (gorąca jest pyszna, ale...). Głodu nie odczuwam w zasadzie, ale czuję się zdecydowanie osłabiona. Nie czujesz tego?

Gość anret84
czuje dokładnie to samo choc dzis dopiero 1 dzien ale moze minie z czasem musze schudnac i moze da sie to jakos przezyc:) motywujemy sie bo to najwazniejsze:)

Gość Allybaba
I to wcale nieprawda, że słodycze nas pociągają!! :D Jabłuszka są przecież pyyyszne ;) Lepsze od szarlotki z bitą śmietaną i lodami ;(... hmmm... Motywujemy. Marchewka w sumie też jest fajna :)

Gość anret84
zapomniałas o pysznym szpinaku;)

Gość Allybaba
no, mniamek. Jakże mogłabym zapomnieć. :D Ale przepłukuję kawą i herbatą z cytryną. O tym, co prawda mowy nie było, ale mam nadzieję, że to nie wykroczenie ;) Wodę też konsumuję w ilościach przemysłowych. I cieszy mnie to, że owoców w sumie mogę wciągnąć sporo. I to w zasadzie codziennie. W sumie to szpinak lubię, ale taki z cebulką, czosneczkiem i śmietanką.... Ale on jest chyba tylko 2 razy, da się strawić. :D

Gość anret84
ja tez hektolitry wypijam zielonej czerwonej i przeroznych innych herbat:) czyms ten głod musimy zapijac:)

Gość Allybaba
Zieloną lubię, ale mój organizm nie toleruje czerwonej herbaty. najgorsze są wieczory. Wszędzie widzę orzeszki, paluszki słone i inne chrupaczki :( A tu nawet marchewki nie wolno :( Idę po herbatkę!!

Gość Allybaba
Ok, ja uciekam. Czekam jutro na dobre wieści od Ciebie!!!

Gość anetanet
to ally... widzimy to samo:) jutro rano sie zwaze i napisze:)

Gość allybaba
Hmmm.... znów nic :( Ale jutro na pewno będzie lepiej!!

Gość Allybaba
Zaczynam się powoli zniechęcać, po tak udanym starcie. Ale uparta jestem i kontynuuję. Anret84 gdzie zginęłaś?? Nikt mi nie potowarzyszy?

Gość Allybaba
minus 50 g To naprawdę zniechęca. Jeśli ktoś mi napisze, że ta dieta działa, tak jak w opisie, to nie uwierzę niestety. Po 6 dniach praktycznie - głodówki około 2 kilogramów na minusie. W tym zapewne 1.50 wody. Ale skoro tyle wytrzymałam, to skończę

Gość gość
ja na niej schudlam 4 kg . majac tylko 5 kg nadwagi , moj brat schudl 6 majac 10 kg nadwagi , wie to roznie jest

Gość Allybaba
9 dzień i nadal - 2 kg. Dobre jet to, że nie czuję głodu, a nawet więcej. Wcale nie mam ochoty na jedzenie.

Gość marika50
witam zaczelam dzis diete, i mam zamiar wytrwac ponownie 14 dni na niej ( bylam poltora roku temu ) , nie mam nadwagi duzej ale chce skurczyc zoladek i schudnac z brzucha . :)

Gość gość
tez bym dolaczyla, ale nie wiem jaki ten ser topiony czy zolty?

Gość Allybaba
Zapraszam do towarzyszenia mi. Nie chcę nikogo zniechęcać, ale po 10 dniach waga mi wróciła do tej ze startu :( :( ;(

Gość Allybaba
Ja zastąpiłam ementaler serkiem wiejskim light :) ale nie sądzę, by to spowodowało brak spadku wagi. I zmobilizowałam się do ruchu. Od 5 dni wieczorami biegam, a raczej truchtam, ale około godziny.

Gość Allybaba
12 dni diety margita. Waga nadal taka jak przy starcie.

Gość gość
moze zrob badania , skoro waga stoi w miejscu

Gość Anastazja1989
Dziewczyny co Wy się tak katujecie? Ja schudłam -10 cm w Slim Express;) Miałam 6 zabiegów i cały czas przy tym leżałam. Wiadomo przy tym trzeba trzymać dietę i pić dużo wody. I omijać z daleka KFC czy kebaby. Ale nie musiałam się tak katować;)

Gość Marta 25
co? -10 cm?? po 6 zabiegach? hahah a w zyciu owszem tez slyszalam o tych zabiegach slim express ale nie wierze ze -10 cm nie osuzkujmy sie nie ma cudów, po smaych zabiegach na pewno -10 cm mniej nie mialas ;)

Gość perlapancerka
Witajcie Forumowiczki , ja od jutra planuję tą diete.Pare lat temu schudłam ok.20 kilogramów na głodówce ( po czesci polaczona z różnymi zmodyfikowanymi przeze mnie dietami ) w 4 miesiące. Po czym bardzo fatalnie wyszłam z tego i obecnie wrociło mi 27 kilo. Zaczynam z wagi 80kg przy 165cm . Ktoś zaczyna :) ? Będę was informować na bieżąco o moich wynikach. Pozdrawiam

Gość gość
Ja mam zamiar zaczac ale do wyboru mam 3diety i sie wacham jeszcze

Gość gość
a czy kawa moze byc z cukrem?

Gość gość
nie moze byc z cukrem , chodzi o ograniczenie węglowodanów żeby organizm pobierał je z zapasów.