Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość margitadietaija
aronka, jakiego ty masz psa, że tak z nim na długie spacery śmigasz? Ja wstałam standardowo o 6 i jest ciężko. Na obiad mam jajka i brokuły.

Gość margitadietaija
Witamy, co tam u Ciebie pandziorka? Trwasz czy z poniedziałkiem zaczynasz od nowa?

Gość margitadietaija
Coś ja dziś bardzo aktywna jestem. Mam pytanie, czy Wam również jest tak zimno? Ja siedzę w dość ciepłym pomieszczeniu, mam 3 warstwy odzieży na plecach i cały czas odczuwam chłód. Masakra. Ciepła herbata pomaga na chwilę.

hej pandziora - mnie nie jest zimno, ale na kopenhaskiej mi bylo , mialam dreszcze i ciagle mi bylo zimno mimo ze to był kwiecien i nie bylo zimno ale ponoc jak zimno jest to spalasz tłuszcz , wiec to taki pozytyw :) co robicie po tej dieice ,zeby nie bylo jojo? ja bede dalej na 8 godzinnej i mysle co na niej jesc zeby waga nie wrociła ,

mialo byc hej pandziora a z tym zimnem to pisalam do Margity :) ale zakrecona jestem dzisiaj :) i jesc mi sie chce a do 14 jeszcze czasu troche , ide wypic nastepna kawe dzis wypije chyba ze 3 ;)

Gość margitadietaija
aronka co to za dieta ośmiogodzinna? Ja też mam dylemat, co zrobić, żeby nie przytyć. Koleżanka mi mówiła, że w sobotę zgrzeszyła kawałkiem ciasta i kieliszkiem wódki (no w końcu ostatki były) i waga natychmiast poszybowała w górę.

8 godzinna jesz 8 godzin a 16 nie np wybierasz sobie czas ze jesz od 10-18 i tak codziennie ,albo 9-16 itp zoladek sie tez skurcza na niej bo jesz 8 godzin a 16 nie jest tu topik tej diety i ona dziala

Gość DALAJMAMA
Cześć dziewczyny :) . Wspaniałe uczucie juz 12 dzien ! U mnie tylko 4 kg mniej ..wiele pokus było przez weekend ale dało radę sie oprzeć -nadrabiałam herbatami i kawą. i cholerka nie ćwiczyłam . Jestem wizualnie zadowolona z efektów brzuch w miarę płaski przy spodniach boczki nie odstaja -w kazdym obwodzie straciłam po pare cm. oby tak dalej -a własnie dalej! - po tych 14 dniach dalej zamierzam małymi porcjami jesc i produkty o małym indeksie glikemicznym ...własnei musze pogrzebac jeszzce w necie -grunt to pewna motywacja !

Gość margitadietaija
dzięki Aronka. Zaraz sobie poszukam tego wątku o diecie ośmiogodzinnej.

Czesc dziewczyny:) Ja niestety zrezygnowałam w piątek , byłam tak głodna i w głowie mi się strasznie kręciło i strasznie bolał mnie brzuch ( dostałam okres więc to też mogło się do tego przyczynić) . W sobote i niedziele jadłam normalnie jak przed dietą i wypiłam 3 piwka:) Brzuch odrazu mi się powiększył do starych rozmiarów, ale w niedziele już wrócił jak podczas ditety. Na diecie schudłam 3 kg i przez weekend ( mimo obżarstwa) nic mi nie przybyło:) ale ćwiczę brzuszki na na Leg Magic nogi więc może dlatego. Do diety jeszcze wróce, ale chyba za tydzień dopiero. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki!

Gość margitadietaija
czytam od początku o tej ośmiogodzinnej. Zaintrygowała mnie bardzo.

a tam facet pisze ze schudł 8 kg w miesiac a juz ogolnie 10 i je wszystko tylko w tych 8 godzinach , ja tak mysle jakby tak jesc produkty o niskim indeksie glikemicznym i tylko przez 8 godz to moze by sie opłacalo

margita teraz jest mi zimno i zaczynama dostawac dreszczy a musze zaraz wyjsc na spacer z psem ,a tu zimno mi i na polu - 7 brrrr :(tez zrobie sobie herbatke goraca

Gość margitadietaija
aronka - przeleciałam wątek i jestem przekonana. Teraz skupię się na linkach, które podała dziewczyna w tamtym wątku, która zajmuje się zawodowo fitnessem. Czuję w sobie moc :-)

margita no te linki pomocne sa to jak skonzcymy ta diete to mozemy sie skupic nad 8/16 i zobaczymy jka nam pojdzie ;)

Gość margitadietaija
Aronka, w wątku o 8/16 wyczytałam, że Ty męża masz. No i moje pytanie: co on na to? Mój mąż już ma dość moich diet. Ciągle czegoś mi nie wolno, trzeba mi robić specjalne zakupy, które trwają wieczność, bo czytam każdą etykietę. Mam nadzieję, że przy tej diecie 8/16 będę jadła wszystko, rozsądnie, zdrowo i nie będę tyła, bo wystarczy, że trochę pofolguję i moje dupsko znowu chce mieć 120 w obwodzie.

no tak , mam meza , a on jak i reszta rodziny zakazuje mi diet , nawet juz nie mowie ze mam diete , tylko ze wspomagam brata w diecie , i mniej jem maz jest w pracy ,wraca wieczorem wiec nie widzi teraz czy jem czy nie, w weekendy jak jest w domu to widzi ze malo jem ale ja ich nie slucham ;) moj brat tu bedzie jeszcze do konca lutego, ( ma remont w domu ) i jak mu zrobia mieszkanie na cacy to wraca do siebie a fajnie mi z nim sie dietuje bo on tylko to co dozwolone je wiec ja tez staram sie tak jesc :)

Gość Dorota82
Hej. Dzisiejszy dzień jest bardzo ubogi w jedzenie i chyba stąd te zawroty głowy :( Ale nie zrażam się. Jeszcze poczekać do kolacji i 4 dzień będzie za mną. Pandziora nie zrażaj się tym jednym kilogramem. Wytrwaj do końca. Pozdrawiam, odezwę się jutro podczas śniadania :)

Dorotka zazywaj witaminy ja biore 2 razy dziennie a ja w 4 dniu zjadłam jogurt i owoce to nyłam tak pena ze nie wiem , moze sobie pojesz ta kolacja ;) bo zatyka

Gość wołowinka
Hej, ja dzis jestem na koncowce pierwszego dnia,nie bylo wcale ciezko ale na bank w pewnym momencie kryzys sie pojawi, takze dlatego postanowilam dolaczyc do was:) Czytam was od samego poczatku i teraz przyszla kolej na mnie,mam nadzieje,ze efekty beda takie jak w tytule:)pozdrawiam

wołowinka witaj z nami dasz rade! :P) -powodzenia najwazniejsze ze juz zaczełas ile chcesz schudnac?

ja sie nie spodziewam tyle c o w tytle bo mialam malo do zrzucenia ale skurczył mi sie zoladek i brzuch juz prawie płaski a o to mi chiodziło , do jutra dziewczyny

Gość wołowinka
Startuje z 73kg przy wzroscie 168cm, to stanowczo za duzo.... Chcialabym dobic do 68kg jako pierwszy cel ,drugi cel to 66 a potem juz 60kg i wlasnie ta waga bylaby super jak dla mnie:) Najwazniejszym problemem dla mnie jest brak konsekwencji nad czym teraz bede teraz pracowala bo bez tego ani rusz... Zaraz sobie przegladne forum raz jeszcze,aby zobaczyc, jaki jest najwiekszy spadek jak do tej pory,aby sie jeszcze bardziej zmotywowac.

Gość slon
wiem coś za coś albo naturalne karmienie albo dieta ale bardzo fajnie się czyta o Waszych dziewczyny zmaganiach i to daje pozytywna energię. Macie też racje w kwestii diety najlepiej jest się racjonalnie odchudzać i tzw. mż. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę sukcesów w odchudzaniu

slon witaj zagladaj tu do nas ;) dziekujemy za pozdrowienia i rowniez pozdrawiamy :) ja dzis jestem spiaca od rana nie moge sie wybudzic zaraz kawe strzele a pozniej sniadanie - dzis mam 9 dzien i jest na sniadanie rogal co u was - piszcie dziewczyny